פורסם 2017 בנובמבר 178 שנים שלום יש לי מחשב די ישן שלאחרונה בדקתי אותו והוא לא מאה אחוז הכרטיס מסך מתחמם מאוד ובדקתי את העניין ושמתי לב שהמאוורר עליו לא מסתובב ניקיתי מלא אבק אבל זה לא עזר ניסיתי דרך msi afterburner ולא עבד אמרו לי לראות אם התנתק משו אני לא בטוח הנה תמונה מה אני עושה? כרטיס ATI Radeon 5770 HD תודה לעוזרים
פורסם 2017 בנובמבר 188 שנים נסה לשמן את המיסב של המאוורר. אם זה לא יעזור, הוא פשוט מת ותצטרך לקנות מאוורר חלופי מebay, כרטיס חדש או לאלתר קירור.
פורסם 2017 בדצמבר 207 שנים מחבר ציטוט של User_Name נסה לשמן את המיסב של המאוורר. אם זה לא יעזור, הוא פשוט מת ותצטרך לקנות מאוורר חלופי מebay, כרטיס חדש או לאלתר קירור. מה הולך אחי הזמנתי מאוורר לכמ באיביי והוא הגיע סופסוף התקנתי והכל טוב הוא מסתובב הקטע שעדיין הווינדוס לא עולה לי מה הקטע של הכרטיס מסך?
פורסם 2017 בדצמבר 207 שנים לא ציינת מקודם שמערכת ההפעלה לא עולה. זה פרט מאוד חשוב! ייתכן שכרטיס המסך או חלק אחר מת. לא יודע איזה מחשב יש לך, נסה להעלות עם הכרטיס המובנה במעבד במידה ויש לך או עם כרטיס מסך אחר.
פורסם 2017 בדצמבר 207 שנים מחבר ציטוט של User_Name לא ציינת מקודם שמערכת ההפעלה לא עולה. זה פרט מאוד חשוב! ייתכן שכרטיס המסך או חלק אחר מת. לא יודע איזה מחשב יש לך, נסה להעלות עם הכרטיס המובנה במעבד במידה ויש לך או עם כרטיס מסך אחר. מקודם כן עלה הווינדוס עכשיו הוא לפעמים עולה לפעמים לא עכשיו עלה אבל מאתר שנכרטיס מסך הוא VGa. וברגעים שהווינדוס לא עולה אני רואה שנדלק לד אדום על הרכיב
פורסם 2017 בדצמבר 207 שנים שוב, תבדוק עם כרטיס אחר או שתחבר ליציאה בלוח האם, בהנחה ויש לך כרטיס מובנה במעבד.
פורסם 2017 בדצמבר 287 שנים מחבר ציטוט של User_Name שוב, תבדוק עם כרטיס אחר או שתחבר ליציאה בלוח האם, בהנחה ויש לך כרטיס מובנה במעבד. אמרתי שכן עלה עם כרטיס אחר מובנה אבל זה לא עוזר וגם הכרטיס עדיין מתחמם אפילו עם המאוורר החדש האם זהבגלל שאין משחה טרמית?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.