עבור לתוכן

שאלה מודינג לעכבר מיקרוסופט אופטי

Featured Replies

פורסם

אני דיי חדש פה בפורום..

יש לי כמה שאלות קטנות, טוב אני לא הכי תותח כמוכם באלקטרוניקה וכו' אבל

דבר אחד אני מת לנסות לפחות לעשות היום יותר נכון לפני שעתיים סיימתי להרכיב את המחשב שלי (חתימה...)

עכשיו ראיתי בגלריה כל מיני אנשים ששמו את התאורה בעכבר האופטי מאדום לכחול..

ממש לפני הרבה זמן ראיתי  מדריך לזה אבל שחכתי איפה זה כבר היה נמצא

מההנחה שלי כעקרון מחליפים את הנורה האדומה בכחולה אבל אני רוצה לדעת איזה סוג נורה וכל הדבריפ

שמסביב לזה..

בתודה מראה

אמיר

פורסם

ברוך הבא...

אנא קרא את חוקי הפורום וערוך את הכותרת לאחת עניינית יותר...

בקשר לשאלתך, איזה עכבר יש לך?

פורסם
  • מחבר

מיקרוסופט אופטי רגיל ובעתיד לוג'יטק אלחוטי אבל קודם כל ניסויים על המיקרוסופט

פורסם

אתה צריך בעקרון להחליף 2 לדים.

אחד מאחורה שמאיר את הפלסטיק האדום הזה, ואחד מלמטה שהוא בעצם מה שמחליף את הכדור.

עכשיו את האחורי אתה יכול להחליף כי הוא לא עושה שום דבר חוץ מסתם אור

התחתון בעקרון הוא החשוב ואותו אם תחליף יש סיכוי שהעכבר יפעל פחות טוב או בכלל לא.

לחלק קרה מצב אחד ולאחרים מצב שני, אז פשוט נסה ומקסימום תחזיר....

פורסם

אני החלפתי לאופטי הזול של מיקרוסופט (לא האקספלורר) לא את האחורי כי לאחורי יש פלסטיק שקוף אדום ולא משנה איזה צבע לד אתה שם זה לא יוצא משהו - בדקתי אז החלפתי את התחתון לכחול יצא מדליק *עשיתי ליפני שבועיים אני אפרסם תמונות בקרוב חוץ מזה שכימעט הרסתי את העכבר ביגלל שהמלחם הרס את החיבורים אבל סידרתי על ידי ניסיון של קיצור ועובד ברוך השם מצוין

אז המוסר השכל הוא שעל תחמם את הPCB יותר מידי זמן

פורסם

אם אתה רוצה להחליף את התחתון, אז אתה צריך LED אולטרא-ברייט (רצוי כחול או אדום כי הם החזקים ביותר).

חנות טובה שהמליצו עליה פעם (בחו"ל, עושה משלוחים בגרושים לארץ) היא: http://lsdiodes.com/5mm/.

אחותי החליפה בעכבר ג'יניוס את הלד האדום לכחול והעכבר פועל לה טוב, חוץ מהמגעים שהתנתקו קצת אז לפעמים צריך לדפוק אותו חחח..

אז תשים לב שאתה מלחים טוב.

פורסם

דווקא כחול לא נחשב ללד חזק, הוא מאיר בסביבות ה 3500mcd בעוד שהאדומים יכולים להגיע גם ל 11000.

פורסם

נסה לשים ירוק, זה נראה ממש טוב. החלפתי לדים לשני לוגי'טק פשוטים, אחד לירוק ואחד לכחול.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה..

אני אנסה שבוע הבא ככה מתי שאני אקבל את העכבר החדש.. (אני אנסה על הישן ואז על החדש)

ואז אני אראה תמונות מקווה לטוב :)

נראה לי שאני אלך על הירוק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים