עבור לתוכן

סאונד במחשב

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם 

רציתי לדעת אם זה אפשרי שאני אוכל לשמוע סאונד באוזניות במסך של המחשב ובמסך הטלוויזיה( שמחובר למחשב בכבל hdmi) סאונד שונה? 

סתם לדוגמא אני רוצה לשחק במשחק במסך של המחשב ולשמוע באוזניות ובמסך של הטלוויזיה אישתי רוצה לראות סרט ולשמוע דרך הטלוויזיה.. האם זה אפשרי או שחייב כרטיס קול חיצוני?.. 

ואם חייב כרטיס קול חיצוני תוכלו בבקשה להציע לי משהו שאיכותי לגיימינג ולא יעלה על 200 שקל? 

תודה רבה לכל העוזרים 

פורסם

זה אפשרי עם כרטיס קול (אפילו מובנה על לוח האם - אם יש לך לוח אם יחסית חדש זה יספיק - של realtek לדוגמא) אבל חייב להתנות את זה גם בתוכנה(לסרטים) התומכת ביציאת קול ספציפית מחיבור שאתה מחליט

בדרך כלל ברוב המשחקים אתה יכול לשלוט בקלות מאיפה תשמע ואיך תשמע

(תוכנה לסרטים)VLC למשל אצלי  נותנת לי לבחור ניתוב יציאת השמע דרך אפשרויות בחירה שמותקנות אצלי על ידי אוזניות (עם דרייבר משלהן)

פורסם
  • מחבר
ציטוט של גולן ונטו

זה אפשרי עם כרטיס קול (אפילו מובנה על לוח האם - אם יש לך לוח אם יחסית חדש זה יספיק - של realtek לדוגמא) אבל חייב להתנות את זה גם בתוכנה(לסרטים) התומכת ביציאת קול ספציפית מחיבור שאתה מחליט

בדרך כלל ברוב המשחקים אתה יכול לשלוט בקלות מאיפה תשמע ואיך תשמע

(תוכנה לסרטים)VLC למשל אצלי  נותנת לי לבחור ניתוב יציאת השמע דרך אפשרויות בחירה שמותקנות אצלי על ידי אוזניות (עם דרייבר משלהן)

יש לי מחשב גיימינג שקניתי לפני שנתיים אני מאמין שזה אמור להיות לוח אם סבבה רצח תוכל להסביר לי איך אני עושה את זה?  

פורסם

אני אתן לך דוגמא שהצליחה לי בתוכנת VLC - (בעברית) לך ללשונית שמע - התקן שמע (יהיה על ברירת מחדל)- ומשם תבחר

את שם התקן האוזניות שלך (כמו שרצית בתצורה) ,

ולאחר מכן אותו הדבר במשחק שיהיה כבר גם על ברירת מחדל (אלא אם כן כאשר אתה מחבר אוזניות הן נהפכות לברירת מחדל)-

אז תלך לאפשרויות שמע (כל משחק זה שונה לתצוגת האפשרויות וצמד המילים שלהן) ותבחר יציאה SPEAKERS או ראשי (יכול להיות שיציג לך שמות שונים בהתאם לכרטיס קול המותקן לך)

**אין שום דבר רע בעשייה וטעיה - אל חשש לנזק

נערך על-ידי גולן ונטו

פורסם
  • מחבר
ציטוט של גולן ונטו

אני אתן לך דוגמא שהצליחה לי בתוכנת VLC - (בעברית) לך ללשונית שמע - התקן שמע (יהיה על ברירת מחדל)- ומשם תבחר

את שם התקן האוזניות שלך (כמו שרצית בתצורה) ,

ולאחר מכן אותו הדבר במשחק שיהיה כבר גם על ברירת מחדל (אלא אם כן כאשר אתה מחבר אוזניות הן נהפכות לברירת מחדל)-

אז תלך לאפשרויות שמע (כל משחק זה שונה לתצוגת האפשרויות וצמד המילים שלהן) ותבחר יציאה SPEAKERS או ראשי (יכול להיות שיציג לך שמות שונים בהתאם לכרטיס קול המותקן לך)

**אין שום דבר רע בעשייה וטעיה - אל חשש לנזק

אין בעיה אני אנסה 

תודה רבה על העזרה

פורסם

מסכים עם גולן - אני מבצע את אותו הדבר עם קודי 

מגדיר בתוך התוכנה את היציאת קול לטלויזיה (כמו גם את היציאת וידאו)

הרבה זמן לא השתמשתי ב-VLC בימינו אני בעיקר משתמש בקודי כדי לצפות בסרטים

פורסם

אני אוהב לצפות בסרטים באיכות גבוהה במיוחד (לפעמים עד 20 ג'יגה) .. סראונד 5 ערוצים.. מוסיף לחוויה ?

פורסם

מקנא בך בעניין הזה מאז שיש לי ילדים בקושי באוזניות אני יכול לשמוע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים