פורסם 2017 בדצמבר 157 שנים לפעמים (לא תמיד), כאשר אני מדליק את המחשב זה נראה כאילו הוא עולה, שומעים "ביפ" מהביוס, ואז הוא מרסטרט את עצמו (אפשר לשמוע את זה). אז שוב הוא עולה, שוב "ביפ" מהביוס ושוב ריסטרט... יכולות לעבור ככה כמה דקות טובות עד שלבסוף הוא עולה. אני שומר על המחשב דלוק כל הזמן, לכן אני בקושי מרסטרט את המחשב, אבל לפעמים המחשב קורס ואז מתבצעים הריסטרטים. האם יש קשר לעובדה שאני לא מכבה את המחשב? הדבר הזה קורה כבר הרבה זמן (ממש חודשים ספורים מאז שקניתי את המחשב), פשוט לא טרחתי לפתוח על זה דיון... אם זה משנה - ווינדוס 7 64 ביט, Intel Core i7 4790K בן שנתיים וחצי.
פורסם 2017 בדצמבר 157 שנים חיפשת או בדקת Log Files/Event Logs? תעלה קובץ לפה יענו לך המומחים (יותר ממני) כרגע זה יכול להיות כמה דברים - אם זה הארדיסק עם שגיאות אם זה מערכת הפעלה אם זה ספק ואם זה סתם אבק מקצר ועוד ועוד
פורסם 2017 בדצמבר 157 שנים לבטל איתחול בשגיאה ואולי יהיה מסך כחול עם יותר מידע. באותו מסך של בחירת מצב בטוח.
פורסם 2017 בדצמבר 157 שנים מחבר ציטוט של גולן ונטו חיפשת או בדקת Log Files/Event Logs? תעלה קובץ לפה יענו לך המומחים (יותר ממני) כרגע זה יכול להיות כמה דברים - אם זה הארדיסק עם שגיאות אם זה מערכת הפעלה אם זה ספק ואם זה סתם אבק מקצר ועוד ועוד איך אני מגיע אל הלוג הזה?
פורסם 2017 בדצמבר 157 שנים בשורת החיפוש - Event Viewer מימין בחר - windows logs מקש ימני על system ובחר save all events as בהצלחה נערך 2017 בדצמבר 157 שנים על-ידי גולן ונטו
פורסם 2018 במאי 247 שנים מחבר חחח משום מה לא הגבתי חזרה - הנה כמה events מלפני כמה דקות (מצורף כטקסט כי אני לא יכול לשמור יותר מ256, ויש הרבה events). https://ufile.io/kv8fa
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.