פורסם 2004 במאי 1821 שנים אהלן, יצא לי לקנות ראוטר D-LINK ID 604 ב90 ש"ח שיגיע אליי בקרוב.עכשיו חיפשתי וחיפשתי אבל לא מצאתי צדריך טוב שמסביר לי איך לחבר אליו את המחשבים המודם, לשנות הגדרוץ, לפתוח פורטים וכל מיני ירקות אחרים....יש למישהו איזה הצעה?תודה!
פורסם 2004 במאי 1821 שנים מחבר אחים שלי אם מישהו לא הבין אז אני מבקש מדריך...בקשר למה? אתם "צריכים" להסתכל למעלה...תודה.
פורסם 2004 במאי 1821 שנים אחים שלי אם מישהו לא הבין אז אני מבקש מדריך...בקשר למה? אתם "צריכים" להסתכל למעלה...תודה.manual?מה לא ברור בתשובה שלו ???
פורסם 2004 במאי 1821 שנים להסית את הדיון?אתה אמרת שלא קיבלת אותו עדייןהבחור אמר לך להסתכל בחוברת (manual) לכשהמוצר יגע. זה הכל
פורסם 2004 במאי 1921 שנים מחבר קניתי ב90 שקל בארהב אחרי REBATE....טוב תשמעו אני לא הבנתי אותו ואתם צודקים לגמרי אני חשבתי שהוא מתכוון אם להביא לי מדריך....קיצור עדיין לא משנה..אם יש למישהו איזה מדריך אני עדיין רוצה.
פורסם 2004 במאי 1921 שנים חיפוש הכי פשוט בגוגל מביא את התוצאה הבאה:http://support.dlink.com/products/view.asp?productid=DI-604ובדף עצמו יש קישור למדריךftp://ftp.dlink.com/Gateway/di604/Manual/di604_manual_204.zip
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.