עבור לתוכן

שאלה היפוטטית: האם זכרונות PC4000 עם תזמונים גבוהים יכולים לרוץ ב-3200 עם נמוכים

Featured Replies

פורסם

האם זכרונות PC4000 עם תזמונים גבוהים יכולים לרוץ ב-3200 עם תזמונים נמוכים (2-2-2-5) ?

זה נראה לי הגיוני. אבל האם זה נכון? תודה.

פורסם

כן וכל זאת אפילו במתח סטנדרטה.

פורסם

באופן כללי אין לוח שתומך ביותר מ PC3200 , אז אם שמים PC4000 אז יעבוד כ PC3200

זכרונות גבוהים יותר מPC3200 כגון PC3700/4000 עוזרים הרבה באוברקלוק אין שום לוח שיריץ אותם במהירות המקסימלית

פורסם
  • מחבר

תודה.

פורסם

באופן כללי אין לוח שתומך ביותר מ PC3200 , אז אם שמים PC4000 אז יעבוד כ PC3200

זכרונות גבוהים יותר מPC3200 כגון PC3700/4000 עוזרים הרבה באוברקלוק אין שום לוח שיריץ אותם במהירות המקסימלית

אולי תסביר לי את מה שאמרת?

מה זאת אומרת שאין שום לוח שיריץ אותם במהירות מקסימלית?

כל לוח שיכול להגיע לבאסים כאלה (כלומר מחברה אמינה) ינצל אותם...

פורסם

היום מהירות הFSB המקסימלית שלוחות תומכים בהם רשמית היא 200MHZ. זאת אומרת שרשמית, הלוח לא תומך בזכרונות במהירויות גבוהות יותר מ200MHZ.

מהירות הזכרונות אחרי OC לא נחשבת למהירות רשמית ולכן הלוחות לא תומכים בהן (בצורה רשמית כמובן ;))

פורסם

זאת שטות, כך כל קופסא של לוח אם (הוא הנה אחת של אביט לידי) מה כתוב (אני אקריא: תומך עד FSB של 300MHZ) מה זה אומר? זה אומר שהלוח מאפשר העלאת הבאס עד 300 MHZ....

פורסם

"העלאת באס" =OC

אולי אם היית מבין מה שכתבתי, היית רואה שהייחסתי לOC כמהירות לא רשמית.

פורסם

האם זכרונות PC4000 עם תזמונים גבוהים יכולים לרוץ ב-3200 עם תזמונים נמוכים (2-2-2-5) ?

זה נראה לי הגיוני. אבל האם זה נכון? תודה.

לא, לא ממש נכון. כן, הם כן ירוצו בתזמונים הרבה יותר נמוכים ממה שנקבע להם ב500 מגה-הרץ כמו 2-3-3-7 אבל לא בתזמונים ממש נמוכים כמו 2-2-2-5, לפחות לא רוב הזכרונות. ישנם צ'יפים כמו ה BH-5 שירוצו גם מהר וגם בתזמונים נמוכים מאוד אבל הם כבר לא מיוצרים יותר :כ .

פורסם

Indeed, it's like Ytoledano said. All PC4000 modules I ever worked with (and as you know, there were a lot of them) couldn't manage anything lower than 2-3-3-5 at 400 mhz, and that doesn't work for much above 400 mhz.

PC4000 is built for speed, not low timings. A good combination of both can be found in BH-5 chips that have a great deal of potential when given enough voltage.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים