עבור לתוכן

Battlefield עושה בעיות - מחשב חדש

Featured Replies

פורסם

שלום,

המלצתם לי לקנות מחשב:

AMD Athlon 64Bit +3000

ATI Radeon 9800 Pro 128MB

512DDR

לפני כמה ימים קניתי אותו, והתקנתי א תהמשחק בטלפילד וויטנאם.

פתחתי משחק, הוא נתקע לי קצת ב"גימגום" בתחילת המשחק, אבל אחר-כך זה לא נתקע בכלל.

אותו דבר קורה לי בחבילות הרחבה של בטלפילד 1942, אבל פחות.

בבטלפילד 1942, הרגיל, לא נתקע לי בהתחלה בכלל, אבל לפעמים כשאני לקוח מטוס, ויש הרבה יריות, ופוגעים בי, לשניה אני פתאום לא שומע את המנוע, וקצת נתקע "בגימגום" שוב... כאילו המשחק ממש כבד.

למה? זה קורה לכולם או רק לי?

פורסם

לבטלפילד וויטנאם יש בעיות רבות גם במחשבים חזקים מאוד הוא עושה לאגים , תבדוק אם יצא איזה פאצ' שמסדר את זה...

פורסם

אתה עם גרסאת הדרייברים האחרונים?

פורסם

שלום,

המלצתם לי לקנות מחשב:

AMD Athlon 64Bit +3000

ATI Radeon 9800 Pro 128MB

512DDR

לפני כמה ימים קניתי אותו, והתקנתי א תהמשחק בטלפילד וויטנאם.

פתחתי משחק, הוא נתקע לי קצת ב"גימגום" בתחילת המשחק, אבל אחר-כך זה לא נתקע בכלל.

אותו דבר קורה לי בחבילות הרחבה של בטלפילד 1942, אבל פחות.

בבטלפילד 1942, הרגיל, לא נתקע לי בהתחלה בכלל, אבל לפעמים כשאני לקוח מטוס, ויש הרבה יריות, ופוגעים בי, לשניה אני פתאום לא שומע את המנוע, וקצת נתקע "בגימגום" שוב... כאילו המשחק ממש כבד.

למה? זה קורה לכולם או רק לי?

באטלפילד ידוע בבעיות של עם כרטיסי ATI השונים למרות שהדרייברים אמורים לסדר את זה, בכל אופן אם יש לך ספק בקשר לביצועים תריץ איזה משחק כבד אחר (פאר-קריי) ותקבל מושג על היכולות של המחשב החזק שלך.

פורסם
  • מחבר

באטלפילד ידוע בבעיות של עם כרטיסי ATI השונים למרות שהדרייברים אמורים לסדר את זה, בכל אופן אם יש לך ספק בקשר לביצועים תריץ איזה משחק כבד אחר (פאר-קריי) ותקבל מושג על היכולות של המחשב החזק שלך.

אוקיי, זה קצת מרגיע אותי...

אני יבדוק עם פאר-קרי, ויגיד לכם מה קורה

תודה.

פורסם
  • מחבר

רגע.

אתה מתכוון שהדרייברים אמורים לסדר את זה?

יש לי את הדרייבר שזיגזג נתנו לי והמליצו עליו, אבל הייתה לי תופעה קטנה בו:

כשהייתי לוקח מטוס למשל, והיו הרבה יריות, היה נתקע קצת בגימגום כמו שהסברתי למעלה. גם פעם אחת שיחקתי בחבילת הרחבה של המשחק, ועבד ממש לאט, נתקע כזה, גמגום שוב, אבל המון, נסגר המשחק, והוא כותב לי שגיאה של חלונות שצריך להפעיל מחדש את המחשב כדי לאתחל את הכרטיס מסך.

הורדתי דרייבר אחר, ונראה לי שכבר לא נתקע לי כשאני עם מטוס, יכול להיות שפחות, או שזה בגלל שאני רגיל שנתקע קצת...

אז אתה אומר לי שהכל בסדר אצלי במחשב עד עכשיו?

או שהעניין הזה קצת לא בסדר..?

תודה.

פורסם

Aviram, אסור לשלוח הודעה כפולה, בפעם הבאה ערוך את הודעתך הקודמת.

בנוסף, לא מצטטים הודעה אחת מעלייך.

פורסם

תלוי גם באיזה הגדרות אתה משחק. AA ו-AF, אם הדרייברים של הצ'יפסט מותקנים כראוי.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי.

למה אתה מתכוון AA ו-AF?

פורסם

3)מהו Anisotropic filtering)AF)?

השיטה הסטנדרטית למיפוי טקסטורות מניחה שכל דגימה של טקסטורה תמופה למרובע בתמונה הסופית. אך הדבר בד"כ לא נכון. טקסטורות ממופות לגופים בצורות שונות, וההנחה הזו גורמת לעיוותים שונים בתמונה הסופית. על מנת לפתור את הבעיה, פיתחו אמצעי שדוגם פיקסלים נוספים מהטקסטורה על מנת לנסות להתגבר על הבעיה. הבעיה לא נפתרת, אבל מקבלים תוצאה קרובה יותר לפתרון האולטימטיבי. דגימת הפיקסלים הנוספים, כמובן, דורשת העברת יותר מידע מהזיכרון של הכרטיס מסך ומאיטה את הביצועים.

4)מהו AntiAliasing)AA)?

התצוגה על המסך מורכבת ממספר סופי של נקודות. כאשר מנסים לצייר קוים שהם לא מאונכים או מאוזנים באמצעות מספר סופי של נקודות מקבלים צורה של מדרגות. פותח אמצעי שנקרא AntiAliasing שתפקידו לנסות להחליק את המדרגות ולהפוך אותן למשהו יותר קרוב לקו. אמצעים אלה דורשים חישוב של יותר פיקסלים, דבר שדורש זמן רב יותר והעברה של יותר נתונים בזיכרון של הכרטיס מסך. כתוצאה מכך הביצועים קטנים.

זה מצוטט מתוך ה-FAQ שבראש הפורום של "תצוגה וגרפיקה".

פורסם

EA אמרו שיש בעיות עם R9800P, צריך להפעיל AA+AF..

לדעתי זה לא יעזור כי אצלך זאת לא בעיה גרפית..

תנסה לעדכן דריייברים של כרטיס המסך שלך:

http://www2.ati.com/drivers/wxp-w2k-catalyst-8-01-040421a-015419c.exe

ואז תתקין את הפאץ שיצא לפני יומיים, בשביל המשחק:

ftp://largedownloads.ea.com/pub/patches/battlefield_vietnam_patch_v1.01.exe

כנס גם לאפשרויות הקול במשחק ושים את איכות הקול לאמצע או הכי נמוך. בגלל שמנוע הסאונד במשחק הוא מאוד מתקדם הוא מצריך כרטיס קול חזק..בכל מקרה, תשנה למה שרשמתי קודם..

פורסם
  • מחבר

ואללה

למשל ב-BF1942 כשהתקנתי אותו, האפשרויות בקול כבר היו על MEDIUM, ושיניתי אותם לHIGHמבלי לדעת שזה עושה בעיות...

עכשיו החזרתי לMEDIUM, באמת לא נתקע לי בכלל עם הבעיה הזאת עם המטוס שהייתה לי.. :)

בקשר לבטלפילד וויטנאם - אני לא יכול להתקין את הפאטץ החדש עדיין, אין לי אינרנט במחשב החדש, ודרייבר לכרטיס מסך יש לי את ההכי חדש, מותקן.

אני חושב שזה שנתקע לי קצת בוויטנאם יכול להיות בגלל הפאטץ' או שפשוט צריך עוד זיכרון פנימי.

גם תמיד הוא רק נתקע לי כמו שתאירתי קודם בגמגום, אבל רק ל-5 דקות הראשונות מאז שאני טוען את המפה..

לא משהו רציני לדעתי.

תודה על העזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים