פורסם 2018 בינואר 267 שנים הסמארטפון המיוחד עם שבב Snapdragon 835, נפח אחסון פנימי של 128 ג׳יגה-בייט ופאנל תצוגה עם "חור" במרכזו זמין בעלות תחרותית ביותרלכתבה
פורסם 2018 בינואר 277 שנים אחלה מכשיר, שני חסרונות עיקריים הם המשקל שלו והמצלמה. חוץ מזה מכשיר מדהים. ממליץ.
פורסם 2018 בינואר 277 שנים טלפון מעולה.. אבל ההתלבטות שלי היא היוניבודי שלו, אי היכולת להחליף סוללה ואי היכולת להוסיף נפח אחסון (MICROSD).. מה אתם חושבים?
פורסם 2018 בינואר 277 שנים אתה לא ממש יודע על מה אתה מדבר.. ESSENTIAL היא חברה שהוקמה על ידי ממציא אנדרואיד, חברה אמריקאית (לא סינית), והמכשיר שלהם הוא מעולה מבחינות רבות!
פורסם 2018 בינואר 277 שנים ציטוט של ClassMulder טלפון מעולה.. אבל ההתלבטות שלי היא היוניבודי שלו, אי היכולת להחליף סוללה ואי היכולת להוסיף נפח אחסון (MICROSD).. מה אתם חושבים? ברוב במכשירים היום אין אפשרות להחליף סוללה, לגבי נפח אחסון יש לו 128GB, אתה חושב שאתה צריך יותר מזה? לי זה נראה מספיק לאדם נורמלי. אל תשכח שתמונות תמיד אפשר לשמור בשרתי אחסון כמו גוגל תמונות..
פורסם 2018 בינואר 287 שנים UNIBODY היום הפך להיות דבר קבוע במכשירים, דווקא במכשירי LOW END אולי תוכל לראות סוללה מתפרקת. המכשיר עצמו נראה מעולה, מצלמה טובה ביום אבל סבירה מינוס בלילה לפי מה שאני רואה ואומרים שאולי זה ייפתר עם תיקון תוכנתי, אבל אני בספק. בתאכלס נראה שהלבן שווה בהחלט 1800 ש"ח, מתלבט ממש אם להזמין. נערך 2018 בינואר 287 שנים על-ידי liav12
פורסם 2018 בינואר 297 שנים ציטוט של Mandheling גם אין שקע אוזניות מובנה. בקיצור, לא מעניין. יש מתאם שמקבלים עם המכשיר מ- type c לחיבור 3.5mm לאוזניות.
פורסם 2018 בינואר 297 שנים כן. אמרתי מה אני חושב עליו באופן כללי. מוזמן לשאול אותי אם יש דברים ספציפיים שאתה רוצה לדעת עליו.
פורסם 2018 בינואר 307 שנים תודה! איך הוא מבחינת תפעול ותמיכה תוכנתית עתידית? אני שוקל בכבדות לרכוש או להוסיף עוד אלפייה (לא מעט) וללכת על ה HTC U11 Plus.
פורסם 2018 בינואר 317 שנים המכשיר מגיע עם אנדרואיד נקי, ככה שמבחינת עדכוני תוכנה הוא אמור לקבל עדכונים די מהר. כרגע לא קיבלתי עדיין אנדרואיד 8.0 שזה קצת מוזר, אבל יש beta שאפשר להוריד מהאתר שלהם עד העדכון. מבחינת תפעול, אנדרואיד נקי סטדנרטי.. אין משהו מיוחד. ה-HTC מכשיר מעולה, אבל יש לו חיסרון אחד משמעותי וזה חיי סוללה. הוא מגיע עם סוללה גדולה מאוד אבל מבזבז סוללה בטירוף. יתרון משמעותי שלו על ה- essential זה המצלמה. למה לא Note 8 או V30? תשקול גם אותם. נערך 2018 בינואר 317 שנים על-ידי --- The King ---
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.