עבור לתוכן

מדריך פשוט לעשיית חלון לארדיסק

Featured Replies

פורסם

יפה מאוד! וכל הכבוד על היוזמה להכין מדריך.

אני כמובן לא הולך לנסות את זה על ההארד דיסק הראשי שלי, אולי אני ישיג אחד של כמה ג'יגות בודדות ויעשה את זה סתם בשביל היופי..

פורסם

אמממממממ..........טוב מדריך חמוד , אני אדבר דוגרי . אני לא ממש אהבתי את המדריך , הוא לא הושקע ורואים שנעשה ככה ב"שכונה" יענו כדי להיפתר מזה וצ'יק צ'אק . הצורה לא ממש ישרה והפרספס הורוד נראה גועל נפש .......בשיא הרצינו שועל נפש , הייתה שם פרספקס שקוף הוא הרבה יותר יפה .

בין 1 ל 10 אני הייתי מביא לך 6 ......אבל מה שכל הכבוד לך על היוזמה שהכנתה ותרמתה לקהילה .!

פורסם

נחמד........

פורסם

חמוד מאוד!

פורסם

אמממממממ..........טוב מדריך חמוד , אני אדבר דוגרי . אני לא ממש אהבתי את המדריך , הוא לא הושקע ורואים שנעשה ככה ב"שכונה" יענו כדי להיפתר מזה וצ'יק צ'אק . הצורה לא ממש ישרה והפרספס הורוד נראה גועל נפש .......בשיא הרצינו שועל נפש , הייתה שם פרספקס שקוף הוא הרבה יותר יפה .

א. אם יש לך השגות לגבי הצורה שבה הוא עשה את המודינג, אין לזה שום קשר למדריך, שכתוב בצורה יפה מאוד.

ב. מאיפה אתה יודע אם הוא הושקע או לא?!

ג. אחרי ה"מדריך" שאתה הכנת, לא הייתי מדבר יותר מדי על להכין משהו ב"שכונה" ו"צ'יק צ'אק".

ד. אם אתה כבר מעביר ביקורת, תעביר בצורה נורמלית, או לפחות בלי שגיאות כתיב......

פורסם

קופסא של דיסק .........זה חלון , אני אמרתי שמדריך נחמד אבל לפי דעתי זה נעשה בצ'יק צ'יאק

פורסם

קופסא של דיסק .........זה חלון , אני אמרתי שמדריך נחמד אבל לפי דעתי זה נעשה בצ'יק צ'יאק

ואם הוא נעשה ב"צ'יק צ'אק" זה אומר שהוא גרוע? ::)

פורסם

די!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים