עבור לתוכן

דיון בנושא איפה כדאי לגור בארץ במקום רגוע ולא מזוהם.

Featured Replies

פורסם

"איפה לגור" זה שאלה מעניינית. כי בדרך כלל לוקח זמן להכיר מה קורה בכל ישוב, ואיך הדברים מתנהלים שם. כמה זיהום יש, מה המצב של הדירות, מה המחירים, איך האנשים וכו.

אני מעוניין לגור במקום שהוא עם "אווירה רגועה", דבר שנראה כאילו לא קיים במדינתנו. לא יותר מדי זיהום, ולא בנגב או במקום שלוקח יותר מ40 דקות לנסוע לתל אביב(בלי יום פקוק בצורה מטורפת).

חשבתי על פרדס חנה כרכור, נראה שעונה על כל הפרמרטים מלבד פרמטר אחד שאני לא סגור עליו. הזיהום. המרכז בעצמו מזוהם, אבל אני לא סגור אם פרדס חנה מזוהמת יותר או פחות מהמרכז.

במרכז יש הרבה מכוניות והרבה שריפות לא חוקיות, אבל בפרדס חנה יש לך את תחנת הכח בחדרה? אוליי דברים שמגיעים מהים?

בקצרה מה אתם חושבים על פרדס חנה? הבנתי שהאווירה שם רגועה. אני לא חושב שישראל מיוחדת, אבל כמעט כל מקום בעולם שבו יש עיר צפופה או צפיפות גבוהה, האנשים פשוט חלאות המין האנושי. עדיין לא סגור אם זה בגלל הצפיפות בגוש דן, או שזה פשוט שהישראלים הם ברברים.

ממה שהבנתי בפרדס חנה אנשים לא עצבניים ונוסעים לך 80 קמ"ש בתוך העיר. לא צופרים לך כמו מנייאקים, לא עושים לך אורות, אנשים מדברים איתך ברחוב והם נחמדים. נשמע הזוי, אבל זה לא פנטזיה, לא הכל חייב להיות שחור ומגעיל כמו במרכז.

אז מה אתם חושבים על פרדס חנה? מבחינת זיהום, מבחינת אנשים, מבחינת מחירים(למרות שראיתי שממש זול שם). האם יש משהו שאני מפספס? פרדס חנה נשמעת כמו חלקת גן עדן קטנה.

ואם לא פרדס חנה? איזה מקומות אחרים יש מבחינת זיהום, קירבה למרכז, ואנשים עצבניים שמנסים לעשות לך התקף לב בכוונה כשאתה עובר במעבר חציה(שלא לדבר על האופנועים הכבדים שהם פשוט חושבים שהם בסרט של MAD MAX).

פורסם

כפר סבה, רעננה.

מושבים בשרון.

פורסם
  • מחבר

שמעתי שרעננה זה אחלה, פשוט יקר. חוץ מזה שנראה לי עדיין יהיה שם הרבה רעש ונהגים חראות שמעצבנים אותי.

פורסם

מושבים במרכז-שרון-עמק חפר

פורסם

רעננה יקרה בטירוף. יש די והותר רחובות צדדיים שקטים.

בשומרון שקט ואם רחוקים מאתרי שריפות של פלסטינים אז גם לא מזוהם.

פורסם

לפחות מבחינת איכות הדירות ביחס למחיר ולאיזור, כפר סבא טובה למדי, לאחרונה גם פתח תקווה (כעיר) משתפרת משמעותית.

פורסם

גם כפר סבא התייקרה מאוד בשנים האחרונות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים