פורסם 2004 במאי 1821 שנים זה התחיל היום, כל הרמקולים חוץ מהקדמיים מוציאים הד כזה מוזר ומעצבן, שעושה כל מיני רעשים ברקע, וגם אחרי שאני עוצר את המוזיקה נשאר לכמה שניות כזה הד מוזר...למשהו יש מושג למה זה קורה?
פורסם 2004 במאי 2721 שנים מחבר אני מקפיץ כי עבר יותר משבוע ואפס תגובות, זה במקום לפתוח דיון חדש.הסאונד במחשב שלי עובר ככה: Creative SBLive! 5.1 --> Minijack to RCA adapter --> Coax cable --> Yamaha TSS1 Reciver --> Speakers.
פורסם 2004 במאי 2721 שנים מחבר בדקתי, וכשאני מחבר את המערכת דרך היציאה האנלוגיצ לרסיבר, אין את ההד. יש לא רק הד, אלא גם מן כזה זמזום כמו של כוורת דבורים...
פורסם 2004 במאי 2921 שנים תבדוק בהגדרות EAX של ה-Surround Mixer... ותבדוק את החיבורים, שאין שום קצר או משהו...
פורסם 2004 במאי 3021 שנים יש לי את הרמקולים האלה והמצב היחיד שהם עשו לי בעיות זה אם שמתי עליהם פלאפון..........................................בני כמה הם? שלי שנה ועדיין פועלים מצוין......................תבדוק את החיבור שלך לרסיבר גם....... ואיזה הגדרות שמת?
פורסם 2004 במאי 3021 שנים מחבר בדקתי, ובחיבוא אנלוגי לדיסקמן הרעשים האלו לא מופיעים. אז הבעיה הוא או בכרטיס קול, או בכבל הדיגיטלי. אני אולי אחליף כרטיס קול, כי לדעתי זה זה.
פורסם 2004 במאי 3021 שנים תנסה לחבר את הרמקולים לכרטיס Onboard אם יש לך... לי יש אותם כבר שנה וחצי אני חושב והם עובדים מצויין... בינתיים! :-X
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.