פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים מחבר הנה פאנל קדמי שאני מתכנן כבר כמה ימים - מטאתו לתפעל את על המארז מבחינת תאורה תצוגה וקירור:יש לי כבר מסך LCD 5" וכמה רכיבים אלקטרוניים (12 מפסקים ונגדים לרוב) וכמובן פאנל שךיטה למאוררים המסוגל לשלוט על 20W כל ערוץ.מה שאני מבקש זה למצוא עוד שימושים למפסקים מאחר ומצאתי רק 5 שימושים ויש עוד 7 אחרים ללא שימוש, ואם אתם רוצים גם הערות על העיצוב עצמו.[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים השירטוט ממש ברור מה שאני מבקש זה למצוא עוד שימושים למפסקים מאחר ומצאתי רק 5 שימושים ויש עוד 7 אחרים ללא שימוש אוליי בנתיים תשים את ה- 7 מפסקים בצד (אלה שאתה לא צריך) אוליי תזדקק להם בעתיד....
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים 12 מפסקים נראה לי מוגזם...שים פחות (הרבה הרבה פחות) ותעשה רווחים הרבה יותר גדולים
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים מחבר שמתי 12 רק כי רציתי לראות מה אני יכול לשים מקסימום - אני חושב שאני לא אנצל את כולם אבל לפחות חלק (אני פשוט צריך עוד רעיונות לדברים)
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים אלא אם אתה רוצה לעשות כל מיני אפשרויות של תאורה (ירוק, כחול, ירוק וכחול, צבע נזלת וכו) לי אין רעיונות למה לשים....
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים יש לך FTאז זה כבר 3 מאוררים מקדימה2 מאחורהזה 5תוסיף עוד 2 120 למעלה זה כבר 7עוד שניים שלוש בדלת זה כבר 10וה2 הנותרים לקטודותאצלי מתוכנן 6 מפסקים ואני על tower (במקום 3 מקדימה יש לי 2)
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים מחבר כל הנגדים המשתנים מלמטה יהיו בשהיל המאוררים אז המפסקים הם לא בשביל זה - אני מחפש משהו חוץ מתאורה ומסך כדי לחבר
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים אמממ הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה להעביר את המפסק שנמצא בספק לקדימה אבל זה יהיה קצת מטופש לא? ומסוכן אם יש אח קטן בבית... אם יש לך איזה EL אז גם אותו אפשר לחבר... אם יש לך איזה פד זוהר אז גם אותו אפשר.. וזהו לאדע
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים מחבר אני מבין שהאפשרויות לתאורות שונות הן האפשרויות היחידות בנתיים - אם יש לכם רעיונות אחרים זה מה שרציתי לשמוע - משהו שאף אחד לא עשה משהו שתמיד רציתם...
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים איזה מסך זה ? PSONE ?למה הזמנתי אחד לפני כמה ימים מאיביי ואני צריך תמידות שלו כדי להמשיך .. אז אם כבר יש לך .. מה המידות ? אורך רוחב גובהה והבקר שמאחורה
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים מחבר אני באמת סומך על חבר שלי שיביא לי מסך של PSONE בנתיים לפי מה שבדקתי באתרים אחרים הערכתי את המידות שלו כך שזה לא מדוייק ב מאה אחוז
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים כמה עולה כזה LCD של PSONE ב-EBAY? כמה משלוח?ובקשר למפסקים, ממש ממש ממש מיותר כל כך הרבה מפסקים, ראיתי בחו"ל פרויקטים ממש מיוחדים ובאף אחד לא השתמשו בכל כך הרבה מפסקים. להיפך, ככל שתשתמש בפחות כך המארז יראה מקצועי ונקי יותר.. תחשוב על זה.
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים the PSONE was bought for 60$ , משלוחה לארץ זה בערך 80-100 דולר נוספים .. אני מזמין דיי הרבה חלקים ושם אותם בבית של בן דוד של חבר ככה שאני אעשה משלוח לכולם בייחד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.