עבור לתוכן

ביצועי GTX 1080Ti במסך 144Hz ומעלה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אחרי 8 שנים הגיע הזמן לקנות מפלצת גיימינג חדשה, לצערי בתקופה הזאת יותר זול לקנות בית מאשר כרטיס מסך אבל בכל זאת, חשוב לי להבין כמה דברים לפני הקנייה.

נתחיל מהמסך, אני מתכנן קנייה של מסך חדש, כרגע עם 23 אינץ' של סמסונג, ויש פה כמה התלבטויות לפני שאני נכנס לכרטיס מסך :

הטווח ביני לבין המסך כרגע הוא די קצר, ולכן  קניתי 23 ולא גדול יותר והוא שירת אותי נאמנה מבלי להרוס את העיניים. המסך החדש יהיה גדול יותר (לא סגור בכמה) אולי גם קעור, ופשוט אתלה אותו מולי על הקיר במקום על הסטנד וככה ארוויח עוד כמה סנטימטרים למרווח בינינו כדי שאוכל לקנות מסך גדול יותר ולהרוויח טווח של בערך 70-80 סנטימטר בינו לבינו ( כרגע הטווח נמוך יותר).
השאלה זה איזה מסך מומלץ בטווח מחיר של 2000+- וכמה אינץ' מומלץ בטווח הזה.

ואז נכנס העניין של קצב הריענון של המסך והרזולוציה, הבנתי שהיום הולך ה144Hz אבל בטווח מחירים של ה2000 ראיתי שיש גם 240Hz אז אשמח לשמוע על ההבדלים ביניהם בגיימינג, בנוסף הרזולוציה הנוכחית שלי היא 1080P ואשמח אם המסך הבא יהיה ברזולוציה גדולה יותר, אז חוץ מהסבר אשמח אם יש לכם המלצות למסך מתאים.
עכשיו התיכנון זה קנייה של 1080Ti או אפילו דגם מקביל במידה ובסביבות אפריל תצא סדרה חדשה כמו שהשמועות מספרות, הבנתי שהוא מונח בטופ של הביצועים כרגע ( לא נכנס לTitan) והשאלה זה איך הוא יתמודד עם מסך של 144Hz או אפילו 240Hz על הגדרות Ultra גבוהות כולל AA ו AF (כי רק ככה אני משחק) ואם אני לא טועה בגדלים מסויימים של מסכים הרזולוציה היא כבר 2K ולא 1080P, אז הוא יצליח להתמודד עם כל אלו בצורה יפה כמה שנים או שבמקרה כזה מומלץ לשקול SLI וזהו ? 
תודה רבה וסליחה על הבורות, הרבה זמן לא התעדכנתי בענייני החומרה :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים