עבור לתוכן

מציעים לי סלרון 800 ב 300 ש''ח..לקנות ??

Featured Replies

פורסם

שוב השאלות האלה ?! זה ממש לא ידוע ! הנה דן קנה סלרון 1200 והוא לא מצליח לראות 1400, אני קניתי סלרון 1200 על אותו לוח ואני רואה 1550 בכייף... אי אפשר לדעת !!!

פורסם
  • מחבר

שוב השאלות האלה ?! זה ממש לא ידוע ! הנה דן קנה סלרון 1200 והוא לא מצליח לראות 1400, אני קניתי סלרון 1200 על אותו לוח ואני רואה 1550 בכייף... אי אפשר לדעת !!!

האם אי פעם שאלתי את השאלה הזו ?? חוצמיזה מדובר על איזשהו מינימום מוסכם במעבדים בסדר הגודל הזה...לא צריך לקפוץ עלי, אני בצד שלך... :)

בקיצור - יהיה בסדר...הסתכלתי קצת במאגרי OC ברשת, שידרוג לסלי 1100 יניב למפרט שלי שיפור של לפחות 50 אחוז בביצועים...! איזה פצצה !!

פורסם

מצטער ;)

אכן כדאי מאד, נראה לך כי אתה תלך על זה ?

פורסם
  • מחבר

מצטער ;)

אכן כדאי מאד, נראה לך כי אתה תלך על זה ?

כן בהחלט , למה ?

ואני מוסיף עוד 256 מגה זכרון pc133 לסה''כ 512 מגה, ונבטל זיכרון ווירטואלי ויהיה שמח... :D

תגיד, למה אתה ממליץ לי על 1100 כשאתה ודן ''מסתובבים'' עם 1200 ?

פורסם

גם אני אקנה מתישהו סלרון 1100 בנוסף, כי אומרים שהוא יכול למהיריות באס גבוהות יותר...

פורסם

קשה יהיה להרכיב מערכת AMD שתתן ביצועים דומים, כי למערכת AMD צריך לקנות זכרון בנוסף (ולך כבר יש זכרון SDRAM) וכמובן שמעבדי האת'לון יקרים ממעבדי הסלרון.

כל מעבדי AMD תוומכי באופן מושלם בSDRAM. (נכון, DDR, יותר מהיר)

כולל אטלון XP.

אולי זה שהוא נמכר בכל הבנדלים על DDR זה כבר סיפור אחר..

פורסם
  • מחבר

קשה יהיה להרכיב מערכת AMD שתתן ביצועים דומים, כי למערכת AMD צריך לקנות זכרון בנוסף (ולך כבר יש זכרון SDRAM) וכמובן שמעבדי האת'לון יקרים ממעבדי הסלרון.

כל מעבדי AMD תוומכי באופן מושלם בSDRAM. (נכון, DDR, יותר מהיר)

כולל אטלון XP.

אולי זה שהוא נמכר בכל הבנדלים על DDR זה כבר סיפור אחר..

ל COM - כן, אבל דיברנו על ביצועים מסוימים בסכום של 1000 ש''ח...

השאלה היא (וזה רק לצורך הוויכוח,כי החלטתי ללכת על הסלרון) האם יש מערכת מבוססת AMD שתשיג ביצועים טובים יותר תמורת 1000 ש''ח ובהתבסס על המפרט שלי... Capish ??

פורסם

ב1000 ש"ח כמובן שעדיף את הסלרון עם אוברקלוק

בחירהה טובה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים