פורסם 2004 במאי 1921 שנים אני מעוניין לעשות תוכנה בC++לחישוב נגדים לפי 3 השיטותמשהוא בדומה למה שייש ב http://www.metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/ledcalc/index_engמה אני צריך בשביל זה?(כאילו איך אני עושה את החישוב?)
פורסם 2004 במאי 1921 שנים בכל מקרה אתה צריך לדעת חשמל, לפחות ברמה של ספקים ונגדיםאם אתה רוצה לעשות את זה בוינדוס עם כפורים וכו אתה צריך לדעת לתכנת באיזשהו סביבת GUI בוינדוס (לדוגמא VB או MFC)אם מספיק לך promt כמו בדוס לתוכו אתה מזין נתונים אתה צריך לדעת לתכנת באיזה שפה שבא לך (לדוגמא C++ או C)הנושא הזה מתאים יותר לפורום שפות תכנות
פורסם 2004 במאי 1921 שנים מחבר אני עושה את זה בתור עבודהאין לי בעיה בתחום של הC אני יוגע תכנותיש לי בעיה בתחום של האלקטרוניקה רק.
פורסם 2004 במאי 1921 שנים מה אתה מעוניין לדעת ולא כתוב/מוסבר במדריך? אשמח לפרט יותר אך תצטרך להיות יותר ספציפי - איזה חלק של החישוב לא ברור לך?
פורסם 2004 במאי 2121 שנים מחבר עלה לי רעיון די טוב לתוספת לתוכנית שלילא רק שהיא תראה איזה נגד צריך אלא גם מה הצבע שלו אבל איך אני מחשב צבע?
פורסם 2004 במאי 2421 שנים למה אתה צריך תוכנה? יותר פשוט לעשות חישוב במחשבון, ורק צריך לזכור (זה קל), חבל על המאמץ....והנוסחה:המתח הקיים- (פחות)המתח המבוקש/ (לחלק)הזרם שצורך הלד= (שווה)התנגדות הנגד שצריך כדי שהלד ידלק.
פורסם 2004 במאי 2421 שנים זה מוזר, כי אני קניתי לדים בחנות לחשמל של מכוניות.ואני לא צריך זום נגד, אני מחבר אותם ישירות למולקס וזהוא!מוזר, לא?!למה אתה צריך תוכנה? יותר פשוט לעשות חישוב במחשבון, ורק צריך לזכור (זה קל), חבל על המאמץ....והנוסחה:המתח הקיים- (פחות)המתח המבוקש/ (לחלק)הזרם שצורך הלד= (שווה)התנגדות הנגד שצריך כדי שהלד ידלק.המתח המבוקש, זה לא הזרם שדורש הלד?
פורסם 2004 במאי 2421 שנים מחבר Ido-K אני בונה תוכנה לא בשביל לחשב את הנגדיםאני בונה תוכנה בשביל התוכנה, אני צריך לעשות תוכנה כפרויקט למכללה, וחשבתי שזה יהיה נושא נחמד לתוכנה.יש מבין?!?!?!
פורסם 2004 במאי 2421 שנים זה מוזר, כי אני קניתי לדים בחנות לחשמל של מכוניות.ואני לא צריך זום נגד, אני מחבר אותם ישירות למולקס וזהוא!מוזר, לא?!בד"כ הלדים האלה מגיעים עם נגד מחובר אליהם - במיוחד אם קנית אותם באיזושהי אריזה...אם לא - סביר להניח שברוב יחזירו את נשמתם ליוצק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.