עבור לתוכן

אני צריך צריך עזרה בנוגע למעבדים החדשים פלוס שאלה על לוח אם ומעבד

Featured Replies

פורסם

תראו כולם אני מחפש מעבד ולוח אם טוב שהולכים להיות במחשב משחקים עכשיו תראו עד עכשיו חיכתי למעבדים החדשים של

amd שיצאו אבל אני לא רואה אותם למכירה בשום חנות בארץ יענו זיגזג וכמה חניות בשכונה , אז השאלה שלי לחכות עד שהם יצאו ולקנות אותם?

שזה יעלה טונה כסף בטח או שלקנות עכשיו פרוטסט אינטל 3.2 עם לוח אם של אביט ic7 ? תראו אני לא יכול לחכות הרבה זמן בגלל שיש לי פה ראדון 9800 פרו שמחכה לו בקופסא ואני לא רוצה שעד אז הוא יהפוף למה שהפך הגיפה 2 שלי , עוד משהו אני רוצה שהמערכת תהיה חזקה לעתיד שלא תתישן ולא תעלה שום משחק אחרי 3 שנים יענו שתחיה איזה 5-7 שנים ככה וגם איזה לוח אם כדאי ic7-g ic7 ic7 max

מה כדאי לי יש בינהם הבדל גדול במחיר??????????????

פורסם

למה אתה לא רואה אותם למכירה ?

Athlon64 3000+ עולה איזה 1300-1400 שקל בכל חנות באינטרנט, בדיוק כמו P4 3.0GHZ וברוב המקרים הוא מהיר ממנו.

פורסם
  • מחבר

אחי אני מתקון לסקוט החדש שאמור שיצא במאי זה זה? שכולם מדברים אליו שהיה אפשר לעשות אובר קלוק דרך השולחן עבדדוה לא דרך הביוס וכול זה ותגיד עוד משהו אם זה זה איזה לוח יעבוד עם זה של אביט?

פורסם

קודם כל זה שאין עדייון סוקט 939 לא מיד אומר שהתחליף הוא P4, אתה עדיין צריך להתייחס באוביקטיביות לחומרה שקיימת כרגע ולשקול את ה A64 הקיים מול הP4.

גם כשיצא סוקט 939 הוא צפויי להיות בכמויות קטנות ככה שיהיה קשה מאוד בחודשים הראשונים להשיג מעבדים כאלו.

לא הבנתי בכלל את השאלה על הלוח אם.

פורסם
  • מחבר

תראה אני יש לי 2 בעיות

הראשונה היא אני מטלבט האם לחכות בין לקנות עכשיו אטלון 64\פנטיום 4 או שאני יחכה לסקוט החדש שהולך לעורר מהפכה אבל אני לא רוצה שעד שיגעו המעבדים החדשים כול החומרה שקניתי תתישן גיגה ראם ראדון 9800 פרו אתה מבין?

הבעיה השניה היה אם אני קונה אטלון 64 איזה לוח אם כדאי לי לקחת ?

פורסם

סוקט 775 של ה P4 לא יתן לו שום תוספת ביצועים, זה רק מאפשר לו לספוג יותר זרם מה שיאפשר לליבה המפלצתית הזו (פרסקוט) להגיע לתדרים גבוהים יותר.

אצל AMD באמת זה מבאס כי הסוקט החדש יתן דואל צ'אנל שזה ממש נחמד.

אבל אם החלטת לקנות עכשיו אז תקנה לפי מה שיש עכשיו.

פורסם
  • מחבר

אוקי אז אני יקנה עכשיו תאטלון 64 רק 2 שאלות

1 אין להם מידע על המירות למשל 2.8 יש רק

3000+

3200+

מה זה?

אין אני יודע מה המהירות שלהם?

וגם איזה לוח אם כדאי לי לקחת ?

מה אתה אומר על זה ?

ABIT KV8-MAX3 (K8T800) - ATX

ותגיד איזה גודל נחשב הלוח הזה?

קטן רגיל או ענק?

המארז שלי תומך בקטן ונורמלי ?

פורסם

זה לוח FULL ATX (משמע משתמש בשלושת השורות של הברגים ומגיע עד תחתית המארז).

זה הגודל הגדול ביות של לוח לפני שמתחילים לדבר על RACK או WTX.

אין לי מושג איזה מארז יש לך אז אני לא יכול לענות.

ה A64 2800+ פועל ב 1.8GHZ ויש לו 512K של L2.

הייתי הולך על ה 3000+ במקרה הזה אם התקציב מאפשר.

פורסם
  • מחבר

לא משנה כבר תודה על העזרה דרך אגב אני קונה בסוף

פנטיום 4 1מב קאש 3.2 גיגה הרץ זה היה טוב לגימינג לשנים הקרובות?

והלוח אם היה

ic7 g

והמארז שלי הוא של טרמנלטיק לאן פיר

פורסם

זה מארז ענק, אתה יכול לשים בו כל לוח שקיים.

אם זה מה שמדאיג אותך אז אין לך מה לדאוג.

הפרש המחיר בין ה 3.2 ל 3.0 לא מצדיק את עצמו.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה אחי D: אבל בקשר למעבד אתה חושב שהוא יחזיק לי הרבה זמן 5 שנים ככה ?

פורסם

בא נסתכל אחורה 5 שנים, אנחנו מדברים על PIII 500-700 מה"ז.

שום מחשב לא מחזיק 5 שנים, אלא אם ממש אין לך דרישות ממנו ואז אין שום סיבה לקנות מחשב כזה יקר ממילא.

אם אתה חושב על העתיד אז ההבדל בין 3.0 ל 3.2 הוא אפסי, בדיוק כמו שהיום אתה מסתכל על PIII 500 ועל PIII 550 באותה צורה.

אם אתה מתעקש לחשוב על העתיד הרחוק אז הדבר היחידי שאתה צריך לקחת ז A64.

פורסם

כמה דברים: המעבד עם המגה זכרון מטמון לא טוב כל כך למשחקים, הייתי לוקח את האת'לון שאולי במספר בנצ'מרקים הוא פחות טוב, אבל במשחקים זה עניין סגור.

עוד משהו, אני לא רואה בצ'אנל הנוסף שיתווסף לסוקט 939 לגבי האת'לון 64 ביג דיל (לFX כבר יש בכל מקרה דיואל). AMD עובדים על באס של 400 ולכן כל מה שמרויחים עם דיואל זה את המרווח בין המהירות התיאורטית לבין המהירות במציאות - וגם, לא את כולו. אני כן יותר מחכה לזיכרון Unbuffered בשביל הFXים וגם סוקט שיעבוד גם עם הFX וגם עם האת'לון 64.

הכי חשוב: זה חסר טעם לקנות מחשב אחד שיחזיק הרבה זמן - זה פשוט לא קורה. במקום, אין מה לעשות וחייבים לקנות מחשב כל כמה שנים כשמשחקים מפסיקים לעבוד או שיש חידוש טכנולוגי שפשוט אי אפשר בלעדיו (כזה דבר קצת קשה לחזות, לא?)

פורסם
  • מחבר

טוב תודה על המידע אז אפשר לדעת מה אתם חושבים על איזה מערכת כדאי לי ללכת האטלון 64 או פנטיום 4?

לעתיד הקרוב וקצת רחוק מה שממש מצער אותי שהוא שעוד ככה 3 חודשיים יצא הסקוט החדש ואז זה אומר לוחות אם חדשים שלא יתכמו בראדון 9800 פרו והיה להם

pci

והראם היה

ddr2

והמעבדים היהו שונים וקיצר כול המחשב קניתי כבר לא יכול להעלות כלום אחרי ה3חודשיים האלה אז מה אתם אומרים!?????????

הדבר היחדי שעוצר אותי מלחכות הוא שיש לי ראדון 9800 פרו ואז עז הוא היה ענתיקה!

אז מה לעשות?

לחכות?

לקנות מערכת מבוססת פנטיום 4?

לקנות מערכת מבוססת אתלון 64?

ומה אתם חושבים שאכן תהיה מהפכה והכול ישתנה? או שזה יהפוך כמו לrddr ולoprten שנהיו לסרברים בלבד? או שזה אכן יקרה וכולם ישתמשו בו?

תגובות!

פורסם

הייתי הולך עם A64 3000+ אבל בידיעה שבתור מכונת גיימינג אין לו חיים ליותר משנתיים, אבל זה נכון לכל מחשב שקונים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים