עבור לתוכן

מחפש קורא כרטיסי CF שיודע גם לנגן קבצי MP3

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש קורא כרטיסי Compact Flash בחיבור USB/1394 שיודע גם לנגן קבצי MP3 שמאוחסנים על כרטיס ה-CF.

לא מצאתי מכשיר כזה ב-ZAP או דומיו, תהיתי האם מישהו מכיר בכלל מכשיר כזה ויכול להמליץ?

פורסם

אני רק יכול לעלות את ה-Creative MuVo 2, שנכתבה עליו ביקורת באתר: Creative MuVo 2.

אתה מתכוון שאתה רוצה לקנות כוויכול נגן MP3 שפועל כקורא כרטיסי CF ? (ומשום מה שהוא יתחבר למחשב להעברת קבצים).

פורסם
  • מחבר

בדיוק.

אני רוצה מכשיר שהוא גם כונן אחסון נייד בפורמט CF, וגם נגן MP3.

יש לי כרטיס CF גדול במצלמה הדיגיטלית שלי, נראה לי הגיוני לנצל אותו בעוד דרכים...

פורסם

לא נראה לי שתמצא משהו מתאים יותר מאשר ה-MuVo2.... :)

שאיתו אתה כוויכול מקבל כרטיס 4GB למצלמה הדיגיטלית שלך :o :o

מחירו בארץ בשחקים, לכן אמליץ ביותר לרכוש בחו"ל.

פורסם

לא נראה לי שתמצא משהו מתאים יותר מאשר ה-MuVo2.... :)

שאיתו אתה כוויכול מקבל כרטיס 4GB למצלמה הדיגיטלית שלך

שלום! תיקון קטן: המדיה במובו 2 (בגירסת ה4ג"ב בלבד) היא אינה כרטיס CF אלא מיקרודרייב, שניתן לקריאה בסלוטים של CF.

הרבה אנשים קנו את המובו (200$ בחו"ל) רק בשביל המיקרודרייב שנמכר לבדו במחיר של 300$-400$. אנשי קריאטיב החליטו שבהוצאה הבאה הם יתכננו את הנגן כך שהמיקרודרייב לא יתאים לסלוטים כאלה או לא יהיה ניתן לחלפה.

בנוגע לשלאה של פותח הת'ארד, אני לא ממליץ על נגני CF משום שאין מבחר גדול של נגנים כאלה והחברות המייצרות אותם לא משהו.

רוב הנגנים האיכותיים מתבססים על מיקרודרייב, הארדדרייב, זיכרון פלאש או דיסקים.

ישנה חברת נגנים טובה יחסית - ARCHOS. יש לה נגן (GMINI 220), עם זיכרון של 20 ג"ב מסוג הארדיסק, עד לפה לא מחדש הרבה, אבל לנגן יש סלוט של CF ככה שאתה יכול להטעין מוזיקה על הנגן או הכרטיס ולהעתיק את תוכן הכרטיס לנגן ולהפך. דבר זה טוב למי שמצלם הרבה ולא רוצה להתחיל לקנות באלפי שקלים המון כרטיסי זיכרון, לדעתי שימוש טוב של הנגן הוא בטיול לחו"ל לדוגמא ככה שאתה יכול לשמוע מוזיקה וגם לצלם עם המצלמה שלך בלי להתקמצן על איכות התמונה והגודל שלה, ובסוף כל יום להטעין את התמונות (שניתנות לצפייה ע"י מסך 16 צבעים) על הנגן ויש לך זיכרון בלתי מוגבל של 20 ג"ב.

הנגן עצמו יותר קטן מהאייפוד http://www.austinv.com/cpg121/displayimage.php?album=6&pos=24

יתרונות נוספים של הנגן הם יכולת הקלטת קול והקלטת ממקור חיצוני, גודל קטן ושלט רדיו אופציונלי.

חסרונותיו של הנגן הם מראה לא משהו,  חיי סוללה קצרים יחסית (10 ש')

מחיר ממוצע 260$

פורסם

תודה על העידכון אלון, מבורך ביותר ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים