עבור לתוכן

השוואה בין 2 מסכי 19 אינצ' CRT!

Featured Replies

פורסם

אני יודע שזה נדוש להגיד את זה... אבל הכותרת אומרת הכל... המסכים הם:

1.CRT 19 inch - LG F900P + USB Hub - Flatron 235mhz Bandwidth

2. CRT 19 inch - Viewsonic G90F+B (Black) - 200mhz Bandwidth

הראשון 200 שקל יותר מהשני... האם הוא שווה את זה? האם טכנולוגיית הFLATRON שווה את הכסף הזה?

המטרה הא פשוט מסך טוב , עם עדיפות שיציג טוב משחקים , לא מפעיל אותו ברזולוציות ממש גבוהות....

תודה!

פורסם

אני יודע שבוויו סוניק האיכות תמונה מעולה... יעני התמונות יכולות להתעורר לחיים.

משחקים, משחקים נראים טוב! צבעים קצת כהים שמוסיפים לריאליטיות! לא ראיתי את הF900P, אבל שמעתי שהוא טוב מאוד.

ראיתי את גרסת הF900B שבא ראו נחמד... הייתי מעדיף את הVS על הLG-F900B אבל אין לי מושג על ה900P

פורסם
  • מחבר

אוקיי , תודה , אתה או מישהו יכולים להסביר לי אולי קצת על טכנולוגיית הFLATRON או שזה סתם גימיק?

פורסם
  • מחבר

בחיית חברה אני חייב קצת עזרה , הבנתי שאין לכם תשובה על השאלה הקודמת... אז שאלה אחרת אחרי חיפושים כאן בפורום וקצת יותר מידע -

הבנתי שהקווים שיש לviewsonic במסך ממש לא נראים לעין , אז רציתי לדעת אם אני ישים לב לזה במשחקים ?

תודה.

נ.ב.

מצטער מאוד על ההקפצה.

פורסם

לא מזמן קנו לאח הקטן שלי מחשב אם מסך וויוסוניק ורק עכשיו אחרי שאמרת שיש לוויוסוניק קוים על המסך אני יודע על זה במילים אחרות לא אתה לא תראה קווים כמו שאני לא רואה(ואני לא עיוור צבעים).

פורסם
  • מחבר

אחרי שאמרתי קלטת אותם?

פורסם

גם לי יש את 2 הקווים האלה במסך שלי (iyama 454) ואני יכול להגיד לך שלא שמים לב אליהם בכלל...

במשחקים וסרטים אתה בחיים לא תיראה אפילו אם תיתאמץ...

אפשר להבחין בהם שגולשים באינטנרט בדפים בהירים(בדפים כהים לא רואים אותם) ואז עדיין יקח לך שניה או שתיים למצוא אותם...

בקיצור זאת לא אמורה להיות הבעיה שלך בקניית מסך, תיבחר מסך לפי שיקולים אחרים ואל תושפע מ2 קווים שלא רואים אותם בכלל.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים