עבור לתוכן

איך אני מאחד שני חיבורי אינטרנט לקו אחד מהיר ?

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני מחפש מידע\תוכנה.

איך לאחד שני קישורי אינטרנט פעילים לקו אחד ?

כלומר:

אם יש לי חיבור ADSL 2Mbit

וגם חיבור כבלים 1.5Mbit

איך אני מאחד אותם לקו אחד מהיר ?

פורסם

אין אפשרות כזו...

אתה עובד בשתי קווים שונים לגמרי.

פורסם

WTF?

הבנתי שזה ראוטר עם שני מודמים בתוכו, אבל לא כתוב שם שום דבר על איחוד של הקווים האלה..

פורסם
igh-performance NAT Router providing Broadband Internet Access for your LAN stations, supporting up to two (2) concurrent Broadband Modems. It is a convenient, inexpensive method of providing both increased performance and greater reliability for your Internet connection. Flexible configuration options allow use of the second Broadband connection as a backup (used whenever the primary connection fails) or for concurrent operation to provided increased bandwidth and greater reliability.

או בקיצור, נותן לך לחבר שני מודמים לראוטר שמנתב את כל הרוחב פס שלהם אל מחשבי הרשת....

טוב גם בתור גיבוי אם החיבור הראשי נופל

פורסם

מה עם הBRIDGE CONNECTION שיש בווינדוס XP? אין לי נסיון עם זה, אבל אולי מישהו פה יכול לתת לו טיפ?

פורסם

BRIDGE CONNECTIONS לא ממש מתקשר לכאן...

פורסם

למעשה, אני בטוח שניתן לחבר 2 מודמים למחשב אחד שישמש כ Bridge, ולהריץ עליו תוכנת Load Balancing.

פורסם

BRIDGE בכלל מדבר על ששני כרטיסי רשת ידברו אחד עם השני כלומר כשיש 2 רשתות ומאחדים אותם ע"י מחשב ולא ע"י נתב/סוויצ' (תחשבו רשתות גדולות ששם יש מחשב מיוחד לFIREWALL) אז משתמשים בBRIDGE כדי שהמידע יוכל לעבור מרשת לרשת

אין אפשרות לאחד בשכבה של החומרה 2 קווים שונים (גם אם הם היו 2 קווי ADSL אז לא היה אפשר), יכול להיות שיש תוכנה שמאחדת את הקווים מבחינת התוכנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים