עבור לתוכן

שאלה | BLUETOOTH ו-WIFI לא עובדים ביחד

Featured Replies

פורסם

שלום רב, עזרתכם תתקבל בברכה. אני חדש כאן ואני מקווה שאני עושה את זה נכון.

ברשותי טאבלט בעל מקלדת נשלפת עליו מותקן WINDOWS 10 HOME EDITION בשם ACER ASPIRE SWITCH 10 SW5-012

בכל פעם כשה-WIFI דולק, ה-BLUETOOTH מתנתק (בין אם זה אוזנייה, רמקול, מקלדת וכו').

בהתחלה חשבתי שה-BLUETOOTH פשוט מתנתק אקראית, אך גיליתי זאת לאחר שכיביתי והדלקתי את ה-WIFI כמשחק, לראות מה יקרה. בכל פעם כשה-WIFI כבוי, ה-BLUETOOTH נשאר מחובר כל הזמן.

בנוסף העירו לי שמדובר בבעיה בדרייבר של מכשירי ה-BT אבל מדובר במדיות מוזיקה (רמקול נייד AC BTS-F7 ואוזניות sennheiser HD4.40) שהם לא זקוקים לדרייבר. בנוסף ניסיתי להתקין מחדש ולשחק עם ההגדרות הקיימות במנהל ההתקנים של ה-BLUETOOTH RADIO, וגם באופציות הקיימות ב-SERVICES.

השאלה הנשאלת היא... מישהו נתקל בזה בעבר? יודעים מה לעשות? נדמה שאני הראשון באינטרנט שנתקל בבעיה: חיפשתי באנגלית ובעברית... ללא הועיל.

בסופו של יום, כל מה שרציתי לעשות הוא לפתוח שיר ביוטיוב בזמן שאני שוטף כלים, בלי כל הכבלים למיניהם. עזרתכם תתקבל בברכה.

עריכה:

אוקי היה נחמד אם מישהו היה מנסה לשאול שאלות או לבדוק, אבל אני רואה שכאן בפורום אין הרבה נכונות לעזור למקרים כמו שלי.

בכל מקרה במקומות אחרים כן נתנו כתף, ובמידה ומישהו מחפש, הנה לינק מקהילת מייקרוסופט שעזרה לי. אני מקווה שזה יבוא לידי שימוש למישהו.

בקצרה: הבעיה לא באמת נפתרה, ומחכה למתאם BT חיצוני, מקווה שזה יעזור.

נערך על-ידי amir ellert

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים