עבור לתוכן

"כרטיס מסך עם ג'יגה זיכרון"

Featured Replies

פורסם

כתבה על המנוע הגרפי אנריל 3

www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2918963,00.html

מישהו יודע מתי כרטיסי מסך עם 1 GB זיכרון אמורים לצאת? אני לא רוצה שיהייה מצב שבעוד שנה וחצי אני לא אוכל לשחק ;D

ועוד משהו: דרוש מעבד של 3GHZ כדי להריץ את המנוע הגרפי הזה... אינטל תשיב לעצמה את הכתר של "המעבד הכי טוב למישחקים"?

פורסם

**ציטוט**

מה הפירוש המעשי? ובכן, לדברי סוויני, הטקסטורות ברזולוציה גבוהה שהמנוע עובד איתן, בגודל 2048 על 2048, ידרשו כרטיס גרפי עם גיגהבייט זיכרון. אפשר יהיה להריץ משחקי Unreal 3 גם על כרטיס עם 256 מגהבייט, הסטנדרטי היום, אבל בפירוט מופחת.**

מי לעזאזל משחק על רזולוציה כזאת??? לא שמעתי על מסכים שמגיעים לכזאת רזולוציה!

כמובן גם עוד שנה וחצי RADEON X800 הייה כבר מיושן ולהרבה ההיו כרטיסים יותר טובים ממנו

פורסם

בעוד חצי שנה אמורים לצאת כרטיסי מסך עם 512MB זיכרון. עוד שנה וחצי עדיין לא ברור בדיוק מה יצא אבל סביר להניח שהחומרה לא תפגר אחרי התוכנה ושכבר יהיו כרטיסי מסך עם 1GB זיכרון.

ועד שהמנוע הזה יצא, גם לAMD כבר יהיה מעבד שעובד ב3GHZ וגם אם לא יהיה לה, לפי מה שקורה היום, המעבד הכי מהיר של AMD שעובד ב2.6GHZ (אטלון64 FX53) מנצח את המעבד הכי מהיר של אינטל P4 3.4EE. ככה שמהירות זה לא הכל. הם יורים באפילה.

פורסם

אני לא מבין איך חברה שמפתחת משחקים יכולה לפתח כזה מנוע שדורש כזו מערכת אני רואה את המחשבים שמוכרים בעיתון (אלה המחשבים שרוב האנשים קונים לא כולם מבינים) והמחשבים שם "מתהדרים" בGEFORCE5!!! כן FX5200 וזיכרון במקרה הטוב 256 DDR כאלו מערכות.

אז איך כזו חברה מצפה להרוויח כול כך הרבה כסף עם משחק שדורש דרישות שיקח לשוק הרגיל כמה שנים טובות לפתח??

פורסם

אנשים שלא מבינים קונים את המחשבים האלה כי הם חושבים שהם טובים = הם יקנו תמשחק..

פורסם

כן ראיתי כבר את התמונות האלה... מדהים. באמת רזולוציות מטורפות! צריך מסך 21 אינצ' בשביל לראות את ההבדל.

הכי מדהים זה האפקטים של האור וצל בזמן אמת שמשתמשים בשיידרים. פעם הראשונה שראיתי את זה היה בסרטון על HL2 .

יש שמה את הקיר של המערה שלמרות שהוא מורכב בעצם מפוליגון אחד, הוא נראה מכל מרחק מאוד מפורט ומוטלים עליו צלליות בזמן אמת כאילו הוא מורכב מאלפי פוליגונים.

פורסם

2048*2048 זו הרזולוציה של הטקסטורה, לא של המסך.

פורסם

דבר ראשון אני מצטרף לקריאה (או, יותר נכון, צעקה השמיימה) שהרזוציה היא של הטקסטורות וחס ושלום לא של המסך.

דבר שני, עד היום גודל הזיכרון של כרטיסי המסך תמיד היה צעד (או בד"כ שניים, שלושה) מעבר למה שחייבו המשחקים בעיקר בגלל שזה משהו שקל לפרסם ולדעתי המצב הזה ימשך.

דבר שלישי, כשאומרים מעבד במהירות מסויימת בד"כ מתכוונים למהירות השעון של אינטל ולמהירו ההשואתית של AMD פשוט בגלל שזה בלאגן להפריד בינהם וגם בגלל שהרוב הגדול של האנשים בכלל לא יודעים את המהירות של כל מעבד AMD ומסתכלים רק על הדירוג שהיא מפרסמת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים