עבור לתוכן

מחפש אוזניות עד 300 שקל יכול להיא מחול לא בעיה

Featured Replies

פורסם

אני מחפש אוזניות ל-Ipod

אוזניות אם באס טוב ושומעים חזק מאוווודדדדדד משהו באיכות

בבקשה אם אתם יכולים להמליץ לי על משהו

תודה רבה לכם. ;D

פורסם

אני מבין שאם זה לאייפוד אז זה יהיה בשביל ללכת עם זה ברחוב.

ברחוב אתה לא יכול ללכת עם אוזניות גדולות ואיכותיות (פאדיחות) ולכן אני ממליץ שתעלה את התקציב ל100 דולר ותקנה את הshure E2C או אם אתה מתקמצן אז את הסוני EX-71

פורסם

אני הזמנתי מTUKI את ה"THE PLUG" של KOSS ב179 ש"ח (במבצע) ויש שם עוד מלא דגמים שלהם, שווה הצצה...

פורסם

180 שקל?! :o

לא הייתי משלם על האוזניות האלה יותר מ100 שקל במקרה הטוב....

פורסם

כדאי לך לחשוב על sennheiser px200 הם עולות בארץ 350 ש"ח בחול 40-50 $ ... לא בתוך האוזן, אבל לא גדולות... סאונד באיכות מצויינת, אוטמות מצויין, שמתי אותם על הראש (מאוד מאוד נוחות עם כריות עור) בלי מוזיקה ולא שמעתי כשחבר שלי דיבר אליי, והם עוד לא noise-canceling!!!!! סאונד איכותי מאוד, באס עמוק בדיוק איך שצריך, חזקות, לטעמי יפוץ... ומגיעות עם קייס....

אם לא אכפת לך שהם לא בתוך האוזן (לדעתי יתרון מבחינה בריאותית, אם אתה נותן לאחרים לשמוע אתה לא יודע מה יש להם בתוך האוזן וגם אם האוזניות בתוך האוזן ואתה עושה איתם תנועה חדה אתה יכול לגרום לדלקת באוזן, חוצמזה הממברנה באוזניות קטנות מן הסתם יותר קטנה ולכן הבאס הטבעי (בלי לדבר על באס מואץ) חלש יותר ויותר רפוי)

אתה יכול ללכת לכל חנות שמוכרת מותרי חשמל/אלקטרוניקה/מוזיקה ולבקש לנסות אותם. תביא את האייפוד איתך ותשווה עם האוזניות שלו...

פורסם

לפותח הדיון שלום

רציתי לציין את איכותם של הסנהייזר 200X,הן מעולות הבאס מדויק ומלא,הטארבל נישמע מאוזן ולא חלש,הנצילות ממש גבוה ולא זוללת סוללות: יש לי KOSS TDI61(אוזניות אטומות גדולות)אני יכולתי לישמוע איתן 12-15 שעות רצוף בדיסקמן הישן שלי אם הסנהייזר עברתי את ה 20 שעות והבטריה היתתה קצת פחות מהחצי... הצעה שלי תיבדוק את ה סנהייזר 200 ואת KOSS PORTA-PRO.לדעתי הפורטה נישמעות קצת יותר טוב אבל הבעיה היא שאין לה אטימות טובה היא ממש פתוחה אבל נוחה מנישמעת מצוין,הסנהייזר יותר נוחות וממש עמידות אני ישבתי,קפצתי,עמדתי עילהן ושום דבר לא קרה ממש כלום! האיטום ממש טוב כלומר באוטובוס מלא תלמידים שצועקים אני שם על עוצמה של 20/30 ולא שומע כימעט כלום,לגבי הווליום אני ממש הופתעתי לטובה אתה יכול להגביר עד הסוף ולא ישמע שום עיוות וליפעמים כשאתה לרא רוצה לישמוע את הסביבה אתה מגביר קצת נגיד אתה רגיל לישמוע על 15/30 ואתה מגביר ל20/30 באוזניות רגילות לוקח לך דקה להיתרגל אבל אחרי חצי שעה ממש כאב לך הראש בסנהייזר זה ממש לא כך אתה יכול להגביר,בגבולות הטעם הטוב ולא יכאב לך כלום!גם שבאוזניות רגילות האוזן החיצונית עצמה מיתעיפת מהעובדה שמשהו יושב עליה תודות וכריות הרכות של הסנהייזר אתה יכול לשבת איתן שעות ולא להרגיש שום תופעות עיפות.

בשתי מילים אני מציע סנהייזר אבל תיבדוק גם את הKOSS

נ.ב.

אם אתה מחיפה או הצפון אני יכול להמליץ על חנות ממש טובה צור קשר ICQ:179069885

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולכם על ההצעות שלכם אני ישכול מה לקנות אני חושב שאני ילך על הסיינזר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים