עבור לתוכן

Multiplier x11

Featured Replies

פורסם

שמעו.

אחריי שקניתי את המחשב החדש שלי. ועשיתי לו

oc

מ-

1.8 ל 2.34 עם זכורונת של סמסונג 3700

גיליתי משהו מוזזזזזזזזזר..

אני עכשיו על 45 מעלות אחריי מעמץ או 44 אפילו.וזה ממש קצת לאיימדי. רציתי לעלות עוד. אבל משהו לא נותן לי (קריסות)

עכשיו. המכפלה שלי כעיקרון פתוחה, מזה פתוחה, כאילו אני יכול לשחק איתה. לעלות אותה ל12\12.5 ..

אבל אז, כשאני עושה רסטרט למחשב אני נכנס שוב לביוס ורואה שזה נשאר על איך ששמתי את זה- מצויין!

אני עולה לווינדאוס ושום דבר לא השתנה. וגם שאני נכנס ל CPUz זה מראה לי שזה מכפלה 11

מוזר לא?

למישהו יש רעיונות? =[

פורסם

דור יא שמן ^^

פורסם

אתה מדבר על הבארטון 2500 נכון?

אתה בטוח שהמכפלה שלו פתוחה? זה שאתה יכול לשנות אותה בביוס זה לא אומר שהיא באמת משתנה.

והמעלות שלך - זה ממש לא טוב לOC וכדי להמשיך להעלות את המהירות תצטרך למצוא דרך להוריד אותה אל מתחת ל40. תנסה להעלות מתח אבל תוך כדי תוריד את הטמפ'.

פורסם

45 מעלות באובר קלוק כזה ועוד במאמץ זה מסדר גמור! אני עם 52 באובר קלוק קליל ל3200+ ככה שהטמפ' שלך הם סבבה..

בקשר למכפלה אני מצטער לאמר אבל היא נעולה.. זה שאתה יכול לשנות בביוס לא אומר כלום.. מה שמשנה זה אם תוכנות מזהות כשאתה משנה אותה

ואם הם לא אז היא נעולה..

פורסם
  • מחבר

אתה מדבר על הבארטון 2500 נכון?

אתה בטוח שהמכפלה שלו פתוחה? זה שאתה יכול לשנות אותה בביוס זה לא אומר שהיא באמת משתנה.

והמעלות שלך - זה ממש לא טוב לOC וכדי להמשיך להעלות את המהירות תצטרך למצוא דרך להוריד אותה אל מתחת ל40. תנסה להעלות מתח אבל תוך כדי תוריד את הטמפ'.

חחח ממש לא.. אחי אני לא מדבר איתך על מעבדי אינטל. זה איימדי. אני משתמש בוולקנו, וגם הלי oc אני על 39/40 ....לפני מעמץ

הטמפ' שלי מצויינות, זה למה אני רוצה לעלות עוד בoc שלי...

ד"א אני יוריד את התוכנה, למרות שCPUz אומרת שהמכפלה שלי 11 :(

תודה. נראה כבר מה אני יכול לעשות

פורסם

הברטון 2500 זה מעבד של

AMD

לידע הכללי הרחב שלך....

פורסם

תוריד את התוכנה הזאת, היא תגיד לך עם המכפלה נעולה או פתוחה(רק למעבדי ברטון).

תגיד, איך בדיוק התוכנה הזאת אומרת לך אם המכפלה פתוחה ?

יש לי מעבד BARTON, והיא בסה"כ מראה את המכפלה ועוד כמה פרטים על המעבד, לא רשום אם המכפלה פתוחה או נעולה...

פורסם

יש לי מעבד BARTON, והיא בסה"כ מראה את המכפלה ועוד כמה פרטים על המעבד, לא רשום אם המכפלה פתוחה או נעולה...

אחי, בתוכנה רשום: multiplier type, ואם רשום לך מתחת לזה: LOCKED אז זאת אומרת שהמעבד שלך נעול.

פורסם

יש לך את הברטון הנייד, שהמכפלה שלו פתוחה.

רק מעבדי ברטון בשבוע 43-46 נעולים (לצערי גם שלי, AQYFA0345).

פורסם
  • מחבר

אני מצליח להזזיז את הספרות של המכפלה, עכשיו נגיד זה x11

אז אני יכול להשים את זה בביוס על 12.5 אבל זה כאילו לא נקלט

;/

פורסם

כי המכפלה נעולה.........

פורסם
  • מחבר

וואלה. המפכלה סגורה. רק עכשיו הורדתי את התוכנה כי הלינק לא עבד, איך פותחים אותה ^^?

פורסם

יש דרך לגרום ללוח לחשוב שזה מעבד נייד ואז תוכל לשנות את המכפלה אבל זה כולל בתוכו הלחמה של נגד על המעבד עצמו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים