עבור לתוכן

בעיה עם מערכת רמקולים ג'נריים

Featured Replies

פורסם

אז ככה יש לי 4 רמקולים עם טוויטרים כל אחד אז זה די 8 רמקולים שמחוברים לסאבוופר של 4" עם כיווני ווליום, טרבל ובאס.

המערכת מקבלת 2 ערוצים בכניסה, אני יודע זה מוזר מערכת של כל כך הרבה רמקולים וסטריאו. בכל אופן יש מין גבול שכזה בווליום שאם

אני עובר אותו בשירים חזקים וזה אני שומע איכות נוראית!!! לא נראה לי שזה היה ככה פעם ויש לי את המערכת כבר כמעט שנתיים.

יש משהו שאני יכול לעשות? ???

אני שומע משירי MP3 את המוזיקה ובסרטים למשל שהווליום בהם נמוך לגמרייי אני יכול לשים FULL VOLUME ותהיה איכות מצוינת.

פורסם

איזה רמקולים אלה?

ה"אשמה" יכולה להיות נעוצה ברמקולים עצמם. אם הם לא איכותיים מספיק, ככל שהווליום עולה ככה העיוות נהייה יותר מורגש.

עוד בעיה יכולה להיות בהגברה. אם אני מבין נכון הרמקולים מחוברים ישירות לסאב. אולי המגבר שבסאב פשוט לא מספיק טוב ובווליומים שאתה מבקש הוא לא יכול לספק את הסחורה.

הנה דוגמא מהחיים:

יש לי רמקולים של LOGITECH, SOUNDMAN SR-30 (אם לא התבלבלתי בדגם.. לא משנה). כשהם היו מחוברים לסאב שלהם, היה סאונד סבבה, לא הייתי מאוכזב, אבל בכל זאת הוא היה בהתאם לרמקולים למחשב ברמה כזאת.

עכשיו שיש לי מגבר חיברתי את הרמקולים ישירות ליציאת רמקולים של המגבר רק בשביל לשמוע אותם - הסאונד היה מצוין. ברגע שחיברתי אותם חזרה לסאב להשוואה - אורו עיניי - ההבדל היה ע צ ו ם!

נכון שהסאב בנוי כך שהוא יוציא רק צלילים בטווח מסויים לרמקולים, אבל כל הסאונד עם המגבר היה הרבה יותר טוב, גם הגבוהים וגם המידים.

עריכה מאוחרת:

המוזיקה שאתה מדיסקים מקוריים או מMP3ים? הסגנון מוזיקה שאתה שומע היום שונה מזאת שהיית שומע כשלא היו לך בעיות ווליום?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים