עבור לתוכן

מחירי כרטיסי מסך - בעל הבית השתגע

Featured Replies

פורסם

מישהו יודע מה קורה עם מחירי כרטי המסך בעולם? נכנסתי ל newegg  ול amazon us והמחירים שם מגיעים גם ל 700 ו 800 דולר על כרטיסים שעלו פעם 350?!?!?

חשבתי שבתחילת 2018 יהיה מלאי והמחירים ירדו אבל נראה שזה בדיוק הפוך.

פורסם
ציטוט של Igor Mogilev

גם ל 700 ו 800 דולר על כרטיסים שעלו פעם 350?!?!?

כרטיסי AMD עדיין במחיר גבוה יחסית אבל לא נראה לי שזה ברמות הללו (תלוי כמובן בדגם הספציפי, מן הסתם יש דגמים שהם עדיים במחיר מוגזם שכזה אבל אפשר למצוא VEGA 56 במחיר של פחות מ500$). כרטיסי אנוידיה פחות הושפעו מכך ועלו רק בכמה עשרות דולרים.

אם תשתף על איזה כרטיס אתה מדבר נוכל להבין יותר.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של פולי הקנטאור

כרטיסי AMD עדיין במחיר גבוה יחסית אבל לא נראה לי שזה ברמות הללו (תלוי כמובן בדגם הספציפי, מן הסתם יש דגמים שהם עדיים במחיר מוגזם שכזה אבל אפשר למצוא VEGA 56 במחיר של פחות מ500$). כרטיסי אנוידיה פחות הושפעו מכך ועלו רק בכמה עשרות דולרים.

אם תשתף על איזה כרטיס אתה מדבר נוכל להבין יותר.

בבקשה:

EVGA GeForce GTX 1070 SC GAMING ACX 3.0 Black Edition

https://www.amazon.com/EVGA-GeForce-GAMING-Support-08G-P4-5173-KR/dp/B01KVZBNY0/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1515427759&sr=1-1&keywords=1070

עולה כרגע 869 $ , מבדיקה המחיר הכי נמוך היה 349 $

ויש עוד דוגמאות , אני לא מבין איך זה עלה ברמות כאלה.

פורסם

אלו לא מחירים מייצגים בארה"ב כי יש דגמים זולים יותר במקומות אחרים ובחנויות פיזיות לדוגמא כאן

פורסם

כריית מטבעות קריפטו דוגמת ביטקויין העלתה משמעותית את מחירי הכרטיסים . טירוף לא הגיוני כל הכרייה הזאת...

פורסם
  • מחבר

אבל היה נראה כאילו כול העניין נרגע, אני לא מבין לא מייצרים כרטיסי מסך? כאילו הביקוש מרקיעה שחקים ואין היצא בכלל.

פורסם
ציטוט של Igor Mogilev

כאילו הביקוש מרקיעה שחקים ואין היצא בכלל.

יש היצע פשוט הוא לא מתגבר על הדרישה ולכן מקבלים מחירים גבוהים בהרבה מהמחיר המקורי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים