פורסם 2004 במאי 2121 שנים העכבר הוא של microsoft והוא אופטי הכי בסיסי.פתאום לאחר כשנתיים מהקנייה הכפתור השמאלי לא עובד וצריך ללחוץ עליו חזק כדי שכן יעבוד.עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע איך לפתוח אותו ואני לא רוצה לקנות אחד חדש יש למשהו עצות?תודה מראשטוביה.
פורסם 2004 במאי 2121 שנים תפתח את העכבר, תנקה טוב את הכול פנים (שנתיים עם אותו עכבר יכול לגרום להרבה לכלוך בפנים) תסגור ותהנה ממנו לעוד כמה שנים....זה לא בעיה לפתוח, פשוט תבריג החוצה את הברגים ממתחת (יש גם ברגים מתחת למדבקות אז תבדוק שאתה מוציא את כולם), אחרי שאתה פותח תראה שאתה מבין איך הכול יושב כדי שתרכיב בחזרה את הכול
פורסם 2004 במאי 2121 שנים תנסה לנקות אותו עם לחץ אוויר, אם זה לא הולך אז תצתרך לפרק אותו ולנקות את המגעיים עם פראון (או כל תרסיס לניקוי מגעיים חשמליים)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.