עבור לתוכן

gtx 1060 2k gaming

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי מחשב נייד גיימינג עם gtx 1060 ואני רוצה לקנות גם מסך גיימינג טוב ויש מסך 2K 144HZ שאני ממש חם עליו. השאלה שלי האם 1060 יוכל להריץ משחקים ברזולוצייה גבוהה כל כך ועדיין לשמור על fps של מעל 60 מינימום וכמובן עדיפות לעלות מעל 100 כי אני יודע שהוא מתאים יותר לרזולוצייה של 1080p.

המשחקים כרגע שאני משחק לא אמורים להיות בעייה כל כך (overwatch למינהם) אבל אני רוצה לשחק גם בכמה משחקי AAA עתידיים שכבר יהיו כבדים יותר. אני מוכן להתפשר כמובן על הגדרות גרפיות כדי לשמור על fps מכובד אבל לא להגזים ולשחק על low.

הסיבה שאני רוצה מסך כזה היא future proofing ולהיות עם ראש שקט לכמה שנים טובות ובנוסף לנייד שלי יש תמיכה בכרטיס מסך חיצוני ככה שבעתיד ארצה להשתמש באופציה הזו.

תודה רבה לעוזרים.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של A.J

לא כדי לך להשקיע במסך 144HZ 2K

הכרטיס עצמו איתן לך 60 FPS ומטה ברוב המשחקים.

https://www.youtube.com/watch?v=jmByBwYujMM

לא ציפיתי להוציא fps גבוה ממשחקים כמו gta אבל מה עם משחקים קלים יותר כמו overwatch, fortnite?

פורסם
ציטוט של PuppEDogg

לא ציפיתי להוציא fps גבוה ממשחקים כמו GTA אבל מה עם משחקים קלים יותר כמו overwatch, fortnite?

לפי הביקורת הזאת ביו טיוב overwatch רץ דווקה לא רע על הגדרות הכי גבהות נותן בממוצע 100fps.

תיקח בחשבון שהם בדקו כרטיס למחשב נייח, על נייד הביצועים אולי היו פחות טובים.

פורסם

לא הייתי משקיע ב2K 144 אלא אם אתה מתכנן לעתיד לקנות מחשב חדש עם כרטיס רציני, אבל על משחקים קלים זה באמת יכול להגיע ל100+.
ולכותב מעליי ה1060 הנייד וה1060 הנייח הם אותו הכרטיס בדיוק, ההבדלים יכולים לבוא לידי ביטוי רק בביצועי oc ותדר הטורבו

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Moon-Mage

לא הייתי משקיע ב2K 144 אלא אם אתה מתכנן לעתיד לקנות מחשב חדש עם כרטיס רציני, אבל על משחקים קלים זה באמת יכול להגיע ל100+.
ולכותב מעליי ה1060 הנייד וה1060 הנייח הם אותו הכרטיס בדיוק, ההבדלים יכולים לבוא לידי ביטוי רק בביצועי oc ותדר הטורבו

אני כן בונה על עוד שנתיים לקנות כרטיס יותר רציני, יש לנייד שלי תמיכה בthunderbolt 3 ואני כן ארצה לנצל את זה.

אני רוצה מסך רציני שישרת אותי לתקופה ארוכה.
האמת היא שכרגע אני בעיקר משחק במחשב במשחקים קלים כמו שהזכרתי כי יש לי גם פלייסטיישן אבל מידי פעם כן ארצה לשחק גם AAA על המחשב ואם אוכל לגרד את ה60 FPS על משחקים כבדים יותר אני אשמח.

פורסם

לא הייתי בונה על TB3, הרוחב פס לא מספיק לכרטיסים היום אז עוד שנתיים סביר להניח שהתקן הזה יהיה לא שימושי בעליל לכרטיסי מסך

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Moon-Mage

לא הייתי בונה על TB3, הרוחב פס לא מספיק לכרטיסים היום אז עוד שנתיים סביר להניח שהתקן הזה יהיה לא שימושי בעליל לכרטיסי מסך

אתה יכול קצת להרחיב? כי אני מכיר הפוך, אני יודע שיש תקנים של TB3 ואצלי זה תומך ב4 נתיבים שזה התמיכה המירבית ולפי מה שראיתי ביוטיוב זה מספיק לתמיכה בכרטיס מסך חיצוני.

פורסם

זה מספיק לתמיכה, אבל אתה מקבל ביצועים מופחתים(לפעמים רק כמה אחוזים ולפעמים 30+).
היו כמה סרטונים של hardware unboxed או Linus אם אני אמצא אותם, אשים אותם פה/

https://www.youtube.com/watch?v=uLXalIos1nA&t=248s

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Moon-Mage

זה מספיק לתמיכה, אבל אתה מקבל ביצועים מופחתים(לפעמים רק כמה אחוזים ולפעמים 30+).
היו כמה סרטונים של hardware unboxed או Linus אם אני אמצא אותם, אשים אותם פה/

https://www.youtube.com/watch?v=uLXalIos1nA&t=248s

דווקא ראיתי סרטונים של ליינוס שאמר דברים חיוביים על הטכנולוגיה.

בכל מקרה לפי מה שהבנתי בסרטון וגם זה משהו שידעתי לפני, הירידה בתפקוד קשורה למעבדים בתצורת U.

אצלי זה נייד גיימינג עם מעבד ארבע ליבות 7700HQ. אתה חושב שזה יעזור?

פורסם

כן, זה מאד יעזור, אנסה למצוא לך סרטון עם מעבד דומה ונחכים יחד.
עריכה: לא ממש מוצא בדיקה עם ה7700HQ, אבל עד כמה שהבנתי המכה שאתה חוטף היא מרוחב הפס של הTB3 ולא מכוח המעבד למרות שכמובן שזה תורם.

הוא משווה את זה פה ל1060 פנימי ואתה רואה שלפעמים כמעט ואין פער בין שני הכרטיסים(למשל בGTA) ואז הוא גם נותן השואה למחשב עם כרטיס פנימי וההבדל תהומי.
בסוף הוא גם משווה בין 1060 פנימי וחיצוני ושוב יש לך הבדלים רציניים.

פורסם
  • מחבר

אני גם בעצמי חיפשתי בדיקה עם מעבד HQ ולא מצאתי.

טוב בכל אופן זה כרגע רחוק ממני אולי בעתיד הטכנולוגיה תשתפר ואוכל לנצל את זה עם המחשב שלי.

ממש תודה על העזרה ואם בכל זאת תמצא כתבה בנושא אני אשמח לראות.

סבירות גבוהה שאני כן אקנה את המסך יש עליו הנחה נחמדה לפסח אני חושב שאנצל את התזמון. מקסימום אשחק קצת בהגדרות של משחקים יותר כבדים ויהייה בסדר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים