עבור לתוכן

מחשב נייד לבית 3K

Featured Replies

פורסם

מדובר במחשב נייד

1. תקציב: 3000

א) אפשר לנצל את כולו.

ב) אפשר לחרוג עד 300 ש"ח מהתקציב.

2. שימושי המחשב בגדול הם: שימושים ביתיים כמו עריכת קבצי וורד, שימוש באינטרנט, משחקי דפדפן, סרטונים כו'.

5. מידת השקט - 8.

7. יש צורך לכלול מערכת הפעלה. 

כמה עולה לקנות דיסק של מערכת הפעלה ווינדוס 10 וכמה זה משתלם למשתמש הרגיל?

8. איזור חדרה/נתניה/עמק חפר.

9. מעוניינים לקנות בימים הקרובים.

10. יש בבית smart tv ורוצים לחבר את המחשב למסך.

11. חשוב שהמחשב יחזיק לאורך זמן.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: מסך איכותי, חלקים שמחזיקים זמן, מחשב קל כו'.

במה שהסתכלתי ובחנתי הייתי רוצה מפרט כזה:

מעבד: i5 8250u 1600mhz

מסך: ips

גודל: 15.6

רזולוציה: full hd

זיכרון: 4GB

HHD: 256GB SSD

רצוי שיהיה קל, ושיעבוד מהר. היה לי מחשב עם מפרט טוב שמשום מה עבד לאט.

לא מצאתי מחשב שיש זו בדיוק את המפרט הזה. האם זאת הגזמה לדרישות של המחשב?

אני לא מבין בכל החלקים במחשב ולכן אני רוצה את העצה שלכם. 

תודה רבה!

• ag43 locked וגם unlocked this דיון
פורסם

איך המחשב הזה?

HP Pavilion 15-ck006nj

http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=976815

http://www8.hp.com/il/he/products/laptops/product-detail.html?oid=20913281#!tab=specs

בחברת DELL לא ראיתי מחשב עם מפרט הכי קרוב למה שציפיתי. ב- HP מצאתי את זה. השאלה אם זה בהכרח יותר טוב.

האם חיי הסוללה של המחשב שהצעתי ארוך? מחשב חסכוני בחשמל? איך אני רואה אם המסך מבריק או מט? ראיתי רק שהוא IPS.

פורסם
  • מחבר

HP Pavilion 15-ck006nj נראה טוב, אבל מה החבר'ה בפורום אומרים? לצרכים שרשמתי, יש מחשב זול יותר שהוא מספיק איכותי וטוב? תודה על הסיוע.

נ.ב אני מעיר שחשוב לי שחיי הסוללה של המחשב יהיו ארוכים.

פורסם

למחשבי HP הזולים בפרט Pavilion יש שם רע של חוסר אמינות. 

אני חושב שכדאי לך להשקיע טיפה יותר ל 8GB, זה די Must בזמננו. 

בכל מקרה אני לא חושב שתמצא 15.6 עם זמן סוללה מספיק טוב, בטח לא בתקציב הזה. 

Lenovo Ideapad 320 15 

קיים עם הדרישות שלך למעט IPS כבר ב 2300 שח

Dell Inspiron 15 5579 N5579-5140 

עם IPS, מבריק, קצת מעל התקציב

פורסם
  • מחבר
ציטוט של nachum37

למחשבי HP הזולים בפרט Pavilion יש שם רע של חוסר אמינות. 

אני חושב שכדאי לך להשקיע טיפה יותר ל 8GB, זה די Must בזמננו. 

בכל מקרה אני לא חושב שתמצא 15.6 עם זמן סוללה מספיק טוב, בטח לא בתקציב הזה. 

Lenovo Ideapad 320 15 

קיים עם הדרישות שלך למעט IPS כבר ב 2300 שח

Dell Inspiron 15 5579 N5579-5140 

עם IPS, מבריק, קצת מעל התקציב

תודה.

תראה, יש כאן lenovo זול מאוד עם מפרט כמעט דומה ל- DELL (אפילו עם 8GB) שהצעת:  Lenovo IdeaPad 320 15 81BG003SIV

אלא, שאין לו מערכת הפעלה.

1. אבל בהתחשב בפער המחירים (KSP: דל - 3,440, לנובו - 2440) אולי כדאי לי לקנות מערכת הפעלה בנפרד? אני מתכנן לקנות גם מחשב נייח באותה קנייה זה יכול ממש להתשלם לי לקנות מערכת הפעלה ולהתקין על שניהם, האם אתה מסכים איתי?

2. דבר נוסף ששמתי לב זה שדל יותר קל. משקל של 2.2KG במחשבים ניידים זה נחשב כבד. המחשב יהיה מונח בדר"כ בבית ויוזז מדי מפעם ממקום למקום. זה לא בשביל סטודנט.

3. וכן שבדל יש מסך IPS ובלנובו שעכשיו הבאתי יש מסך LED האם למשתמש הרגיל לא למשתמש גיימינג, ההבדל משמעותי? 

4. שכחתי שיש עם הלנובו רק שנה אחריות שאפשר להגדילה בעוד שנתיים ב-200 ש"ח ב- KSP.

5. הבנתי שבמחשבים ניידים צריך לא להתסתכל רק על המפרט אלא על ארגונומיה, זמן סוללה, משקל, אחריות, איכות בנייה. כדאי אולי בכל זאת לשלם יותר על ה-DELL אולי הוא יותר איכותי?

6. ייתכן שבדל אין כרטיס רשת? דהיינו, לא אוכל להתחבר לרשת ע"י WIFI?

7. ד.א אני באמת צריך את ה- 8250u אולי מספיק 7200u  ב- 2700 ש"ח - dell vostro 3568?

תודה!

פורסם

1. לדעתי שווה לנסות CD Key, רק תקח בחשבון שזה עלול לא לעבוד יום אחד. אתה לא יכול להתקין את אותה מערכת הפעלה על שניהם, בכל מקרה תצטרך שני רשיונות. 

2. שניהם כבדים, ההבדל בין 2.08 ל 2.2 הוא 120 גרם. אם אתה מחפש מחשבים קלים אתה לא בכיוון עם הגודל. (אולי יש 15 קלים אבל בטח יקרים). אם זה בעיקר ינוח בבית מה אכפת לך? 

3. משמעותי, אתה צריך להחליט כמה זה שווה עבורך. לדעתי האישית לא כדאי לקנות מסך TN (מה שאתה קורא LED) מבריק, ובכלל לא כדאי מבריק (גם לא הדל המגע כיון שהוא מבריק), אם כי קשה למצוא מט בניידים ביתיים. TN מט נסבל לשימושים משרדיים, אבל לא ככ נחמד למדיה. 

4. לא בטוח שזה שווה. האחריות של לנובו גם כך לא משהו. נקודת זכות לדל שלעתים ניתן לשדרג את האחריות לאיסוף מבית הלקוח וזה שווה כל שקל. 

5. זה נכון מאוד, לכן כתבו פה שהסדרות שאתה מסתכל עליהם (בהתחשב בתקציב שלך) נחשבות די נחותות מהבחינה הזו. הדל נחשב קצת יותר איכותי מהלנובו. 

6. לא. 

7. אישית אני לא מסוגל לשלם 75% מחיר על ליבה כפולה כשב 100% יש ליבה מרובעת. זה יכול להשתלם רק במקרה של דגמים ממש טובים מסדרות יקרות ואז אתה משיג אותם בזול, אמנם הביצועים נחותים יותר אבל המחשב עצמו מעולה. אני לא בטוח שההבדל בין Inspiron ל Vostro זה המקרה.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של nachum37

1. לדעתי שווה לנסות CD Key, רק תקח בחשבון שזה עלול לא לעבוד יום אחד. אתה לא יכול להתקין את אותה מערכת הפעלה על שניהם, בכל מקרה תצטרך שני רשיונות. 

2. שניהם כבדים, ההבדל בין 2.08 ל 2.2 הוא 120 גרם. אם אתה מחפש מחשבים קלים אתה לא בכיוון עם הגודל. (אולי יש 15 קלים אבל בטח יקרים). אם זה בעיקר ינוח בבית מה אכפת לך? 

3. משמעותי, אתה צריך להחליט כמה זה שווה עבורך. לדעתי האישית לא כדאי לקנות מסך TN (מה שאתה קורא LED) מבריק, ובכלל לא כדאי מבריק (גם לא הדל המגע כיון שהוא מבריק), אם כי קשה למצוא מט בניידים ביתיים. TN מט נסבל לשימושים משרדיים, אבל לא ככ נחמד למדיה. 

4. לא בטוח שזה שווה. האחריות של לנובו גם כך לא משהו. נקודת זכות לדל שלעתים ניתן לשדרג את האחריות לאיסוף מבית הלקוח וזה שווה כל שקל. 

5. זה נכון מאוד, לכן כתבו פה שהסדרות שאתה מסתכל עליהם (בהתחשב בתקציב שלך) נחשבות די נחותות מהבחינה הזו. הדל נחשב קצת יותר איכותי מהלנובו. 

6. לא. 

7. אישית אני לא מסוגל לשלם 75% מחיר על ליבה כפולה כשב 100% יש ליבה מרובעת. זה יכול להשתלם רק במקרה של דגמים ממש טובים מסדרות יקרות ואז אתה משיג אותם בזול, אמנם הביצועים נחותים יותר אבל המחשב עצמו מעולה. אני לא בטוח שההבדל בין Inspiron ל Vostro זה המקרה.

7. גם בשימושי וורד ואינטרנט רגילים זה משמעותי כפול או מרובע? פער המחירים גדול. האם יש מחשב במחיר דומה עם ליבה מרובעת?

זה מוסיף קצת לבירור? https://www.youtube.com/watch?v=mYuAlbKnkhY

זה השוואה בין המעבדים בהפעלת המשחק GTA V

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים