עבור לתוכן

משתלם יותר מאי פעם: ה-Essential Phone יכול להיות שלכם בעבור 2,000 שקלים

Featured Replies

פורסם

הסמארטפון המיוחד עם שבב Snapdragon 835, נפח אחסון פנימי של 128 ג׳יגה-בייט ופאנל תצוגה עם "חור" במרכזו זמין בעלות תחרותית ביותר

לכתבה

פורסם

היום קונים או סמסונג או אפל הכי בטוח עדיף לא להתעסק עם זבל

פורסם

יש טעות בחישוב המסים בדגם השחור, אני מאמין שהמחיר הסופי יהיה גם 522$

פורסם

אולי כדאי לחכות עוד חודש שיצא Galaxy S9, אולי נראה ירידה נוספת במחיר

פורסם

אחלה מכשיר, שני חסרונות עיקריים הם המשקל שלו והמצלמה.

חוץ מזה מכשיר מדהים. ממליץ.

פורסם

טלפון מעולה.. אבל ההתלבטות שלי היא היוניבודי שלו, אי היכולת להחליף סוללה ואי היכולת להוסיף נפח אחסון (MICROSD).. מה אתם חושבים?

פורסם

אתה לא ממש יודע על מה אתה מדבר.. ESSENTIAL היא חברה שהוקמה על ידי ממציא אנדרואיד, חברה אמריקאית (לא סינית), והמכשיר שלהם הוא מעולה מבחינות רבות!

פורסם
ציטוט של ClassMulder

טלפון מעולה.. אבל ההתלבטות שלי היא היוניבודי שלו, אי היכולת להחליף סוללה ואי היכולת להוסיף נפח אחסון (MICROSD).. מה אתם חושבים?

ברוב במכשירים היום אין אפשרות להחליף סוללה, לגבי נפח אחסון יש לו 128GB, אתה חושב שאתה צריך יותר מזה? לי זה נראה מספיק לאדם נורמלי.

אל תשכח שתמונות תמיד אפשר לשמור בשרתי אחסון כמו גוגל תמונות..

פורסם

UNIBODY היום הפך להיות דבר קבוע במכשירים, דווקא במכשירי LOW END אולי תוכל לראות סוללה מתפרקת.

המכשיר עצמו נראה מעולה, מצלמה טובה ביום אבל סבירה מינוס בלילה לפי מה שאני רואה ואומרים שאולי זה ייפתר עם תיקון תוכנתי, אבל אני בספק.

בתאכלס נראה שהלבן שווה בהחלט 1800 ש"ח, מתלבט ממש אם להזמין.

פורסם

גם אין שקע אוזניות מובנה. בקיצור, לא מעניין.

פורסם
ציטוט של Mandheling

גם אין שקע אוזניות מובנה. בקיצור, לא מעניין.

יש מתאם שמקבלים עם המכשיר מ- type c לחיבור 3.5mm לאוזניות.

פורסם

מישהו פה קנה במקרה ויכול לתת חוו"ד?

פורסם

כן. אמרתי מה אני חושב עליו באופן כללי. מוזמן לשאול אותי אם יש דברים ספציפיים שאתה רוצה לדעת עליו.

פורסם

תודה!

איך הוא מבחינת תפעול ותמיכה תוכנתית עתידית? אני שוקל בכבדות לרכוש או להוסיף עוד אלפייה (לא מעט) וללכת על ה HTC U11 Plus.

פורסם

המכשיר מגיע עם אנדרואיד נקי, ככה שמבחינת עדכוני תוכנה הוא אמור לקבל עדכונים די מהר. כרגע לא קיבלתי עדיין אנדרואיד 8.0 שזה קצת מוזר, אבל יש beta שאפשר להוריד מהאתר שלהם עד העדכון. מבחינת תפעול, אנדרואיד נקי סטדנרטי.. אין משהו מיוחד.

ה-HTC מכשיר מעולה, אבל יש לו חיסרון אחד משמעותי וזה חיי סוללה. הוא מגיע עם סוללה גדולה מאוד אבל מבזבז סוללה בטירוף. יתרון משמעותי שלו על ה- essential זה המצלמה.

למה לא Note 8 או V30? תשקול גם אותם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים