עבור לתוכן

שלילה לנהג חדש עם מלווה

Featured Replies

פורסם

האם למישהו או למכירים הייתה שלילה על נהיגה ללא מלווה ? יש לי שלילה על נהיגה ללא מלווה של חודשיים 
את המלווה מסיים מחר עוד לא שלחתי טפסים בגלל שאנני בשלילה 
ואת השלילה מסיים שבוע אחרי ב7.2
מה עושים במשרד הרשוי ? יתנו לי שוב טסט ולהיות עם מלווה מחדש ? מישהו יכולה להסביר לי בבקשה ?
תודה לעונים

פורסם

כל עבירת תנועה (יש רשימת עבירות, בפועל זה תופס על הכל..) בתקופה של נהג חדש מחייבת לעשות טסט מחדש (ואני חושב שגם תיאוריה), מה שגם מאפס ומתחיל מחדש את תקופת הנהג החדש.

http://www.sheffer-law.co.il/נהגים-חדשים-נהיגה-ללא-מלווה/

נהג חדש שנתפס נוהג ללא מלווה בשלושת החודשים הראשונים, או שטרם מלאו לו 21 שנים והוא מסיע יותר מ- 2 נוסעים ללא מלווה, יוזמן לשימוע בפני קצין משטרה, אשר ישקול לפסול את רשיונו פסילה מנהלית למשך 30 יום.
קצין המשטרה אף מוסמך להשבית את הרכב בו נהג למשך 30 יום.
נהג חדש אשר הורשע באחת העבירות שלעיל, המופיעות בתוספת הראשונה בפקודת התעבורה, ייפסל רשיון נהיגתו בפועל על ידי בית המשפט לתקופה שלא תפחת מ- 3 חודשים, פסילה שבעקבותיה, רשות הרישוי לא תחזיר לנהג את רשיונו בתום הפסילה והוא ידרש לעבור מחדש טסט ותאוריה בטרם יוכל לחדש רשיון, ויהיה שוב במעמד של נהג חדש.

בנוסף לעונש הפסילה צפוי הנהג לעונשי פסילה מותנים ולקנס כספי.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Milford Cubicle

כל עבירת תנועה (יש רשימת עבירות, בפועל זה תופס על הכל..) בתקופה של נהג חדש מחייבת לעשות טסט מחדש (ואני חושב שגם תיאוריה), מה שגם מאפס ומתחיל מחדש את תקופת הנהג החדש.

http://www.sheffer-law.co.il/נהגים-חדשים-נהיגה-ללא-מלווה/

נהג חדש שנתפס נוהג ללא מלווה בשלושת החודשים הראשונים, או שטרם מלאו לו 21 שנים והוא מסיע יותר מ- 2 נוסעים ללא מלווה, יוזמן לשימוע בפני קצין משטרה, אשר ישקול לפסול את רשיונו פסילה מנהלית למשך 30 יום.
קצין המשטרה אף מוסמך להשבית את הרכב בו נהג למשך 30 יום.
נהג חדש אשר הורשע באחת העבירות שלעיל, המופיעות בתוספת הראשונה בפקודת התעבורה, ייפסל רשיון נהיגתו בפועל על ידי בית המשפט לתקופה שלא תפחת מ- 3 חודשים, פסילה שבעקבותיה, רשות הרישוי לא תחזיר לנהג את רשיונו בתום הפסילה והוא ידרש לעבור מחדש טסט ותאוריה בטרם יוכל לחדש רשיון, ויהיה שוב במעמד של נהג חדש.

בנוסף לעונש הפסילה צפוי הנהג לעונשי פסילה מותנים ולקנס כספי.

לי יש חודשיים שלילה עדיין מבקשים ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים