פורסם 2017 בנובמבר 158 שנים הי כולם, יש לי בעיה ספציפית שלא מצאתי לה פתרון בחיפוש פה - קניתי סוף סוף טלוויזיה חדשה, ואני מחפש כרטיס מסך שיאפשר לי לנגן עליה וידאו ב-4K מהמחשב. האתגר הוא שהמחשב בפרופיל נמוך (או צר, תלוי איך מסתכלים) אז צריך כרטיס ב-Low Profile. מה שמצאתי עד כה הוא ג'יפורס 1030 פה (מפרט פה) השאלה היא האם הוא מספיק חזק בשביל לסחוב 4K על המחשב הלא חדש שלי - מעבד i5 3.2 GHz, ו-8 ג'יגה RAM. מה דעתכם? אני לא רוצה להוציא כסף סתם... תודה!
פורסם 2017 בנובמבר 158 שנים איזה מעבד יש לך ? דור שישי+ לא צריך כרטיס יעודי כדי לנגן 4K. GT1030 זהה ביכולת פיענוח שלו ל1080TI ומספיק גם לניגון 8K.
פורסם 2017 בנובמבר 168 שנים מחבר ציטוט של עידן פ. איזה מעבד יש לך ? דור שישי+ לא צריך כרטיס יעודי כדי לנגן 4k. GT1030 זהה ביכולת פיענוח שלו ל1080TI ומספיק גם לניגון 8K. המעבד הוא Intel Core i5 (3rd Gen) 3470 / 3.2 GHz אז די רחוק מדור שישי. אני בכל אופן צריך אותו כי אין לי כרגע כרטיס שיודע שהרזולוציות האלה קיימות בכלל השאלה היא אם מעבד בינוני יכול להוות בעיה. אם אתה אומר שהוא אמור להיות מסוגל לנגן 4K גם בכוחות עצמו אני מרוצה - הבנתי אותך נכון?
פורסם 2017 בנובמבר 168 שנים בעצמו, יש שבב פיזי על הכרטיס שמפענח את הווידאו. תעבור על 2.11 כאן: https://en.wikipedia.org/wiki/Nvidia_PureVideo נערך 2017 בנובמבר 178 שנים על-ידי עידן פ.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.