עבור לתוכן

AGP לא עובד ב - A7N8X

Featured Replies

פורסם

שלום, רציתי לשתף אותכם בבעיה האחרונה שלי עם המחשב (זאת לאחר שהלוח שלי חזר חדש מהחלפה שנייה).

המפרט שלי:

ASUS A7N8X Deluxe Rev 2.0 (BIOS 1007

Athlon XP 2000+

1 GB של Corsair XMS 2x512LLPT

Samsung 120GB SATA

Geforce 4MX440 64

ViewSonic VP171b

אחרי שהוחלף הלוח האם ונמצא תקין (לפי החנות), הגעתי הביתה שמח וטוב לב, הדלקתי את המחשב, ו- Windows לא עולה (במוד רגיל המסך היה מרוח בצבעים, וב - safe mode נתקע על Mup.sys מיד אחרי nv_agp.sys).

התקנתי מחדש windows xp. כשהתקנתי את הדרייברים של הלוח אפשר היה לראות שמשהו לא בסדר. אבל הקטסטרופה היתה אחרי שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך. ברגע ההתקנה המסך הופך שחור. מנקודה זו, windows לא עולה יותר. רק כשמנטרלים את דרייבר ה - AGP של הלוח (nv_agp.sys) המערכת עולה, בלי AGP כמובן.

אני חושד שוב בלוח. הצלבתי כרטיסי מסך, ספק, הוצאתי את כל הכרטיסים, שיניתי כל דבר סביר בביוס.

כרגע המצב הוא ש AGP disabled (כך מדווח AIDA32).

אני מיואש ומאד לא רוצה לשוב לחנות ולהשאיר שם המחשב לעוד שבועיים.

למישהו יש רעיונות? ניסיתי את כל הדרייברים של ה chipset (אלו שהגיעו עם הלוח, מהאתר של nvidia), וכנ"ל דרייברי כרטיס מסך (דיסק, nvidia, ואפילו omega שקראתי איפשהוא שהם "מסדרים" את זה.

תודה רבה על העזרה.

פורסם

במסך של המחשב הישן שלי הייתה בעיה דומה

הוא עבד טוב ברמת צבעים נמוכה במיוחד אבל אם שמתי ב16/32 ביט הפך שחור , הסתדר אחרי מסך חדש..

תנסה לשנות תהגדרה בביוס...

איפה בדיוק ראית בAIDA ב motherboard>chipset>agp status?

הכרטיס מסך שלך בכלל AGP ? אולי PCI

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה.

המסך הוא חדש.

הכרטיס הוא אכן AGP (הוא נכנס לסלוט AGP ו- AIDA מדווח עליו ככזה : display/gpu/bus type = agp) כמו כן הוא עבד כמו שצריך עם הלוח התקין הקודם.

הדיווח של AGP disabled ב - AIDA

motherboard/chipset/agp status = disabled

כמו כן, direct3d לא נתמך (ב - dxdiag).

עוד רעיונות?

פורסם

אם לא נתמך DIRECT3D זה לא בהחלט אומר שמשהו לא בסדר

אולי זה בגלל שזה כרטיס ישן או בעיה בדרייבר

כמו שכבר אמרתי,מצא תהגדרה בביוס... AGP/AGP MODE משו כזה

פורסם
  • מחבר

אין הגדרות ביוס על AGP פרט לשתיים: כפול שמונה, כן או לא, והאם כרטיס המסך הוא AGP/PCI . שתיהן מסומנות כראוי.

פורסם

1. אתה בטוח שהחליפו לך את הלוח לאותו דגם? אם זה דגם אחר, יכול להיות שאתה צריך דרייברים אחרים ללוח.

2. אם כלום לא עוזר, ואתה גם ככה לא יכול לעבוד עם המחשב, תחזיר אותו לחנות ופשוט תשב שם עד שיסדרו לך את זה. המתנה של שבועיים ללוח אם חדש היא מוגזמת ביותר. אני בטוח שבחנות יש לוחות אם, וכל תהליך ההרכבה לא אמור לקחת יותר מחצי שעה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים