עבור לתוכן

חום גבוה במעבד amd athlon xp 2000+ תעזרו לי מהר בבקשה!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

קניתי מאוורר של thermaltake extreme volcano 12 ויש לי מעבד amd athlon xp t-bird/palominio 2000+

בדקתי את המעלות שלו והן עומדות על 50 מעלות ללא מאמץ!!

מה אתם חושבים שהבעיה ומה אתם ממליצים לי לעשות..?

ד"א המאוורר לא נכנס לי טוב על הלוח אם אז השחזתי אותו קצת... :-\

(בקשר לt-bird או palominio אני לא יודע מה יש לי אבל שניהם נראים לי די דומים אז זה לא נראה לי כל כך ישנה את התוצאה..)

תודה לכל העוזרים ותענו לי מהר בבקשה!!

פורסם

תראה אני חושב שיש כמה סיבות למקרה שלך

א)להשחיז תמאורר מה השתגעת מי נוגע בו בכלל? גם אם לא נכנס יש דרכים לעשות זאת אחרת

ב)גם אם יש לך פלומיניו או טיבירד עם ולקנוו 12 זה לא אמור להגיע לטמפ האלה !!!

ג)בדקת תמשחה הטרמית שלך? לפי מה שאמרת שהזחשת את המאורר כנראה הוצאת והכנסת כמה פעמים?

ועוד דבר תבדוק שאין מגע של הנחושת של המאורר עם חלק בלוח אם!!!

ד)מאורר דפוק!!

פורסם

דגם המאורר מעולה מה שאתה קיבלת דפוק

פורסם

שמת כמו שצריך את המשחה הטרמית?!

נ.ב - תשנה כותרת...

פורסם
  • מחבר

תקשיבו יש לי לוח אם מסריח של גיגה בייט ga-7n400-l והוא מתוכנן בצורה הכי מפגרת שיכולה להיות.

קיצר סתכלובאתר של גיגה בייט תראו אותו יש בדיוק ליד המאוורר חלק לבן עם נחושת עליו שהמאוורר נוגע בו וגורם לקצר ככה שהמחשב לא נדלק.

וגם אחת הבטריות שנמצאות ליד זזה.

אז בגלל זה חתכתי אותו \=..

בקשר למשחה בטרמית יכול להיות שקרה לה משהו למרות שכל פעם שהוצאתי והכנסתי החלפתי לחדשה אבל היה קשה להכניס את האוורר בגלל כל החרא על הלוח אם. אז יכול להיות שהזזתי אותה...

ואם המאוורר דפוק אני לא חושב שהאחריות תקפה (אבל זה לא מזיז לי כי הטכנאי שלי ישלם על התיקון)!!

פורסם

מה לא מובן ב "תשנה כותרת" ?

פורסם

כותרת ממש ילדותית,שנה אותה למשהו יותר אינפורמטיבי.

פורסם

כנראה שאין מגע מספיק טוב בין הליבה לגוף הקירור, או שפגמת בגוף קירור

לא הבנתי אם ניסרת את המאורר או את ההיטסינק...

בכל מקרה כל מה שהולך לך שם זה בלאגן אחד גדול אם הלוח אם שלך כל כך בעייתי תנסה להחליף אותו למשהו נורמלי

פורסם

דחוף לקרוא את חוקיי הפורום!

לשנות כותרת לפי החוקים , שתיהיה אינפורמטיבית וממצא את תוכן התראד שלך.

לא להגיב עד שפותח התראד ישנה את הכותרת.

פורסם
  • מחבר

תקשיבו מה חתכתי..

יש מתחת למאוורר את הנחושב של הגוף קירור.. אותה חתכתי קצת וטיפה מהברזל שלידה.................

עכשיו השאלה שלי היא מה לעשות?!?!?! וגם אם אני אחליף מאוורר מה אני יכול לעשות כדי לא להחליף אותו.. והאם בתור פיתרון ראשוני לנסות להרכיב אותו מחדש??

בבקשה תענו מהר זה מאוד חשוב לי!

פורסם

תקרא את חוקי הפורום ותשנה את הכותרת בהתאם אל תשחק משחקים זה לא מצחיק אף אחד וגם לא יעזרו לך עם הגישה הזאת

זה בדיוק 2 דקות לקרוא את החוקים ולהבין מה זה כותרת נורמלית

פורסם
  • מחבר

מצטער על הכותרת פשוט לא ידעתי מה לרשום אני לא מנסה לשחק שום משחקים! מה נראה לכם שאני צוחק?? אני יכול לטגן ביצת עין על המאוורר שלי ואני אצחר על זה?!

קיצר הנה שיניתי למשהו רציני תענו לי עכשיו בבקשה בבקשה!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים