עבור לתוכן

סטיק אחד או שניים???

Featured Replies

פורסם

כמו שאתם יכולים לראות במיפרט שלי שרשום למטה, יש לי סטיק אחד של 265MB RAM ואני מתחיל להרגיש את הקירטוע של המשחקים (היטמן קונטרקטס בקושי זז מישום מה- משהו שלא קרה באף מישחק אחר- ואני חושב שזה בגלל הזיכרון- מותקנים אצלי נורטון אנטי וירוס, WIN XP ועוד כל מיני תוכנות שתופסות זיכרון...)

בקיצור: אני רוצה להוסיף זיכרון ולא יודע מה עדיף: סטיק אחד נוסף של 256MB DDR 400 או 256 DDR 333 או 512 DDR 400.

אין תקציב לשני סטיקים לכן אני רוצה סטיק אחד. בעתיד (עוד שנתיים בערך...) אני מתכוון לקנות לוח שתומך בדיואל צ'אנל (כאילו שתהייה לי ברירה ;D) וחשבתי לחסוך על סטיק אחד של זיכרון... אם אני אקנה סטיק אחד של 256MB DDR 400 ובעתיד אני אקנה עוד סטיק של 512, הם יוכלו לעבוד בדיואל או שעדיף לי לקחת סטיק של 512MB?

ועוד שאלה: בעוד שנתיים, כבר יהייה DDR2 (או משהו זה... אני מתכוון לטכנולוגיית הDDR החדשה שמפתחים עכשו...) והשאלה שלי זה אם הDDR הנוכחי יהייה עדיין השימוש (הלוחות אם יתמכו בו) או שהDDR החדש צפוי להישתלט על השוק עד אז?

[glow=red,2,300]למי שאין כוח לקרוא את הכל:[/glow] האים כדאי לי לקנות עבור המערכת הנוכחית שלי (מפורט למטה) תוספת זיכרון DDR 400 256MB כדי שתשמש אותי גם במערכת שאני אקנה בעתיד (בעוד שנתיים בערך...). תתחשבו בכל מה שאתם יכולים לחשוב עליו.

תודה :D

פורסם

עוד זכרון בהחלט ישפר ביצועים,בקשר למשחקים אתה לא יכול לצפות לבלתי אפשרי זה סך הכול RADEON 9100

אם אתה מתכנן לקנות "עוד שנתיים בערך" אז מה הטעם בכלל לשאול יכולים לצאת מלא חידושים עד אז

פורסם
  • מחבר

כן, אבל אני מניך שעדיין נצתרך זיכרון פנימי כדי להפעיל את המחשב...

פורסם

בעוד שנתיים לא נראה לי שתמצא לוח שיפעל עם DDR שתקנה היום.

בעיקרון בשביל דואל צריך קונפיגורציה סימטרית של הזיכרונות, אם הם לא סטיקים זהים יכוות להיות בעיות ואם הם לא בנפחים שונים אז כמעט בטוח שלא יפעל הדואל (אם כי זה תלויי בלוח הספציפי).

פורסם

בעיקרון בשביל דואל צריך קונפיגורציה סימטרית של הזיכרונות, אם הם לא סטיקים זהים יכוות להיות בעיות ואם הם לא בנפחים שונים אז כמעט בטוח שלא יפעל הדואל (אם כי זה תלויי בלוח הספציפי).

אבל גם ככה אין דואל אפקטיבי ב-AXP

ככה שזה לא משנה...

קח 512MB זכרון ותהנה.

פורסם
  • מחבר

OK תודה. יש לי עוד שאלה אחרונה: זיכרון של סמסונג יעבוד טוב על הלוח שלי (ועם המעבד) או שעדיף משהו אחר?

פורסם

זכרונות של סמסונג הם מצויינים בהנחה שאתה לא עושה אוברקלוק רציני, תתחדש! :)

פורסם

אהההההההההההה............. אולי משחקים לא עובדים טוב בגלל הכרטיס מסך שלך? (כן, זה בגלל הכרטיס מסך)

אפשר לפנות זיכרון לפני שפותחים משחק פשוט ע"י סגירת תוכנות ברקע, ע"י ה Task Manager (קונטרול שיפט אסקייפ (יש לאן)). תנסה לסגור כל דבר שאתה יכול, דברים חשובים לא יתנו לך וכשתעשה ריסט הכל חוזר כמו שהיה, אם תרגיש שיפור רציני, יכול להיות שאתה באמת צריך עוד זיכרון. בלי קשר, אקס פי קשה להריץ על פחות מ512 ובין 512 ל1024 מרגישים שיפור, אתה רק צריך לחשוב על זה שיהיה לך קשה לקחת את הזיכרון למחשב שתקנה עוד הרבה זמן (שנתיים) ולברר אם תוכל להחזיק את המע' הלז עוד כמה זמן.

פורסם
  • מחבר

כרטיס המסך שלי אמור להריץ מישחקים בסדר (בינתיים...)

אני מחכה שדוד שלי יגיע מאמריקה לביקור, ויביא לי איזה משהו חדש (ככל הניראה את הFX 6000 ומשהו אולטרה החדש :))

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים