עבור לתוכן

מה דעתכם על המודם הזה: USB ADSL Modem ALE 070???

Featured Replies

פורסם

יש לי מלא בעיות כרגע באינטרנט (איטיות וכו').

אני יודע בוודאות שאין שום ווירוס, תוכנות ריגול או סוס טרויאני במחשב. אבל האינטרנט בכל זאת עדיין איטי.

התקשרתי לבזק שיבדקו לי אם יש בעיות בקו שגורמים לאיטיות, הם בדקו ולא מצאו בעיות.

אז הגורם היחידי שנשאר הוא המודם. יכול להיות שהוא גורם לבעיות? מה דעתכם עליו?

פורסם

אני לא מסמפט את מודמי ה USB, אבל אני בספק אם המודם עצמו הוא הגורם... הייתי מפנה את האצבע המאשימה כלפי ספק האינטרנט שלך/תשתית בזק.

פורסם
  • מחבר

אני לא מסמפט את מודמי ה USB, אבל אני בספק אם המודם עצמו הוא הגורם... הייתי מפנה את האצבע המאשימה כלפי ספק האינטרנט שלך/תשתית בזק.

עם זק כבר עשיתי מלא בדיקות: לקו הטלפון, לפילטר שבקיר, לחיבור שבו מכניסים את המודם בקיר וכו'.

הם לא גילו שום בעיה, וליתר בטחון תכנתו לי את קו הטלפון מחדש אצלהם בחברה.

אז באמת נדמה לי עכשיו שהבעיה היא אצל הספק, אני מחובר עם אינטרנט זהב. חבל שאני נמצא כרגע בהתחייבות אצלהם (שנשארה לה חודשיים). אז ישר אחרי שההתחייבות תיגמר אני אעבור מהספק הז** הזה.

תודה על העזרה.

ד"א: אני לא מעוניין לפתוח עוד תרד אז אני פשוט אשאל את השאלה שלי פה:

כמה יעלה לי להשאיל מודם טוב? (וממי אני משאיל? מבזק או מהספק?)

פורסם

נדמה לי שבזק עדיין משווקים את ה Alcatel SpeedTouch Home (חיבור את'רנט - ישירות לכרטיס הרשת) במחיר של 480 ש"ח (די עשקני, לדעתי).

פורסם
  • מחבר

נדמה לי שבזק עדיין משווקים את ה Alcatel SpeedTouch Home (חיבור את'רנט - ישירות לכרטיס הרשת) במחיר של 480 ש"ח (די עשקני, לדעתי).

אבל אני לוקח אחד בהשאלה, לק קונה.

גם בהשאלה זה יעלה לי 480 ש"ח?

אם כן, יש אחד טוב שאני אשאיל אותו רק ב-100-130?

פורסם

יש לי בדיוק את אותו המודם כמו של פותח הת'ארד: ALE 070,

ואין שום בעיות מיוחדות. אני משתמש בו כמה שנים ולא חוויתי

בעיות גלישה יוצאות דופן...

אולי המודם שלך ספציפית פגום, אבל הסיכויים נמוכים.

פורסם

תראה, אני בטטוח שמה שהם אמרו לך שהם עשו - הם לא עשו.

מאיפה המודם הנוחכי שלך? אם שכרת אותו מהם תבקש מהם להחליף אותו...(לא נראה לי שהם יתנו לך בכלל).

גם חבר שלי התקשר לבזק מלא זמן, הייתה אצלם תקלה, הם אמרו לו שפטרו אותה, אך הם לא והבעיה המשיכה להיות.

זה המונופול של בזק בתחום ה-ADSL שלא אכפת להם כל כך מהצרכן.

פורסם

המודם הזה הוא מדפוקים ביותר שהמין האנושי יכל לייצר!! הוא פשוט דפוק (והבעיה היא שאין שום דרייבר בעולם שאיתו המודם הזה יבוד כמו שצריך ולא יהרוס את המחשב!!) - מנסיון כואב מאוד!!

יש לך בבזק בתשלום חד פעמי את המודם המצויין של ECI 270PR (מודם לכרטיס רשת) ב130 שקל - הוא פשוט טוב! בשדרוג קצר וביתי אתה יכול להפוך אותו לרוטאר ובתוספת של HUB או סוויצ' יש לך רשת ביתי - גם מנסיון (אבל זה נסיון כיפי אחרי הכאב והצער של ה070....

בכול מקרה אם אתה מחליף את המודם - לא לקחת USB - עדיף תמיד את מודם שדורש כרטיס רשת (עדיף להשקיע 30 שקל בכרטיס רשת אם אין לך מאשר לסבול עם מודם USB)

פורסם

תראו אין לי מושג על מה אתם מקשקשים, כי לי יש ALE130 והוא פועל מעולה, הרבה יותר טוב משל חבר שלי, שיש לו ALCATEL.

יכול להיות שהמחשב הוא הבעיה, או הדרייברים של הUSB. איזה מחשב יש לך? ואיזה ווינדוס? לפני שעברתי למחשב החדש, היה לי את אותו המודם רק לפנטיום 3.

התוצאה הייתה ניתוקים, אין מהירות, ועוד שלל עצבים. תגיד מה המחשב שלך, מה המערכת הפעלה, תעדכן דרייברים פלוס Windows update ואז תחזור להגיב פה

פורסם

תראו אין לי מושג על מה אתם מקשקשים, כי לי יש ALE130 והוא פועל מעולה, הרבה יותר טוב משל חבר שלי, שיש לו ALCATEL.

אין לנו מושג על מה אתה מקשקש, מודם USB לעולם לא יהיה איכותי יותר ממודם Ethernet, שלא לדבר על היכולות הרבות הטמונות באלקטל.

האלקטל הוא מודם מדהים, שהצליח פעם אחר פעם לשבור את המיתוסים הכוזבים שרצו עליו בתחילת דרכו עם שיווק שירות ה ADSL בארץ (אותם קרבות אלקטל-אורכית שנשמעו בתקופה שאתם עדיין שיחקתם במגאסון).

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא לא במחשב, כי היה לי מחשב P4, 256MB וגם איתו היו לי בעיות, היום יש לי מחשב AMD2500, 256MB ויש את אותם הבעיות.

את המודם שיש לי אמא שלי קנתה (שכנעו אותה לעשות את זה בבזק, שהכי טוב זה לקנות. לא הבנו ממש באותו זמן בדברים האלה אז הקשבנו להם), אז הם לא יסכימו להחליף וכבר נגמרה עליו האחריות כך שאם יש בו פגם ובבזק יתקנו אותו הם ירדו 70 ש"ח בערך, וכבר עדיף להוסיף על זה עוד 60 ש"ח ולקחת מודם חדש.

ולמי שאמר שיש לו מודשם ALE 130, אז אחי המודם שלי הוא 070 כך שזה סוג שונה (מאותה חברה אבל סוג שונה).

אני אקח בהשאלה מבזק את המודם שהמליצו פה עליו: ECI 270PR (זה מודם USB ד"א? אם כן אני לא אקח).

רק רציתי לדעת משהו: אני בעוד חודשיים בערך בטוח עובר ספק, אז אתם יודעים אם איזה שהוא ספק טוב יסכים לתת לי את המודם הזה בחינם בתנאי שאני אתחייב לשנה? (בתנאי שהספק הוא טוב כמו ברק 013).

פורסם

הECI 270PR הוא לכרטיס רשת (ושוב לפי דעתי הוא מעולה, שום בעיות של דרייברים כי הWIN בכלל לא מדבר עם המודם רק החייגן (שגם את זה אפשר להוריד ע"י שדרוג של המודם))

אתה יכול לדבר עם בזק והם ישאילו לך את המודם בחינם (למרות שאז זה אסור לשדרג כי הוא לא שלך, אבל אף אחד לא יבוא לבדוק.... (זה לא WAREZ בזק נתנו פעם את השדרוג באתר שלהם, והיום לא אכפת להם אם שדרגת או לא))

פורסם
  • מחבר

הECI 270PR הוא לכרטיס רשת (ושוב לפי דעתי הוא מעולה, שום בעיות של דרייברים כי הWIN בכלל לא מדבר עם המודם רק החייגן (שגם את זה אפשר להוריד ע"י שדרוג של המודם))

אתה יכול לדבר עם בזק והם ישאילו לך את המודם בחינם (למרות שאז זה אסור לשדרג כי הוא לא שלך, אבל אף אחד לא יבוא לבדוק.... (זה לא WAREZ בזק נתנו פעם את השדרוג באתר שלהם, והיום לא אכפת להם אם שדרגת או לא))

טוב, תודה אחי.

ובזק ישאילו לי את המודם בחינם רק אם אני אעבור לספק שלהם? או שהם גם יסכימו מבלי שאני אעבור אליהם?

ויש לי לוח אם ABIT NF7, בפרטים עליו ראיתי שרשום LAN. אז זאת אומרת שיש לו כרטיס רשת שמובנה עליו. הכרטיס הזה יספיק?

ובמה זה יעזור לי אם אני אשדרג את המודם הזה? (יש לי רק מחשב אחד בבית).

פורסם

השדרוג של המודם לא קשור לאיזה ספק אתה (לדוגמא אותי, אני דרך ADSL של בזק (מן הסתם...) וספק של ברק ועם המודם הזה)

הלוח אם שלך יש כרטיס רשת והוא בסדר (אין הבדלים בכרטיסי רשת, גם כרטיס של 9.99 בקיוסק הוא בסדר גמור)

אתה יכול לתהווכח עם בזק ולדרוש שיחליפו לך בלי תשלום (כי המודם הורס את המחשב או משהו כזה) לי לא היה כוח פשוט להתווכח אז שלמתי 130 שקל בשביל בשדרוג

אם יש לך מחשב אחד אז זה לא ישנה כי השדרוג נותן פתרון לרשת ביתית (אבל אולי תרצה לשדרג לנתב כי אז יהיה לך FIREWALL בחומרה של הנתב שתשמור עליך הרבה יותר טוב מFIREWALL של תוכנה על המחשב כמו ZONE ALARAM)

פורסם
  • מחבר

השדרוג של המודם לא קשור לאיזה ספק אתה (לדוגמא אותי, אני דרך ADSL של בזק (מן הסתם...) וספק של ברק ועם המודם הזה)

הלוח אם שלך יש כרטיס רשת והוא בסדר (אין הבדלים בכרטיסי רשת, גם כרטיס של 9.99 בקיוסק הוא בסדר גמור)

אתה יכול לתהווכח עם בזק ולדרוש שיחליפו לך בלי תשלום (כי המודם הורס את המחשב או משהו כזה) לי לא היה כוח פשוט להתווכח אז שלמתי 130 שקל בשביל בשדרוג

אם יש לך מחשב אחד אז זה לא ישנה כי השדרוג נותן פתרון לרשת ביתית (אבל אולי תרצה לשדרג לנתב כי אז יהיה לך FIREWALL בחומרה של הנתב שתשמור עליך הרבה יותר טוב מFIREWALL של תוכנה על המחשב כמו ZONE ALARAM)

טוב, תודה על העזרה אחי.

רק אחי, אתה יכול בבקשה להגיד לי בדיוק מה אני צריך להגיד לבזק כדי שהם יחליפו לי את המודם בחינם?

כי אני ממש לא מעוניין להוציא כרגע 130 ש"ח על מודם.

וד"א הם יסכימו בכלל להחליף לי את המודם שיש לי במודם שהמלצתם לי עליו אם המודם שיש לי הוא קנוי ולא מושאל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים