פורסם 2018 בינואר 207 שנים שלום ברצוני לרכוש מיני PC חשוב לי שיהיה חזק כלומר כרטיס מסך חזק ומעבד לשחק בטלויזיה 65 כמו כן גם לסרטים 4K והכי חשוב שיהיה לו כיבוי והדלקה אם שלט תודה
פורסם 2018 בינואר 207 שנים תמלא בבקשה שאלון וחשוב שתציין רזולוציה של הטלויזיה ואיזה משחקים אתה מתכוון לשחק. באופו כללי לא הייתי ממליץ על mini pc למשחקים. הייתי מציע לך את אחת מהאפשרויות הבאות: 1. לקנות סטרימר לטלויזיה ומחשב במפרד למשחקים. 2. לקנות מחשב נייח עם מארז שמתאים לסלון. אולי מארז mATX.
פורסם 2018 בינואר 277 שנים מחבר אוקיי אני יהיה יותר ברור מיני PC שמתחבר לטלוויזיה65 אינץ לא יושב בסלון יש חדר צדדי יושב בתוך ארון גודל מארז גובה 25 עומק 40 רוחב יש בשפע חשוב לי שהכרטיס מסך יתמוך ב4K מעבד חזק לסרטים ומשחקים כמו כן גם סראונד ב5 ערוצים כדי לחבר למערכת קולנע בתית אודה לכם על מפרט כזה (אפשר להתפרע)
פורסם 2018 בינואר 277 שנים מה זה משנה אם כטלוויזיה היא 65 או 650000 אינצ'? אפשר לבנות מפרט מבוסס mini-ITX (ראה ערך Corsair Bulldog). תציין מה התקציב והדרישות שלך בצורה יותר מדוייקת ואפשר יהיה לנסות לעזור. נערך 2018 בפברואר 37 שנים על-ידי multicore
פורסם 2018 בפברואר 47 שנים מחבר איך זה http://www.gigabyte.us/Mini-PcBarebone/GB-BNi7HG6-1060-rev-10#ov
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.