פורסם 2018 בפברואר 227 שנים המחשב בדואל בוט: חלונות 8.1 שמשמש למשחקים בלבד ולצידו לינוקס מינט לעבודה יומיומית על מסמכים לאיזו מערכת קבצים לפרמט HD חדש SSHD? ההנחה היא שיותקנו עליו כמעט ורק משחקים ומדיה שיוזרמו דרך הרשת הקוית הביתית לטלויזיה בסלון. ניהול המדיה והמוסיקה (להזרמה לרשת) יהיו תחת לינוקס. המשחקים כאמור תחת חלונות.
פורסם 2018 בפברואר 237 שנים מחבר כי על הדיסק יותקנו גם משחקים. מערכות ההפעלה על כונן ssd 250 כל קבצי העבודה תחת לינוקס גם הם על כונן הssd לעבודה מהירה יותר חלונות משמשת רק למשחקים - ואותם אני רוצה להתקין על הכונן החדש. למיטב הבנתי ext4 לא מתאים לחלונות.. [?] בטח יש פורמט שיכול להתאים לשתי מערכות ההפעלה או לחילופין אולי עליי לחלק ל-2 מחיצות?
פורסם 2018 בפברואר 237 שנים מחבר תודה, אני חייב את זה בקצת יותר להדיוטות אתה מתכוון לחלק לשתי מחיצות אחת הראשונה שציינת ללינוקס והשנייה לחלונות?
פורסם 2018 בפברואר 237 שנים בעולם מערכות ההפעלה שהן לא ממשפחת Windows, כבר שנים יש דרייבר שעובד בצורה מלאה עם NTFS. https://en.wikipedia.org/wiki/NTFS-3G אתה יכול ליצור מחיצה שתהיה עם יכולת קריאה/כתיבה משתי מערכות ההפעלה. זה יהיה אזור העבודה שמשותך שלך, אם זה מה שאתה צריך.
פורסם 2018 בפברואר 247 שנים מחבר כלומר אני יכול לפרמט את כל הדיסק למערכת NTFS ושתי מערכות ההפעלה יעבדו ממנו באופן תקין. בלי מחיצות ובלי עניינים (?) אני מבין שזה מה שאתה ממליץ?
פורסם 2018 בפברואר 247 שנים אני לא מדבר על מחיצת root או מחיצות אחרות (אם אתה בוחר להפריד var/home/swap וכד') בשימוש ע"י לינוקס. תיצור מחיצה בצד ותוסיף אותה ל fstab שלך. בחלונות פשוט תתן לה אות (שווה ערך לפעולת mount בלינוקס).
פורסם 2018 בפברואר 277 שנים מחבר זה הרבה אינפורמציה מופשטת בתחום שאנני מתמצא בו . אני זקוק להוראות מדוייקות וטכניות יותר לביצוע... אני אקרא קצת יותר מסביב. תודה לך!
פורסם 2018 בפברואר 277 שנים תתקין חלונות. תיצור מחיצה שמיודעת לגישה משותפת בין חלונות ללינוקס. תתקין לינוקס. תמצא את המחיצה עם fdisk -l או lsblk. תוסיף את המחיצה לקובץ fstab כדי לגשת להתמש בה. https://help.ubuntu.com/community/MountingWindowsPartitions
פורסם 2018 במרץ 17 שנים מחבר הכל כבר היה מותקן רק רציתי לדעת לאיזו מערכת קבצים לפרמט דיסק חדש שהוספתי כדי שיתאים לשתי מערכות ההפעלה. תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.