עבור לתוכן

רכישת רכיבים אוןליין

Featured Replies

פורסם

1. תקציב מקסימלי: 10,000 ש"ח

א. אפשר לנצל את כל התקציב

ב. ניתן לחרוג מהתקציב בטווח של 500 שח לכל היותר

2. שימוש המחשב בעיקר להרצת משחקים חדישים וגם להרצת תוכנות כמו פוטושופ\חבילת אופיס.

- משחקים שצריכים לרוץ חלק על הגדרות גרפיות גבוהות: ג'י, טי איי 5, פול אווט 4, קריסיס 3, סי.אס גו, אוברוואצ'

- רזולוציה טבעית של המסך: 1920 על 1080

- הגדרות גרפיות: גבוהות

3. ציוד הקפי: אשמח לקבל המלצה על מסך, ניתן להגדיל את התקציב בעוד כ1000~ ש"ח לטובת המסך.

4. יש צורך בכל הרכיבים.

5. מידת השקט הרצויה: 5-8 יהיה אידיאלי אבל מוכן להתפשר על גורם זה

6. לא מתוכנן אוברקלוק לרגע זה, אבל אשמח להשאיר את האופציה הזו פתוחה

7. אין צורך במערכת הפעלה אולם אשמח גם לקבל הצעה שכוללת סעיף להרכבה מחנות).

8. אין העדפה לרכוש מחשב מחנות ספציפית, למעשה אני מעדיף לקנות כל פריט ופריט בנפרד ולהזמינם מהאינטרנט בעסקאות המשתלמות ביותר.

9. המחשב מתוכנן לרכישה באופן מיידי, אלא אם כן יש הערכות לגבי טכנולוגיות חדשות שאמורות להשתחרר ולהוריד את המחיר משמעותית בזמן הקרוב.

10 . אין כרגע דרישה מיוחדת, אשמח למעבד החדיש של אינטל ולוח אם תואם בשילוב עם כרטיס גרפי מתקדם

11. חשוב לשמור על יכולת שדרוג עתידית.

12. כאמור אני מעוניין בהמלצות על רכיבים ספציפים ולינקים לאתרים אמינים בחול שמוחרים אותם במחיר הוגן ומשתלם

פורסם

אתה נמצא בארץ ורוצה להמזין מחול או שאתה נמצא בחול ומזמין שם ?

פורסם
  • מחבר

נמצא בארץ ורוצה להזמין משם, כמובן שהמחיר צריך לכלול את עלויות המשלוח ואם יש פריטים שעדיף להזמין מהארץ אז אשמח שזה יצויין

פורסם
  • מחבר

תודה, אבל מה עם כל יתר הרכיבים? כרטיס מסך\זכרון\מארז\ספק כוח וכו?

פורסם

רציתי להראות שההזמנה מחול לא הכי משתלמת, אולי היא תהיה זולה באחוז קטן מאוד אבל לא נוחה מחוסר שרות של אחריות וזמינות מידית

אם תרצה יכול להרכיב מחשב שלם פה בארץ

פורסם
  • מחבר

תודה, אשמח לראות הרכבה של מחשב שלם בארץ אל מול הרכבה מחול (אני מניח שאם אזמין את הרכיבים מאתר יחיד עלויות המשלוח ירדו באופן משמעותי בקניה מרוכזת)

פורסם

הנה הצעה מהארץ:

מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבדים:
Intel Core i7 8700K / 1151 Tray
    כמות: 1 - מחיר: ₪ 1727
קירור למעבדים:
be quiet! PURE ROCK - LGA1151, LGA2011-3
    כמות: 1 - מחיר: ₪ 199
לוחות אם:
Gigabyte Z370P D3
    כמות: 1 - מחיר: ₪ 501
זכרונות:
DDR 4 16G (8Gx2) 3000 AegisGaming 1.35V CL16 G.Skill - בקניית מחשב חדש בלבד
    כמות: 1 - מחיר: ₪ 751
מארזים:
Corsair Carbide 100R Silent Mid Tower Black
    כמות: 1 - מחיר: ₪ 263
ספקי כוח:
Corsair RM650x 650W PSU 80+ Gold Modular
    כמות: 1 - מחיר: ₪ 505
דיסקים SSD:
Samsung SSD 500G 850 EVO 2.5" SATA III
    כמות: 1 - מחיר: ₪ 746
כרטיסי מסך:
Palit GeForce GTX 1080 JETSTREAM 8GB GDDR5X 2560 Core VR Ready - בקניית מחשב חדש בלבד
    כמות: 1 - מחיר: ₪ 2538
הרכבת מחשב:
הרכבת כסף (חינם! בהזמנת מחשב חדש)
    כמות: 1 - מחיר: ₪ 0
סה"כ: ₪ 7230
מתחייבים למחיר משתלם ביותר עבור מפרט זהה.
המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית.
https://www.tms.co.il/index.php?route=product/configurator_preview&id=4858

הצעה מחול, חסר מארז ומיסים:

image.thumb.png.6104c8a4044a1d38c08dec0b402df7b9.png

נראה ששני החלקים ששווים לקנות מחול זה דיסק קשיח וכרטיס מסך

נערך על-ידי The_MichMan

פורסם
  • מחבר

תודה על ההמלצות וההשקעה, לא הבנתי אבל את השורה התחתונה, מדוע לדעתך משתלם יותר להרכיב את המחשב הזה בארץ כמעט ב 2000 ש"ח יותר עבור רכיבים שווים פחות או יותר? כמו כן נראה שחלק מהרכיבים שאליהם קישרת בניו-אגג\אמזון לא זמינים או מסדרה פחות איכותית?

נערך על-ידי MandMagic

פורסם

ההבדל במחיר הוא

מחיר החלקים בחול 5241 + מיסים, אני אקח את הרף הנמוך של רק מעמ זה יוצא 5241*1.17 יוצא 6131 להוסיף משלוח 253 יוצא 6384 ולהוסיף מארז שחסר (לט הוספתי אותו בהזמנה מחול כי הוא גדול וסתם יעלה את מחיר המשלוח) שזה עוד בערך 250 שקלים הגענו ל 6634 אז יוצא שההפרש במחיר למחשב בארץ הוא 615 שקלים שזה הפרש משמעותי אבל עדיין פחות נוח מבחינת זמינות מיידית לחלקים ואחריות.

אני חושב שהשורה הסופית זה לקנות את רוב המחשב כאן וחלקים כמו כרטיס מסך + SSD נראה שכדאי יותר להביא מחול.

פורסם
  • מחבר

תודה, ומה עם הארד-דיסק שלא SSD? אני מעדיף WD בגלל האמינות שלו. בנוגע לכרטיס מסך, איזה כרטיס מומלץ? אני לא חושב שיש מיסים מעבר למע"מ על רכיבי מחשב (לפי האתר של רשות המיסים). ד"א הכרטיס של EVGA שאליו קישרת אינו זמין בניו אג (אזל מהמלאי), כמו כן, אשמח להבין מה ההבדלים בין שני לוחות האם.

פורסם

אכן ה EVGA כבר לא זמין, שאר הכרטיסים כבר קרוב ל 1900 שקלים

כרטיסים מומלצים מהיצרנים Asus, gigabyte, msi evga, zotac

לגבי הלוח, פשוט לקחתי את הכי זול, אני מעדיף לוחות של Asus או Gigabyte אבל גם Asrock מומלץ

HDD רגיל אתה יכול לקחת מה שנראה לך.

פורסם

לחלוטין לא כדאי לקנות דיסק קשיח מחו"ל.

הוא יחטוף מכות בדרך, ולך תדע באיזה מצב תקבל אותו.

פורסם

ואיך אתה חושב שהדיסק הקשיח מגיע לחנות בארץ?

אגב, כשהם לא פועלים, אין לדיסקים קשיחים איזו רגישות יוצאת דופן ל"מכות" יותר מכל רכיב אחר.. הבעיה היא כשהם פועלים, שם הם רגישים וכל מכה קטנה יכולה לדפוק את הפלטה / ראש הקריאה. כשהם מכובים והכל יושב במקום שום דבר לא זז...

פורסם

כשמכבים את הדיסק בצורה מסודרת אז הראש זז הצידה ככה שהוא יושב לא מול הפלטות ומבצע נעילה נגד זעזועים, במצב הזה הוא אכן לא יותר מדי רגיש.Yogxn3g.jpg

נערך על-ידי etal

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים