פורסם 2017 בדצמבר 277 שנים היי חברה, יש לי כרגע את ה HD598 ואני מחפש קצת לשדרג את חווית השמע ומעוניין לרכוש אוזניות חדשות בינתיים שמתי עדין על הדגם של Sennheiser HD 6XX בשיתוף פעולה עם MassDrop רציתי לשאול מה דעתכם על האוזניות האלו? הבנתי סאונד זהה ל HD650, ככה שיוצא שהוא עולה הרבה יותר זול, ואפילו דגם משפור (לא יודע כמה זה נכון) האוזניות עולות 215 דולר כולל משלוח ככה שהמחיר גם לא רע בכלל לינק למי שמעוניין - https://www.massdrop.com/buy/massdrop-sennheiser-hd6xx?1=1&utm_placement=7&referer=SAZ8ZM&mode=guest_open&utm_campaign=Automated Daily Promotional 2017-12-01&utm_source=SparkPost&utm_medium=email&utm_term=Daily Promotional&utm_content=1512121146442.577318986941051719569608
פורסם 2017 בדצמבר 277 שנים 1. קח בחשבון שזה לא כולל מע"מ 2. שימוש באוזניות HI END ללא מגבר חיצוני זה...
פורסם 2017 בדצמבר 277 שנים מחבר ציטוט של arik100 1. קח בחשבון שזה לא כולל מע"מ 2. שימוש באוזניות HI END ללא מגבר חיצוני זה... בסדר אשלם את המעמ גם, לא כזה נורא והמגבר החיצוני הזה כמה עולה אחד כזה?
פורסם 2017 בדצמבר 277 שנים מ~50 דולר , ועד 50,000 דולר. תלוי מאיפה אתה שומע את המוזיקה (טלפון או מחשב) ואם אלו סתם סרטונים ביוטיוב (ואין טעם לקנות מגבר מאוד יקר) או מוזיקה באיכות גבוהה (איכות הורדה/הזרמה)
פורסם 2017 בדצמבר 287 שנים מחבר ציטוט של Liad344 מ~50 דולר , ועד 50,000 דולר. תלוי מאיפה אתה שומע את המוזיקה (טלפון או מחשב) ואם אלו סתם סרטונים ביוטיוב (ואין טעם לקנות מגבר מאוד יקר) או מוזיקה באיכות גבוהה (איכות הורדה/הזרמה) אני לא ממש מבין אבל צריך גם dac וגם amp? או שרק amp מספיק? כמו כן כמה אצטרף להשקיע (לדעתך) כדי שיהיה שיפור סאונד משמעותי? בוא נגיד 100 דולר זה תקציב סביר? ואני שומע מוזיקה ב Spotify, ככה שאני חושב שהאיכות גבוהה מאוד
פורסם 2017 בדצמבר 287 שנים מחבר ציטוט של Liad344 לא חסרים מגברים לטלפון בתקציב הזה , כן תשמע שיפור. יש לך המלצה לספיצים? וזה למחשב
פורסם 2017 בדצמבר 297 שנים בוקר טוב אליהו זה יעבוד מעולה עם הסנהייזר בחיבור לטלפון: NEW SMSL IDEA SABRE9018Q2C XMOS DSD512 Hifi Audio Portable USB DAC and headphone amplifier 3.5mm headphone jack output http://s.aliexpress.com/ARrAfmi6?fromSns=Copy to Clipboard (from AliExpress Android)
פורסם 2017 בדצמבר 297 שנים מחבר ציטוט של Roy.T בוקר טוב אליהו זה יעבוד מעולה עם הסנהייזר בחיבור לטלפון: NEW SMSL IDEA SABRE9018Q2C XMOS DSD512 Hifi Audio Portable USB DAC and headphone amplifier 3.5mm headphone jack output http://s.aliexpress.com/ARrAfmi6?fromSns=Copy to Clipboard (from AliExpress Android) היי אני צריך מגבר רק למחשב, רוצה להשקיע סכום נחמד (איזור 100-150דולר) ועוד שאלה אם אצטרך dac?
פורסם 2017 בדצמבר 297 שנים דאק קיים בכל מחשב\סלולר, תפקידו להמיר אותות דיגיטליים לאנלוגים, אך אוזניה כמו הhd6XX תדע להשתפר מהותית עם דאק איכותי יותר ממה שיש במחשב או בסלולר, וכן גם עם הגברה טובה יותר. עד 100 דולר עדיין הייתי הולך על המכשיר שבקישור, שמעתי את השילוב וזה נשמע מעולה. יש לו דאק מצויין עם תמיכה נרחבת בפורמטי היי רז בהתקנת הדרייבר, ומגבר פנימי מצויין. זה נקרא קומבו (מגבר ודאק במכשיר אחד). באיזור ה200 דולרים יש את ה-Aune x1s, מכשיר ברמה גבוה למחירו עם תמורה נהדרת לטעמי. הוא גם כן מופיע במאסדרופ מידי פעם. אם אתה רוצה תוצאה סופית איכותית ומעדיף לחסוך שידרוגי ביניים מיותרים תשקיע פעם אחת במכשיר איכותי.
פורסם 2017 בדצמבר 297 שנים מחבר ציטוט של Roy.T דאק קיים בכל מחשב\סלולר, תפקידו להמיר אותות דיגיטליים לאנלוגים, אך אוזניה כמו הhd6XX תדע להשתפר מהותית עם דאק איכותי יותר ממה שיש במחשב או בסלולר, וכן גם עם הגברה טובה יותר. עד 100 דולר עדיין הייתי הולך על המכשיר שבקישור, שמעתי את השילוב וזה נשמע מעולה. יש לו דאק מצויין עם תמיכה נרחבת בפורמטי היי רז בהתקנת הדרייבר, ומגבר פנימי מצויין. זה נקרא קומבו (מגבר ודאק במכשיר אחד). באיזור ה200 דולרים יש את ה-Aune x1s, מכשיר ברמה גבוה למחירו עם תמורה נהדרת לטעמי. הוא גם כן מופיע במאסדרופ מידי פעם. אם אתה רוצה תוצאה סופית איכותית ומעדיף לחסוך שידרוגי ביניים מיותרים תשקיע פעם אחת במכשיר איכותי. זה מה שאעשה, מוכן להשקיע עוד כ 200 דולר על dac/amp, האם שילוב של שניהם הוא טוב? או שעדיף שיהיו בנפרד? תודה מראש!
פורסם 2017 בדצמבר 297 שנים ה-AUNE X1S הוא מגבר משולב דאק גם כן, אין צורך בשום דבר מעבר. זה הלינק במאסדרופ: https://www.massdrop.com/buy/aune-x1s-32bit-384-dsd128-mini-dac אאל"ט המחיר הוא 170 דולרים פלוס משלוח, אתה יכול ללחוץ על כפתור ה-Request וברגע שהדרופ יחזור תקבל הודעה. לא חושב שזה יקח יותר מידי זמן.
פורסם 2017 בדצמבר 297 שנים מחבר ציטוט של Roy.T ה-AUNE X1S הוא מגבר משולב דאק גם כן, אין צורך בשום דבר מעבר. זה הלינק במאסדרופ: https://www.massdrop.com/buy/aune-x1s-32bit-384-dsd128-mini-dac אאל"ט המחיר הוא 170 דולרים פלוס משלוח, אתה יכול ללחוץ על כפתור ה-Request וברגע שהדרופ יחזור תקבל הודעה. לא חושב שזה יקח יותר מידי זמן. וואלה זה מצוין, גם ככה יש לי מלא לחכות אז שאקבל את האוזניות חחח, הבנתי אבל שזה רק dac אני צריך גם מגבר לא? כמו כן רציתי לוודא רק שאני קונה אוזניות שארגיש הבדל מ ה HD598 שיש לי עכשיו? אני שומע בעיקר מוזיקה שחורה אם זה משנה נערך 2017 בדצמבר 297 שנים על-ידי trovlet
פורסם 2017 בדצמבר 307 שנים רשום במפורש שזה גם מגבר.. גם כפי שאתה רואה ישנו חיבור קדמי לאוזניות במכשיר, בדאק בלבד אין. ברור שתרגיש הבדל, זו גם אוזניה שונה בסאונד, וגם אוזניה טובה יותר באופן כללי.
פורסם 2017 בדצמבר 307 שנים מחבר ציטוט של Roy.T רשום במפורש שזה גם מגבר.. גם כפי שאתה רואה ישנו חיבור קדמי לאוזניות במכשיר, בדאק בלבד אין. ברור שתרגיש הבדל, זו גם אוזניה שונה בסאונד, וגם אוזניה טובה יותר באופן כללי. צודק, טעות שלי. ועוד משהו, לדעתך זה המגבר הכי טוב שאוכל לקנות באיזור של הסכום הזה? קראתי מעט גם על קומבו של Magni/modi, וראיתי שהם דיי מוצלחים, מה דעתך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.