פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים דווקא ראיתי PSONE משומשים (גם ב E-bay אני חושב) במחירים שנעים בין 17$-35$ ואני מאמין שאולי הדבר היחיד שבטוח תקין בו זה המסך ;Dשווה לבדוק במקום לקנות אחד חדש וישר לפרק אותו.
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים מחבר הנה כמה תמונות של הפאנל החדש שלי לשליטה על התאורה (לא כל המפסקים בשימוש עדיין)הפאנל מיוחד בכך שהוא בנוי בתוך מארז ישן של CD - כלומר פירקתי CD והרכבתי עליו פאנל של המארז הרגיל שלי.[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים יפה (: מה עם תמונה של היחידה עצמה (הפנימית) ? דרך אגב עבודה מאוד נקיה, ודיי ישרה (: כל הכבוד... צביעה של הפלופי דיי הכרחית במידה ורואים אותו מהחלון ותמונה של החלון בפאנל הקדמי במידה ויש שיפור מהקומבינה הראשונה (עם הסיליקון)
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים מחבר אני מתכנן לעשות דלת תחתונה כלומר הכל מוכן רק צריך לחברואין לי זמן - אני מתחיל ללמוד[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים מחבר זו תהיה דלץ לפתיחה ולניקוי - יהיו פילטרים בצד הפנימי (בהזמנה מ JAB)
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים רעיון מגניב לפי מה שהבנתי אתה מחבר מהדלת שבניתה לדלת של המארז עם ציר בצד אחד ואז זאת תהיה בעצם דלת 'הזזה',נכון? לאן המאוווררים יזרקו אוויר?
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים מחבר אם אתה מכיר את המבנה של הצ'יפטק אז המאוררים נמצאים בפנים לא על הפאנל (אלא על המתכת) המאוררים מכניסים אוויר לתוך המארז, הדלת תהיה נפתחת לצד כמו דלת בחדר למשל.היא תורכב כשהמתכת מאחוריה תעבור צביעה יסודית וכן כמה מודים נוספים צריכים גם כן להתבצע (החלפת מאוררים ב LEDFANS, קידוח חורים לכבלים, דלת מיוחדת למאוררים - בחלון הצידי, תאורת UV וכו)
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים יפה מאוד!! אהבתי את הפאןבאס שמסודר בתוך הקופסא של הסידירום.....עבודה חלקה להפליא ובקשר לפרספקס עם השלושה גרילים גם נחמד מאוד אהבתי את הידית לפאנל ;D רק עכשיו שמתי לב.... ;D
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים אחי הדלת (השקופה ) ממש יצאה חמודה רק תעשה שיוף בתוך החורים של הואורורים וחתוך את הברגים מאחור כי הם ארוכים מידיי ורואים את זה וזה לא משהו
פורסם 2004 באוקטובר 921 שנים מחבר הדלת השקופה עוד לא גמורה בכלל - ויכול להיות שאני אכין חדשה כי זאת לא מוצאת חן בעיני, וכל מה שאמרת אני אעשה כש אני אתקין אותה או את החדשה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.