עבור לתוכן

שאלה בקשר למיקום הרמקולים לפי עוצמות

Featured Replies

פורסם

גיליתי שהרמקולים שממוקמים מאחור יותר חזקים מאלה מקדימה, יש מצב שזה אמור להיות ממוקם הפוך?

יש לי Z-560..

איזה רמקולים אמורים להיות חזקים? האחוריים או הקדמיים?

פורסם

הקדמיים אמורים להיות חזקים בהרבה, תנזה לשחק עם כפתור ה-fade שעל הcontrol pod...

פורסם
  • מחבר

חחח אז זה ממוקם הפוך, רק עכשיו שמתי לב לזה, אחרי שנה וחצי ::)

יש איזשהו הבדל ויזואלי בין הקדמיים לאחוריים? או שהם אותו דבר?

שיחקתי עם הFADE, תודה ..

נ.ב - הסאב ממוקם מאחורי, כי היה רשום בחוברת שצריך לשמור על X אינץ' מהמחשב וY אינץ' מדברים מגנטיים אחרים בלה בלה...זה גם לא אמור להיות מאחורי נכון?

לא שזה משנה הרבה כי אין לי אפשרות לשים אותו מקדימה ליד המחשב או המסך

פורסם

מאחוריך זה בסדר, הבס צריך רק להתפזר ולא להיות מכוון יש לפנים שלך.

פורסם

הרמקולים- הסטלייטים הם כולם אותו דבר. הם זהים במראה בכלל.

כנראה שפשוט את אלה שחיברה לחיברים האחוריים, שמתה בטעות מקדימה. בעיקרון, חשוב עם הסאב וופר מקדימה או מאחורה. העיקר שהוא יהיה ממוקם טוב בחדר.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה...

רגע יש הבדל בעוצמות של הרמקולים לא?

כי אני לא חושב שחיברתי הפוך... פשוט מיקמתי הפוך

פורסם

בדיוק, לא חיברתה הפוך אלה מיקמתה הפוך (תאמת תלוי איך מסתכלים על זה). לא, בין ארבעת הרמקולים אין הבדל כלל.

פורסם
  • מחבר

רגע עכשיו אני מבולבל ::)

מה שמתחבר לחיבור של האחוריים יוצא יותר חלש?

פורסם

בעיקרון כן, תיאורטית לא. תבין, לרמקולים יש את הפוד(המגדל עם כל הכפתורים) ששולט לך הווליום, אופציית המאטריקס והפייד. כאשר אתה מפעיל את הפייד אתה מחליש את הרמקולים האחוריים, אבל אם תנסה להפעיל את האופציסה של המאטריקס תראה שהווליום בכל הרמקולים יהיה אותו הדבר.

אני ממליץ לך לעשות כזאת בדיקה- תכנס לקונטרול פאנל של הסאונד סטורם, ושם תלך לתווית שנקראת SPEAKERS SETUP ותעשה בדיקה של F.LEFT F.RIGHT R.LEFT R.RIGHT. וככה תדע בדיוק איפה מיקמתה מה.

פורסם
  • מחבר

בעיקרון כן, תיאורטית לא. תבין, לרמקולים יש את הפוד(המגדל עם כל הכפתורים) ששולט לך הווליום, אופציית המאטריקס והפייד. כאשר אתה מפעיל את הפייד אתה מחליש את הרמקולים האחוריים, אבל אם תנסה להפעיל את האופציסה של המאטריקס תראה שהווליום בכל הרמקולים יהיה אותו הדבר.

אני ממליץ לך לעשות כזאת בדיקה- תכנס לקונטרול פאנל של הסאונד סטורם, ושם תלך לתווית שנקראת SPEAKERS SETUP ותעשה בדיקה של F.LEFT F.RIGHT R.LEFT R.RIGHT. וככה תדע בדיוק איפה מיקמתה מה.

מה זאת האופציה של המטריקס? הכפתור M3D?

זה מחליש משמעותית את האחוריים ונשמע מעפן.....

אין לי סאונד סטורם, וגיליתי שהווליום שונה כי בדקתי בCONTROL PANEL של הGTXP...

פורסם

אני לא ממש זוכר בדיוק איך הקונטרול פאנל של ההרקולס הולך, אבל ישלך שם אופציה לבדוק מיקום של רמקולים, אתה בטח מכיר את זה- יש קול של איזה שאומרת את הערוץ(רמקול) וצריך לבדוק אם זה נשמע מהנכון.

המטריקס מכפיל אותות סטריאו והופך אותם ל-4.1. בעיקרון כשאתה מפעיל את המטריקס (לפחות אצלי ככה) כל הרמקולים אמורים להפיק ווליום ברמה זהה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים