עבור לתוכן

איזה ספק כוח הכי טוב מבין שלושתם ?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

Mentally - המערכת שלי באמת לא דורשת ספק חזק אבל אני מעוניין בספק אמין בעל שני מאווררים אז אם יש לך הצעה לספק יותר זול עם 300W - 350W ו 2 מאווררים אני ישמח לקבלה

ETB - נהדר :) חיפשתי מישהו שיש לו את המארז הזה . אז יש 2 מאווררים מקדימה במקום ה 1 שרואים באתר של HEC מוזר ... בכל מקרה אני לא עושה OC וגם לא מתכון לעשות בעתיד ואני מחפש ספק אמין אבל אם אתה אומר שהוא לא יציב זה לא טוב וגם אין לו 2 מאווררים אז בגלל זה אני מחפש ספק חדש . יש לך כמה תמונות של המארז ? או חנות כלשהי שאפשר לבוא ולראות את המארז בנוי ?

E.T - ראיתי שגם אחרים ( חוץ מבדיון הזה ) משבחים את הספק של המארז הזה ושהמערכות שלהם יותר חזקות משלי + מספר גבוהה יותר של מאווררים וקתודות ועוד . לדעתך כדאי לי לוותר על קנית ספק בעל 2 מאווררים ולהישאר עם הספק הזה ? ( אני לא מתכנן OC אם זה משנה )

אני עובד בחופש ואני רוצה לקנות את המארז 6919 + ספק חדש ואיכותי ( כמו שרשמתי למעלה ) ולסדר אותו עם הערכה של VATNEC ( לפי המדריך ב PCtip ) ואז לעשות עוד חור אחד בגג המארז ולשים לו מאוורר עם לדים , ושני מאווררים בצד כנראה - בגלל זה אני שואל אותכם על המארז הזה והספקים

פורסם

גם לי יש את ה-6919 ואצלי יש מקדימה מקום למאוורר אחד 120 מ"מ. אני חושב שפעם הם יצרו את המארזים האלה עם שני מקומות ל-80 מ"מ אבל בתקופה האחרונה זה שונה למאוורר אחד. אני קניתי את המארז שלי לפני 4 חודשים בערך ואני מאוד מרוצה ממנו חוץ מדבר אחד- כפתור הריסט ממש לא נוח, מאוד קשה ללחוץ עליו עם האצבע.

פורסם

אתה בטוח שיש לך את ה Ci-6919 ולא את הCi6A19, כי לA19 יש מקום מקדימה רק למאורר אחד של 120 מ"מ.

יש עוד כמה דברים מעצבנים במארז:

1:הוא כבד מאוד.

2. הפח עבה מאוד, 1 מ"מ.

3. לוח הפח הצדדי שמאלי והעליון מחוברים לשילדה עם ניטים והם יחידה אחת, זה מאוד מקשה על עשיית מודינג, כי בשביל לקדוח חור למעלה צריך להוציא את כל החומרה מהמארז (במקום פשוט להפרד את הלוח העליון כמו במארזים אחרים). אני מתקוון להתגבר על הבעיה הזאת על ידי קדיחת הניטים, וחיבור מחדש על ידי ברגים.

4. המאורר הקידמי עליון (זה שנמצא במפרץ של הH.D) לא ממש אפקטיבי, כי כל האויר נחסם על ידי ההרדיסקים.

פורסם
  • מחבר

Crazy Ivan - ראיתי גם במקומות אחרים שהתלוננו על כפתור הריסט אבל אני לא מאמין שזה יפריע לי .

ETB - גם באתר של HEC ( מקודם הבאתי לינק ) מראים את ה 6919 עם 120 מ"מ מקדימה ולא עם 2 מקומות ל 80 מ"מ מקדימה אולי Crazy Ivan צודק ?

כל החיסרונות שהבאתה ( חוץ מ - 3 שבאמת יפריע לעשות חור בגג לדוגמא ) כל השאר לא יפריעו לי כל כך ובנוגע למאוורר שמול הארד דיסק - אולי הוא בשביל לקרר את הארד דיסק ולא את המארז ?

פורסם

כן, אני בטוח שיש לי את ה-CI-6919.

זה שהפח עבה זה לדעתי יתרון כי כך הוא לא יתעקם בקלות, אבל אתה צודק לגבי המשקל למרות שלי זה לא כל כך מפריע כי אני לא מזיז אותו הרבה.

פורסם

רק רציתי להגיד לכם , בפעם הראשונה שראיתי את ה6A19 , ממש נבהלתי מהכובד שלו , הוא מאוד מאוד מאוד כבד!

יחסית למארז של אח שלי או שלי...(של אח שלי זה זה : http://www.pch.co.il/docs/pd-1392679195.htm , רק עם ספק 400W של KSP , הוא הרבה יותר קל מהCOMPUCASE , אבל כמובן פחות איכותי...)

פורסם
  • מחבר

שוב המשקל לא מפריע לי ... ככה שאני לא לוקח את זה כחיסרון

אני כנראה ילך על ה 6919 + הספק של TT או בלי הספק של TT כי אתם אומרים שהספק שבא עם ה 6919 מספיק טוב

ETB & Crazy Ivan אני ישמח אם כל אחד ממכם יגיד איפה הוא קנה את המארז בגלל שלשניכם יש מקדימה סידור מאווררים שונה אז אולי יש שני דגמים של המארז הזה וכל חנות מוכרת דגם אחר ?

ותודה רבה לכל מי שעזר לי :-*

פורסם

תלך על אנטק אם אתה יכול!!

בלי קשר לזה שספק כח HEC 300 W יחזיק את המערכת בלי להתאמץ בכלל בוא אני יגיד לך משהו - לכל ספק יש נקודת מינימום של כח שהוא מספק ונקודת מקסימום , חברות איכותיות כמו אנטק ואנרמקס כותבות על הספקים שלהם את נקודת המינימום שבה עובד הספק , לכן הייתי שוקל חזק מאוד אנטק. ואם כבר אז Antec true power.

פורסם

יש לי את ה-TT.

3 HDD, AMD 3200+, 512MB, 1 CDRW, RADEON 9800 PRO. מחזיק הכל כמו גדול... אה כן, ושישה מאווררים...

פורסם
  • מחבר

Brk2k - החלטתי נכון לעכשיו להישאר עם הספק שמגיע עם המארז אבל תודה על העצה

dolby71 - בהחלט ספק חזק :-) ואם הוא מחזיק מערכת כמו שלך אז באמת ספק יותר חלש יחזיק את המערכת שלי טוב

ETB - למרות שרשום באתר 2 מאווררי 80 מ"מ כשאתה לוחץ Large View בתמונה מספר 2 של המארז רואים אותו מפורק ובקדימה רואים מאוורר 120 מ"מ בקדמת המארז ... אבל לא משנה נסתדר גם עם 2 80 :) . אגב אתה קניתה מהחנות שאני הולך לקנות ממנה - קיבלתה את המארז עם מאוורר 120 מ"מ ?

אני קונה את המארז 6919 כנראה עוד שבוע אבל אני רוצה לראות אותו בנוי קודם . בחנות Zigzag2000 אפשר לראות את המארז שלם ? ( אני מתכנן לקנות משם כי זאת החנות שבה מוכרים את המארז בהכי זול )

אני מחפש בגוגל תמונות של המארז ונתקלתי באלה : ( תלחצו על התמונה של ה CI-6919 )

http://o.v.e.r.clockers.at/showthread.php?s=&postid=478885

וגם בו מופיע מאוורר 120 מ"מ בקדמת המארז ... מוזר שיש שני גירסאות של המארז הזה

נ.ב. תודה לכולם מקווה שתעזרו לי בשאלה האחרונה אתם אחלה :-*

פורסם

ETB & Crazy Ivan אני ישמח אם כל אחד ממכם יגיד איפה הוא קנה את המארז בגלל שלשניכם יש מקדימה סידור מאווררים שונה אז אולי יש שני דגמים של המארז הזה וכל חנות מוכרת דגם אחר ?

אני קניתי מ-PCH.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני גם יקנה מ Zigzag2000 ( יותר זול ) תודה רבה לכולם על העזרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים