עבור לתוכן

ה- Google Wifi יעבוד לי בישראל? והאם הוא מומלץ?

Featured Replies

פורסם

אהלן. 

לפני השאלה, אני רק אציין שיש לי ידע כללי במחשבים אבל הידע שלי ברשתות הוא דל מאוד. אני בטוח שזאת אפילו תיחשב שאלה "שטותית", אבל אני אשאל בכל זאת - כי מצב ה-Wifi בבית שלי הוא בכי רע. 

התשתית אצלי היא בזק והספק הוא בזק בינלאומי. מהירות גלישה 40Mb. נכון לעכשיו אני משתמש בראוטר+מודם שלהם: Private Box 2. 

בגב המכשיר יש חיבורי LAN שאני יכול לחבר אליהם מחשבים, אבל רציתי לשאול האם ניתן לחבר לשם גם את ה-Google Wifi וכך לספק לו חיבור? זה יעבוד?

אני רוצה מאוד לקנות ראוטר איכותי כי הראוטר הזה פשוט לא מספיק טוב... הוא נמצא בקומה למטה, ובקומה למעלה אין כמעט קליטה של Wifi. ה-Extender קצת מרחיב את הפריסה אבל החיבור אליו לא באמת איכותי. אין לי אפשרות להזיז את הראוטר ממקומו למקום יותר טוב לצערי. 

אני אשמח לדעת אם למישהו יש המלצה למשהו אחר בסגנון הGoogle Wifi (כלומר, מספר יחידות ש-"מתקשרות" ביניהן) שמוכרים בארץ, כי מצאתי אותו למכירה רק בEbay, ועל דברים כאלה אני מעדיף שתהיה אחריות... אבל אם אין, ובהנחה שהראוטר הזה כן יעבוד בארץ - הוא בכלל מומלץ? יש חסרונות מיוחדים שאני צריך לדעת עליהם? בכל זאת, הוא יקר.  הביקורות עליו ברשת חיוביות מאוד.  אולי יש איזו גרסה סינית מוצלחת לא פחות לכל הדבר הזה. 

תודה רבה!

פורסם

לא מכיר את המערכת אך סביר להניח שהיא לא נמכרת בארץ בגלל דרישות מחמירות לעבודה בתדרי 5Ghz. זו בעיה של הרבה ראוטרים שתמצא 'בסין', שאולי יעברו במקרה מכס ואולי יידרשו אישור משרד התקשורת כדי לשחררו...

אני לא יודע על פתרונות דומים לאלה של גוגל. יכול להיות שאתה צריך לשלב אנטנה ייעודית, ראוטר נוסף שישמש כגשר ועוד פתרונות שיכולים להתאים לבית עם שתי קומות - אני לא מומחה בעניין, אבל כדאי שתסביר איפה בדיוק הבעיה - הקליטה שמגיעה אל האקסטנדר היא חלשה, או שטווח הכיסוי שלו קטן וכו'. אם זה הכיוון, יכול להיות שצריך לנסות לכוון אנטנה כיוונית לקומה השניה למקום שבו האקסטנדר יקבל ממנה אות טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים