פורסם 2018 במרץ 177 שנים שלום לכולם, יש לי מחשב נייד גיימינג עם gtx 1060 ואני רוצה לקנות גם מסך גיימינג טוב ויש מסך 2K 144HZ שאני ממש חם עליו. השאלה שלי האם 1060 יוכל להריץ משחקים ברזולוצייה גבוהה כל כך ועדיין לשמור על fps של מעל 60 מינימום וכמובן עדיפות לעלות מעל 100 כי אני יודע שהוא מתאים יותר לרזולוצייה של 1080p. המשחקים כרגע שאני משחק לא אמורים להיות בעייה כל כך (overwatch למינהם) אבל אני רוצה לשחק גם בכמה משחקי AAA עתידיים שכבר יהיו כבדים יותר. אני מוכן להתפשר כמובן על הגדרות גרפיות כדי לשמור על fps מכובד אבל לא להגזים ולשחק על low. הסיבה שאני רוצה מסך כזה היא future proofing ולהיות עם ראש שקט לכמה שנים טובות ובנוסף לנייד שלי יש תמיכה בכרטיס מסך חיצוני ככה שבעתיד ארצה להשתמש באופציה הזו. תודה רבה לעוזרים.
פורסם 2018 במרץ 177 שנים לא כדי לך להשקיע במסך 144HZ 2K הכרטיס עצמו איתן לך 60 FPS ומטה ברוב המשחקים. https://www.youtube.com/watch?v=jmByBwYujMM
פורסם 2018 במרץ 177 שנים מחבר ציטוט של A.J לא כדי לך להשקיע במסך 144HZ 2K הכרטיס עצמו איתן לך 60 FPS ומטה ברוב המשחקים. https://www.youtube.com/watch?v=jmByBwYujMM לא ציפיתי להוציא fps גבוה ממשחקים כמו gta אבל מה עם משחקים קלים יותר כמו overwatch, fortnite?
פורסם 2018 במרץ 177 שנים ציטוט של PuppEDogg לא ציפיתי להוציא fps גבוה ממשחקים כמו GTA אבל מה עם משחקים קלים יותר כמו overwatch, fortnite? לפי הביקורת הזאת ביו טיוב overwatch רץ דווקה לא רע על הגדרות הכי גבהות נותן בממוצע 100fps. תיקח בחשבון שהם בדקו כרטיס למחשב נייח, על נייד הביצועים אולי היו פחות טובים.
פורסם 2018 במרץ 227 שנים לא הייתי משקיע ב2K 144 אלא אם אתה מתכנן לעתיד לקנות מחשב חדש עם כרטיס רציני, אבל על משחקים קלים זה באמת יכול להגיע ל100+. ולכותב מעליי ה1060 הנייד וה1060 הנייח הם אותו הכרטיס בדיוק, ההבדלים יכולים לבוא לידי ביטוי רק בביצועי oc ותדר הטורבו
פורסם 2018 במרץ 237 שנים מחבר ציטוט של Moon-Mage לא הייתי משקיע ב2K 144 אלא אם אתה מתכנן לעתיד לקנות מחשב חדש עם כרטיס רציני, אבל על משחקים קלים זה באמת יכול להגיע ל100+. ולכותב מעליי ה1060 הנייד וה1060 הנייח הם אותו הכרטיס בדיוק, ההבדלים יכולים לבוא לידי ביטוי רק בביצועי oc ותדר הטורבו אני כן בונה על עוד שנתיים לקנות כרטיס יותר רציני, יש לנייד שלי תמיכה בthunderbolt 3 ואני כן ארצה לנצל את זה. אני רוצה מסך רציני שישרת אותי לתקופה ארוכה. האמת היא שכרגע אני בעיקר משחק במחשב במשחקים קלים כמו שהזכרתי כי יש לי גם פלייסטיישן אבל מידי פעם כן ארצה לשחק גם AAA על המחשב ואם אוכל לגרד את ה60 FPS על משחקים כבדים יותר אני אשמח.
פורסם 2018 במרץ 237 שנים לא הייתי בונה על TB3, הרוחב פס לא מספיק לכרטיסים היום אז עוד שנתיים סביר להניח שהתקן הזה יהיה לא שימושי בעליל לכרטיסי מסך
פורסם 2018 במרץ 237 שנים מחבר ציטוט של Moon-Mage לא הייתי בונה על TB3, הרוחב פס לא מספיק לכרטיסים היום אז עוד שנתיים סביר להניח שהתקן הזה יהיה לא שימושי בעליל לכרטיסי מסך אתה יכול קצת להרחיב? כי אני מכיר הפוך, אני יודע שיש תקנים של TB3 ואצלי זה תומך ב4 נתיבים שזה התמיכה המירבית ולפי מה שראיתי ביוטיוב זה מספיק לתמיכה בכרטיס מסך חיצוני.
פורסם 2018 במרץ 237 שנים זה מספיק לתמיכה, אבל אתה מקבל ביצועים מופחתים(לפעמים רק כמה אחוזים ולפעמים 30+). היו כמה סרטונים של hardware unboxed או Linus אם אני אמצא אותם, אשים אותם פה/ https://www.youtube.com/watch?v=uLXalIos1nA&t=248s נערך 2018 במרץ 237 שנים על-ידי Moon-Mage
פורסם 2018 במרץ 237 שנים מחבר ציטוט של Moon-Mage זה מספיק לתמיכה, אבל אתה מקבל ביצועים מופחתים(לפעמים רק כמה אחוזים ולפעמים 30+). היו כמה סרטונים של hardware unboxed או Linus אם אני אמצא אותם, אשים אותם פה/ https://www.youtube.com/watch?v=uLXalIos1nA&t=248s דווקא ראיתי סרטונים של ליינוס שאמר דברים חיוביים על הטכנולוגיה. בכל מקרה לפי מה שהבנתי בסרטון וגם זה משהו שידעתי לפני, הירידה בתפקוד קשורה למעבדים בתצורת U. אצלי זה נייד גיימינג עם מעבד ארבע ליבות 7700HQ. אתה חושב שזה יעזור?
פורסם 2018 במרץ 237 שנים כן, זה מאד יעזור, אנסה למצוא לך סרטון עם מעבד דומה ונחכים יחד. עריכה: לא ממש מוצא בדיקה עם ה7700HQ, אבל עד כמה שהבנתי המכה שאתה חוטף היא מרוחב הפס של הTB3 ולא מכוח המעבד למרות שכמובן שזה תורם. הוא משווה את זה פה ל1060 פנימי ואתה רואה שלפעמים כמעט ואין פער בין שני הכרטיסים(למשל בGTA) ואז הוא גם נותן השואה למחשב עם כרטיס פנימי וההבדל תהומי. בסוף הוא גם משווה בין 1060 פנימי וחיצוני ושוב יש לך הבדלים רציניים. נערך 2018 במרץ 237 שנים על-ידי Moon-Mage
פורסם 2018 במרץ 237 שנים מחבר אני גם בעצמי חיפשתי בדיקה עם מעבד HQ ולא מצאתי. טוב בכל אופן זה כרגע רחוק ממני אולי בעתיד הטכנולוגיה תשתפר ואוכל לנצל את זה עם המחשב שלי. ממש תודה על העזרה ואם בכל זאת תמצא כתבה בנושא אני אשמח לראות. סבירות גבוהה שאני כן אקנה את המסך יש עליו הנחה נחמדה לפסח אני חושב שאנצל את התזמון. מקסימום אשחק קצת בהגדרות של משחקים יותר כבדים ויהייה בסדר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.