פורסם 2004 במאי 2021 שנים באתר שלהם כתוב 99 (גנבים)אבל באתר ההשוואה של וואי נטhttp://my.ynet.co.il/ispnew/default2.asp?nextPage=a&ArrowType=ArrowUp&q1=3&sortType=&intPage=2#t1כתוב 70-75
פורסם 2004 במאי 2021 שנים א. פורום לא נכון.ב. הם לא מפרסמים מבצעים עדכניים וכד', לכן המחיר באתר לא הכי מעודכן - כדאי להתקשר לברר בדיוק.
פורסם 2004 במאי 2021 שנים מחבר דיברתי עכשיו עם 199ההסכם שלי כרגע הוא 512 מ"ב , מודם (גרוע) בהשאלה , חצי שנה ראשונה 40 , חצי שנה שנייה 99הם אמרו לי שבעקרון אחרי תקופת ההתחייבות שתסתיים ביום שלישי הבא , החיוב יישאר על כנו , כלומר על 99 ש"ח שזה הרבה כסף!היא אמרה לי שזה החיוב הרגיל , ששאלתי אותה מה החיוב הלא רגיל היא אמרה לי שיש חיוב מבצע , ששאלתי מה הוא , היא אמרה לי שרק בסיום ההתחייבות הם יוכלו להגיד לי.עם הספקית אינטרנט זהב סיכמתי על מעבר ל 750 ק"ב תמורת סכום זעיר ביותר!ברור לי לחלוטין שבזק לא ייעשו לי לא מבצע ולא נעליים , אלא ישאירו אותי על 99 ש"ח מה שייגרום לחבילה להיות לא פרופורצינלית!!!59 ש"ח לזהב ועוד 99 ש"ל לבזק!158 ש"ח?
פורסם 2004 במאי 2021 שנים לא נכוןאחרי תקופת הייתחיבות הם יתנו לך דיל נוסף לתקופת התחייבות נוספת שגם היא תיהיה לא רעה בכללחוצמזה, אם תתווכח איתם הם ימצאו לך דיל נוסף טוב יותרבכול מקרה תברר את המחירים של הכבלים כדי שיהיה לך קלף מיקוח להוריד את המחיר של ADSLאיזה מודם?
פורסם 2004 במאי 2021 שנים מחבר עכשיו אני מבין למה הם סירבו להגיד!תודה על החדשות הטובות , יש לך מושג מה החבילות העכשוויות , פחות או יותר עם דגש על הפחותבקשר לכבלים יש לי יס , האם זה קשור?
פורסם 2004 במאי 2021 שנים אני לא יודע מה הם יציעו בדיוק אבל תתווכח ואז יהיה טובוYES עובדים ביחד עם בזק ולא הכבלים (זה עוזר לבזק בעלת חלק מYES) יש להם גם דיל של תשתית וספק בYES וזה אמור להיות לא רע
פורסם 2004 במאי 2021 שנים מחבר דרך אגבהמודם הגרוע הוא ale 130יש לי כרטיס רשת מובנה שלא עושה כלום ומחכה שאני אפסיק להתקמצן ואקנה מודם נורמלי
פורסם 2004 במאי 2021 שנים אני ממש ממליץ לך לשדרג למודם ECI 270PR!מודם מעולה שאפשר בקלות לשדרג לנתב (יש לך מדריכים ממש פשוטים בFRASH) כמו שלי יש (פשוט נהדר)השדרוג אמור לעלות 130 שקל והוא חד-פעמי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.