עבור לתוכן

הסיני הראשון עם טעינה אלחוטית? מידע חדש אודות ה-Mi 7 של שיאומי

Featured Replies

פורסם

כיצד מתכנן מוצר הדגל הראשון של היצרנית הסינית לשנה החדשה להפתיע אותנו? ברשת מציעים מספר תשובות שונות כבר עכשיו

לכתבה

פורסם

אני עם הmi 5s כבר שנה אצלי וואלה הפציצו באמת שהמכשירי דגל של שיאומי נותנים בראש...

פורסם

אני חושב ששימוש בזיהוי הפנים זה פשרה גרועה שאפל עשתה בשביל לא להיות כמו כולם ולשים את סורק האצבעות מאחור. הבעיה היא שהם הדביקו את הטכנולוגיה לאנימוג'י המטופשים שלהם, ועכשיו הם לא יורידו את זה לעולם ונצטרך לראות קקי שר שירים ביו-טיוב. זיהוי הפנים איטי משמעותית מסריקת טביעת האצבע, ותכלס הוא מצריך את הרמת הטלפון מהשולחן כדי לפתוח את הטלפון+ לטלפון צריכה להיות חד-גבה. היו צריכים לחכות שסורק טביעות האצבע מתחת למסך יהיה מוכן. במקום זה, עכשיו כל התעשייה תחקה אותם, וכולנו נדפק עם זיהוי פנים מיותר וטלפונים עם חד גבה, במקום סורק טביעות אצבע מתחת למסך.

פורסם

אני עדיין עם ה- Mi-4C. מכשיר מעולה!! חשבתי לשדרג ל-6, אבל כנראה שאחכה ל-7. ומי יודע? אולי גם ל-8. :) המכשיר שלי עובד בינתיים מעולה עם 0 תקלות. הכל רץ חלק.

פורסם

חולה על שיאומי, מכשירים פצצה ואם לא קונים בארץ אז גם מחיר זול מאוד. תחפשו בפייסבוק את הקבוצות שדואגות לדילים טובים כמו "תמצאו לי ברשת" או "חסכני" וכדומה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים