פורסם 2018 בינואר 47 שנים כיצד מתכנן מוצר הדגל הראשון של היצרנית הסינית לשנה החדשה להפתיע אותנו? ברשת מציעים מספר תשובות שונות כבר עכשיולכתבה
פורסם 2018 בינואר 47 שנים אני עם הmi 5s כבר שנה אצלי וואלה הפציצו באמת שהמכשירי דגל של שיאומי נותנים בראש...
פורסם 2018 בינואר 47 שנים אני חושב ששימוש בזיהוי הפנים זה פשרה גרועה שאפל עשתה בשביל לא להיות כמו כולם ולשים את סורק האצבעות מאחור. הבעיה היא שהם הדביקו את הטכנולוגיה לאנימוג'י המטופשים שלהם, ועכשיו הם לא יורידו את זה לעולם ונצטרך לראות קקי שר שירים ביו-טיוב. זיהוי הפנים איטי משמעותית מסריקת טביעת האצבע, ותכלס הוא מצריך את הרמת הטלפון מהשולחן כדי לפתוח את הטלפון+ לטלפון צריכה להיות חד-גבה. היו צריכים לחכות שסורק טביעות האצבע מתחת למסך יהיה מוכן. במקום זה, עכשיו כל התעשייה תחקה אותם, וכולנו נדפק עם זיהוי פנים מיותר וטלפונים עם חד גבה, במקום סורק טביעות אצבע מתחת למסך.
פורסם 2018 בינואר 57 שנים אני עדיין עם ה- Mi-4C. מכשיר מעולה!! חשבתי לשדרג ל-6, אבל כנראה שאחכה ל-7. ומי יודע? אולי גם ל-8. :) המכשיר שלי עובד בינתיים מעולה עם 0 תקלות. הכל רץ חלק.
פורסם 2018 בינואר 67 שנים חולה על שיאומי, מכשירים פצצה ואם לא קונים בארץ אז גם מחיר זול מאוד. תחפשו בפייסבוק את הקבוצות שדואגות לדילים טובים כמו "תמצאו לי ברשת" או "חסכני" וכדומה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.