עבור לתוכן

EPoX, Albatron, או ABit - איזה לוח אם עדיף?

Featured Replies

פורסם

EPoX - http://www.epox.nl/english/products/motherboard/4pda3i.htm

Albatron - http://www.albatron.com.tw/english/it/mb/specification.asp?pro_id=52

קיבלתי המלצות מהמוכר בין היתר מאחר והם טובים ל-OC ומאחר ועליהם יש שלוש שנים אחריות בניגוד ל- ABIT (שנה).

אני מניח שאת ה-ABIT מכירים אז לא טרחתי להביא לינק... התקציב הוא באזור ה-500, ואני לא רוצה לעבור אותו בהרבה אם בכלל...

תודה

פורסם

אם אתה לא כל כך מעוניין בABIT וככה זה נראה...

אז לך על הEPoX הוא לוח מעולה...

פורסם
  • מחבר

אם אתה לא כל כך מעוניין בABIT וככה זה נראה...

אז לך על הEPoX הוא לוח מעולה...

באמת שאני לא מעדיף לכאן או לכאן. באמת מעוניין לדעת מהו הלוח הטוב מבין שלושתם או אם יש לך לוח אחר טוב יותר במסגרת התקציב.

אגב - הלינק שנתנו כאן באמת נותן תאור טוב של הביצועים של הלוחות - השאלה הגדולה היא נושא האחריות. שנה מול 3 באחרים.

אני תמיד אעדיף ביצועים אבל אם ההפרשים ביניהם זניחים אז אולי עדיף לוותר על ה-ABIT?

פורסם

הזכרת פה את הנושא של OC אז זו גם אופציה שכדאי לך לבדוק (נראה לי שהABIT הכי טוב בזה).

בקשר לנושא של אחריות אם אתה מרכיב את הלוח טוב והוא פועל לך במשך שנה הוא לא יפסיק לעבוד עד שתשבור אותו אז הקטע של האחריות דיי זניח.

ויש לי שאלה על הלוח של איפוקס נין לעלות בו את המתח כי ראיתי עליו ביקורת שאפשר להעלות רק עד 1.6 (מתח למעבד)

פורסם

שמע אחי אני יכול להגיד לך מניסיון שלי שלוחות של אביט הם בעיתיים

והיה לי לוחות של אביט ולא אחד ובנוסף שהם בעלי שנה אחריות בלבד לעומת שלוש.

ןלזה שאמר שאם לוח עובד שנה אז הוא יעבוד , זו אם כל הטעויות, אני מכיר לוחות שמתקלקלים גם אחרי שנה וחצי ושנתיים , לוח זה רכיב שעובד קשה במיוחד עם OC ולכן עדיף שיהיה גב טוב ומראש עדיף לקחת לוח יציב ( אביט לא נחשב לכזה ) ועם 3 שנים של שקט.

אם אני הייתי צריך לבחור בין אפוקס לאלבטרון משני הדגמים שנתת הייתי בוחר בשקט באלברוןף לוח עם 3 שנים אחריות, מפרט טוב וביצועי OC מצויינים , ראה ביקורת:

http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/albatron-px865pe-pro.html

אני הייתי הולך בשקט על האלבטרון

פורסם

אילו לוחות של ABIT היו לך?

אתה מסיק ממס' בודד של לוחות על טיבם של כל מוצרי החברה? לידיעתך הלוחות של ABIT נחשבים למצויינים באמינות, ב-OC ובביצועים. מדי פעם יש נפילות אך כך המצב אצל כל החברות. ABIT נחשבת כיום לאחת מהחברות הגדולות בתחום.

פורסם
  • מחבר

חברים תודה רבה על העזרה

שני דברים -

דבר ראשון קראתי הרבה מהסקירות שנתתם כאן ובאמת רואים שם שABIT IS7 לוקח את כולם ברוב המקרים. IS7-E הוא הגרסה הזולה שלו - אז סבבה.

דבר שני - נפלה טעות במפרט - הלוח של ABIT גם כן מקבל שלוש שנות אחריות מה שלמעשה חורץ סופית את מקומו בתוך המחשב שלי. הוא הבחירה הסופית אם כן.

תודה

פורסם

-|ההודעה נמחקה|-

אתה מתכוון להפסיק עם הפירסום הזה ?

פורסם

יש לי מין חשיבה כזאת, שאומרת:

אם חברה נותנת רבה זמן אחריות אז אומר שהיא מאמינה במוצר שלה, ויודעת שבקושי תנצל את האחריות.

ואם חברה נותנת מאט זמן אחריות זה אומר שהיא לא מאמינה במוצר שלה, ויודעת שתנצל את האחריות, אז היא מנסה ל"היפתר" ממך ע"י האחריות.

בגלל זה אני קניתי intel (מעבד) ו asus (לוח-אם) שיש לי עכשיו אחריות לכל החיים!!!

פורסם

בגלל זה אני קניתי intel (מעבד) ו asus (לוח-אם)  שיש לי עכשיו אחריות לכל החיים!!!

אני חושב שהכוונה באחריות לכל החיים היא שיחליפו לך את הרכיב כל עוד החברה מייצרת אותו או שהוא קיים במחסנים שלהם.

אם חברה נותנת רבה זמן אחריות אז אומר שהיא מאמינה במוצר שלה' date=' ויודעת שבקושי תנצל את האחריות.

[/quote']

בקשר לזמן האחריות - יש לי מספר רכיבים שיש להם 3 שנות אחריות והם התקלקלו כשהם היו בתקופה האחריות - מסך "17 של LG - יש עליו 3 שנות אחריות - התקלקל לי בערך 3 חודשים לפני תום האחריות, דיסק קשיח של WD בנפח 1.3GB התקלקל אחרי 3 חודשים (זה היה לפני שנים), וכעת יש לי בעיות עם הלוח של Gigabyte, שגם עליו יש 3 שנות אחריות - לפני כשבוע הוא הוחלף (בגלל חשד לתקלה) ואתמול ראיתי בלוח החדש שאחד הקבלים שלו התנפח והופיע עליו חומר בצבע חום בהיר-צהוב (אני מתכוון להחזיר אותו לחנות היום).

בקיצור, מה שאני אומר זה שאחריות של 3 שנים זה דבר נחמד, אבל לא בהכרח מעיד על כך שהרכיב לא יתקלקל בשנים הראשונות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים