פורסם 2004 ביולי 2521 שנים מחבר מה היה לי : וגם : וגם הכלים : (חולץ מולקס נקבה) סתם עוד כלים החולה שלנו העבודה אחרי : אחרי 2: אשמח לתגובות 8)
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים תנסה להחביא כמה שיותר כבלים שלא חייבים לראות אותם (כבלים שלא מחוברים להארד דיסק\סידי) ותחביא למטה את החוטים ולמה חלק מההיטשרינקים אם אזיקון אלהם? ולמעלה איפה שיש אוסף של כבלים תאסוף אותם באזיקון. חוץ מזה אחלה עבודה לסליבים ובכלל מארז יפה גם אני רוצה פול טוואר :'(
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים מחבר בקשר ללהחביא כבלים - אכן מתוכננים כמה שיפורים באמרז כולל חיתוך חורים על הפאנל של הלוח אם להעברת כל הכבלים.ההיטשינק ש VANTEC נותנים לא מספיק ואלו הגדולים לא מתקבצים מספיק אז שמתי אזיקון.בקשר לסידור הכללי - יבוא היום וכל הכבלים במאר יעברו SLEEVING מלא ואז יהיה הרבה יותר סדר
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים midi tower tower full tower כמו שאתה רואה ההבדל בגדלים בין המארזים. סתם נתתי דגמים של מארזים בגדלים שונים. כל מארז בגודל מסוים יקרא לפי הגודל שלו. יש מבין?
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים מחבר את מה בדיוק הוספתי\קיבלתי - לא הבנתי את השאלה. אם זה בקשר למארז אז לא, קונים אותו בגודל כזה פעם היה אפשר לקנות כאלה בארץ.
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים אחי עשית מוד יפה בכלליות אבל הסליבינג ניתן לשיפור. יש סליבים קצרים מדי. וכדאי לצבוע עם ספריי כלשהו את חיבורי הפלופיד"א איך הvantec easy grip האלו? באמת נוחים יותר?
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים מחבר המלכה עצמה של ה SLEEVING הייתה לא קלה בכלל, ה EZGRIP באמת נחמדים אבל לא יותר, לקחתי אותם רק בגלל הכלי להוצאת ה MOLEX (הוא מצויין).
פורסם 2004 ביולי 2621 שנים נחמד מאוד , רק הייתי מציע לך להסתיר את הכבלים מאחורי הלוח.בסה"כ עבודה טובה.
פורסם 2004 ביולי 2621 שנים עבודה נקיה ויפה אני מחכה לראות תמונות אחרי שתחביא כמה מהכבלים ותגיד מאיפה המכשיר להוצאת החיבורים בתוך המולקס? זה מיועד לזה? או שזה היה לך בבית וראית שזה מתאים? מאיפה אפשר להשיג?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.