עבור לתוכן

שדרוג מפרט מחשב

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם , יש לי מחשב חזק כמו מטוס בת שנתיים אבל אני מרגיש קצת איטי בGTA V בהגדרות מקסימום ולכן אני חושב שצריך לשדרג? או לעדכן משהו ? אשמח להמלצות ..

לוח האם - Z170 PRO Gaming
מעבד - i7 6700K
כרטיס מסך - NIVIDA GTX970 4GB
זיכרון - kingston 8GBX2 = 16GB - לשדרג?
ספק כוח - 650W TI  - לשדרג?
כונן פנימי - SSD 1TB
3 כונני SATA - בסהכ 1500GB
3 מאווררים רגילים

פורסם

מה הספק?

מה הרזולוציה?

נראה שרק כרטיס מסך.

פורסם

המחשב חזק כמו מטוס נכון ללפני שנתיים , אבל הוא עדין מספיק חזק.

מחשב כזה כזה צריך לתת בין 40-60 FPS ב FHD ב GTA V בהגדרות מקסימום ולדעתי האישית זה אמור להספיק.

בתור שלב ריאשון הייתי בודק כמה FPS אתה מקבל , נסה לשחק עם ההגדרות כמו MSAA ולראות איך משפיע על FPS שאתה מקבל.

שלב שני אתה יכול לנסות לעשות OC למעבד וכרטיס מסך ולהוציא עוד כמה FPS מהערכת הזאת

שלב שלישי אם אתה לא מגיע לתוצאות טובות שמספקות אותך ויש לך איזה 2000 ומעלה שקל פנויים , אז לשדרג לכרטיס מסך יותר חזק.

נערך על-ידי lompy

פורסם
  • מחבר
ציטוט של lompy

המחשב חזק כמו מטוס נכון ללפני שנתיים , אבל הוא עדין מספיק חזק.

מחשב כזה כזה צריך לתת בין 40-60 FPS ב FHD ב GTA V בהגדרות מקסימום ולדעתי האישית זה אמור להספיק.

בתור שלב ריאשון הייתי בודק כמה FPS אתה מקבל , נסה לשחק עם ההגדרות כמו MSAA ולראות איך משפיע על FPS שאתה מקבל.

שלב שני אתה יכול לנסות לעשות OC למעבד וכרטיס מסך ולהוציא עוד כמה FPS מהערכת הזאת

שלב שלישי אם אתה לא מגיע לתוצאות טובות שמספקות אותך ויש לך איזה 2000 ומעלה שקל פנויים , אז לשדרג לכרטיס מסך יותר חזק.

בדקתי כרגע, אני מגיע ל50 fps ואיך אני עושה OC ? אשמח להדרכה? 970 עדיין יכולה להריץ משחקים עוד שנתיים לא? השקעה מומלצת בעוד שנתיים על כרטיס מסך חדש נכון? 

פורסם

50 FPS זה מכובד , אני לא יודע איזה מסך יש לך אבל אני מניח שאם זה מסך סטנדרטי של 60 HZ אז הוא גם לא יכול להציג יותר מ 60 FPS.

אם אתה רוצה לעשות OC אז אני ממליץ לך לבדוק מדריכים ב YOUTUBE.

קשה לי להבין למה התחושה הסוביקטיבית שלך היא שזה זז לאט כי זה זז כמעט במהירות המקסימלית שהמסך שלך (כנראה) מסוגל להציג ובכל מקרה אין שום טעם בכרטיס מסך חדש אלא אם אתה מתכוון לקנות מסך עם רזולוציה גבוהה מ FHD או מסך 144HZ

פורסם

גם כן מצטרף להמלצה לשדרג רק את הכרטיס מסך , תלוי בתקציב החל מ 1060 ומעלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים