עבור לתוכן

כמה שאלות בנוגע לאלפסק (UPS)

Featured Replies

פורסם

1. לכמה זמן מספיק UPS של 1000VA בהנחה שמסך 17" ומחשב יחוברו אליו?

2. כל כמה זמן צריך להחליף לו סוללה?

3. יש לי אלפסק של 320VA והבטריה שלו די גמורה (בטריה של 12v, 4Ah). אני יכול להחליף אותה באחת עם אותו מתח אך Ah גדול יותר? יהיה שיפור ב VA שלו או שזה ישאר 320?

זהו בערך  :P

פורסם

1. תלוי בחברה ובעומס עליו, בהנחה שזו חברה טובה כ-15 דקות

2. בעיקרון יש אחריות לשנתיים, בטריה יכולה להחזיק גם יותר מ-4 שנים אבל זמן הגיבוי יורד בהתאם.

3. תלוי במעגל של האל פסק, בעיקרון אפשר קצת יותר אבל אפילו ל-600VA לא תגיע, אצלי החליפו מ-7A ל-9A

פורסם
  • מחבר

1. אלפסק של EverPower, נחשבים לטובים בתחום, לא?

2. 'סדר

3. בטריה של 7Ah תעלה לי 90 שקל באיזה חנות אלק' פה. שווה לקנות אלפסק של 1000 במחיר של כ 350 (יד שנייה במצב טוב) או בטריה ל 320?

פורסם

1. ממש אבל ממש לא. 1000VA איכותי יעלנ לפחות 1000 שקל

2. צטערת

3. ל-1000 יש בטריה של 24V, אני בספק אם ה-320VA שלך יוכל להחזיק בטריה גדולה מבחינת מעגלי ייצוב המתח.

פורסם
  • מחבר

בילבת פה כמה דברים.

1. זה יד שנייה

3. אני יודע שיש לו 24v, שאלתי אם כדאי לקנות למה שיש לי (320) בטריה ב 90 או לקנות את ה 1000 ממישהו ב 350.

וכמה זמן יחזיק ה 320 עם מחשב ומסך?

פורסם

320 לא יחזיק מסך ומחשב, הוא פשוט יכבה במקום מעומס יתר. אני בספק אם הוא יחזיק רק מחשב מעל P3 (בלי מסך).

אם ה-1000 הוא מחברה טובה ובמצב טוב אז 350 שקל זה מחיר טוב. בכל מקרה כדאי לך לברר כמה יעלה לך להחליף לו בטריות.

פורסם
  • מחבר

הבנאדם אומר שהוא במצב מעולה. אני יריץ בדיקה כשאני יפגש איתו.

כמה אמורה לעלות סוללה של 24v?

פורסם

אין לי שמץ כמה עולה סוללה

של איזה חברה זה?

פורסם

סוללה עולה 100-200 שקל

החלפת הסוללה בסולל הגדולה יותר (מבחינת AH) תאריך את הזמן שהאל פסק יכול להמשיך בלי חשמל, זה לא יגדיל את ההספק שהוא יספק (VA) כי זה תלויי במעגלי ההמרה ולא בסוללה.

פורסם
  • מחבר

'בנתי

יש איזה חנות זולה שאתה מכיר?

אגב עוד 10 הודעות אתה המשתמש הראשון ששובר את ה 10 אלף :)

פורסם

חפש במחסני חשמל שמוכרים לקבלנים, שם בטוח יותר זול.

עכשיו זה רק 2 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים