עבור לתוכן

הצצה ראשונה לביצועי ה-Kaby Lake-G: לא דומים לשום ליבה מובנית אחרת

Featured Replies

פורסם

מבחן ביצועים בלתי תלוי ראשון עבור דגם ה-XPS 15 החדש והמסקרן מסייע לתחום את הציפיות שלנו, וגם מעניק תקווה להמשך

לכתבה

פורסם

מה שמגניב הוא , שהXPS15 2IN1 פועל במעטפת נספק נמוכה של 45W(במקום 65) למעבד+כרטיס המסך. לעומת הXPS15 הרגיל , לו יש 45W למעבד , ו50W לכרטיס המסך . מתוך 45W סביר להניח כי המעבד צורך בסביבות 15 (כפי שניתן לראות במעבדי הU הם מגיעים ל+-2GHZ על כל הליבות במעטפת הספק כזאת) ולכן ווגה מספקת 90% מביצועי 1050 , תוך כדי שהיא צורכת 20W(!) פחות חשמל. לא כל-כך power hog כשAMD לא מנסים לסחוט ביצועים על ידי OC הרבה מחוץ לטווח היעיל . (הרבה הרבה הרבה מאוד)

פורסם

יש לציין שהשימוש ב-GPU של AMD הוא זמני, כי בדור התשיעי או העשירי אינטל יוציאו כנראה גם כרטיסי מסך ייעודים משלהם (ראש חטיבת RTG של AMD ערק אליהם)

פורסם

לא מפתחים מעבד גרפי כלכך מהר.. זמני או לא, אף אחד לא יחכה עוד שנתיים שלוש (אם הוא צריך מחשב) למעבד גרפי של אינטל:P

פורסם

בשביל זה לקחו את של AMD בינתיים... ;)

פורסם

בזכות המעבדים האלה אני שוקל לקנות לפטופ בכלל, אני חיפשתי מכשיר ללימודים שיוכל לשמש למשחק קל למשחקים (כזה שאני יוכל להנות ממנו עדיין) ולהיות באותו המידה בצורה כזאת שאני אוכל להוציא בזמן כיתה מבלי כל המבטים המוזרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים