עבור לתוכן

אני מקליט דברים מהטלויזיה למחשב ואני לא יודע ולאן לחבר כבלים בשביל שאני ישמע קול

Featured Replies

פורסם

אני מקליט דברים מהטלויזה למחשב עם tv-in וכל זה ואני רואה הכל וטב והכל אבל אני לא שומע קול תסבירו לי מה אני צריך כדי לשמוע כאילו איפה לחבר את הכבלים של השמיע ולאין לחבר אותם במחשב אם אפשר תמונות זה מאוד יעזור כי אני לאממש מבין בשמות של הכבלים

זה ממש דחוף בבקשהה

הנה תמונה של הממיר שלי מאחורה:

http://www.kipodim.net/2.jpg

תגדו לי מה לחבר לשם כדי לשמוע קול

והנה המחשב שלי מאחורה באיזור של הכרטיס וידאו:

http://www.kipodim.net/2.jpg

תגידו לי בבקשהה לאן לחבר פה את מה שחיברתי לממיר כאילו את הצד השני של הכבלים

בבבקקקששששההה זה דחוףףףףףף

פורסם

הבעיה לא קשור לממיר הדיגיטלי. הכרטיס טלויזיה שלך מקבל את הסאונד אבל הוא לא משמיע אותו כי לא חיברתה אותו לכרטיס קול...

כדי לשמוע אתה צריך לחבר את הכרטיס לכידה שלך (אם אני לא טועה צריך להיות רשום AUDIO OUT) לכרטיס קול (AUDIO IN)  שזה החיבור שאליו אתה מחבר את המיקרופון.

אתה צריך לחבר  את הכרטיס קול לכרטיס לכידה עם כבל,  אבל פשוט אין לי מוסג איך קוראים ליציאה הזאת אז תחכה אני מאמין שאנשים יגידו לך בדיוק איזה סוג של כבל לקנות, כעיקרון אתה צריך כבל עם יציאה בדיוק כמו שיש במיקרופון או בחיבור של הרמקולים שלך למחשב. לדעתי הכבל לא אמור לעלות יותר מ 10 - 15 שקל...

שככתי להזכיר גם שאתה צריך בהגדרות שמע של הכרטיס קול שלך לבדוק שה LINE IN אצלך לא ב"השתק", אם כן אז תוציא את הוי ותעלה את הווליום כמה שאתה צריך...

פורסם

ליציאה קוראים יציאת סטראו 3.5 מ"מ

אתה צריך כבל אחד שמצדו האחד סטראו 3.5 מ"מ אותו אתה מחבר לכניסת המיקרופון כמו שאמרו לך כבר, ובצידו השני 2 בננות(RCA) שיתחברו ל AUDIO-OUT של הממיר.

מקווה שעזרתי

פורסם

ליציאה קוראים יציאת סטראו 3.5 מ"מ

אתה צריך כבל אחד שמצדו האחד סטראו 3.5 מ"מ אותו אתה מחבר לכניסת המיקרופון כמו שאמרו לך כבר, ובצידו השני 2 בננות(RCA) שיתחברו ל AUDIO-OUT של הממיר.

מקווה שעזרתי

לא יותר פשוט לחבר את הכרטיס קול ישר לכרטיס לכידה במקום לממיר?!

למה סתם בלאגן בכבלים, ככה אתה שם חוט קצר של כמה סמ' זה לא מפריע בכלל....

אלה אם כן יש הבדל באויכות שאני לא מודע לו...

פורסם

אז ככה זה מה שאתה צריך:

כבל בננה RCA ל-RCA זה הכבל שכבר יש לך שיוצא מיציאת הוידאו לכניסת הוידאו במחשב.

כבל אוזניות(3.5)ל-2 בננות RCA, את 2 הבננות אתה מחבר לסטריאו L ו-R שיוצא מהממיר ואת הקצה של האוזניות ל-LINE IN במחשב.

עכשיו תדאג שה-LINE IN במחשב בהשמעה יהיה דלוק על פול ווליום ובהקלטה אם יהיו לך רעשים בסאונד(פחחחח כאלה) אז פשוט

מאוד תכוון שבהקלטה מה-LINE IN זה יהיה על מינימום ווליום ואז זה יהיה בסדר. מקווה שעזרתי לך!!! ;D

פורסם

הרבה יותר נוח להשתמש בכבל כזה:

Resize of IMG_3105.JPG

ולצרף לו מפצל כזה:

Resize of IMG_3108.JPG

שניהם ביחד בערך 20~ שקל

אגב, אל תשכח לחבר את האודיו לחיבור השמאלי מבין השנים (סטריאו ולא מונו)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים